HU EN

A Magyar-Francia kereskedelmi és iparkamara 2017-es gálája a latin életérzés jegyében.

Idén a MAGYAR-FRANCIA KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA egy hamisítatlan latin estre invitálta vendégeit, ahol most is a ritmus volt az úr.

Egy éjszaka alatt a meghívottak elé varázsolták Közép-és Dél-Amerika pezsgő világát, boák, kongák, gitárszó, pattogó lépések, karneváli forgatag, avagy egy gasztronómiai élményekkel fűszerezett latin utazáson vehettünk részt. 

Ezúton is köszönjük partnerünknek, a ProInterier Kft-nek, az Interface modulszőnyegek kizárólagos forgalmazójának, a csodálatos latin színekben pompázó padlószőnyegeket és LVT padlót, amivel hozzájárultak az Europa Design megjelenéséhez, egy kényelmes lounge sarok kialakításához a gálán. 

A vendégek megpihenhettek a Herman Miller, Wilkhahn, Actiu és Arper különleges design foteleiben, ülőbútoraiban, majd VR szoftveres programunkkal virtuális látogatást tehettek egy valódi irodában, egy berendezett loft lakásban, vagy akár lemerülhettek a tenger mélyére, a kék bálna világába.


Magyar-Francia kereskedelmi és iparkamara 2017-es gálája a latin életérzés jegyében.

A Magyar-Francia kereskedelmi és iparkamara 2017-es gálája a latin életérzés jegyében

2017.11.25
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat