HU EN

Itt vannak az Andreu World 2016 Design Contest Awards díjazottjai

Ha kíváncsi vagy, mivel lehet egy világhírű szakmai zsűri tagjait levenni a lábáról, nézd meg az Andreu World 2016-os pályázatának díjazottjait!

Tavaly 16. alkalommal hirdette ki pályázatát az Andreu World, spanyol bútorgyár. A mára világhírűvé vált cég egy asztalos műhelyből nőtte ki magát. A kézműves hagyomány, a természetes anyagok szeretete tetten érhető ma is, az idei díjazott pályamunkák közös alapanyaga is a fa.

Az Andreu World több, mint egy bútorgyár imidzsnövelő kampánya, a verseny súlyát a komoly szakmai zsűri adja. A testület tagjai között találjuk a világhírű designert, Jasper Morrisont, illetve Mariela Buendía-t, a Gensler cég design director-át.

2016 díjnyertes munkáját Rameshwor Pons Marimon adta be, aki nemcsak formabontó pályaművével, hanem érdekes életútjával is felhívja magára a figyelmet. Marimon a designer karrier előtt korábban éttermi futárként és önkéntesként is dolgozott. A „Table project” ötlete is talán éttermi környezetben született, a díjnyertes designmunka bármelyik oldalára állítva egyedi funkciót hordozó asztalként működik!

Ha érdekel az Andreu World design világa, kattints ide:
https://www.andreuworld.com/workspacesFel az oldal tetejére 
Az Év Irodája 2014 II. hely: Whitepages Az Év Irodája 2014 III. hely: Ustream

Lépjen velünk kapcsolatba!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását
T +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›