wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

BLOG

TELEFONFÜLKE AZ IRODÁBAN

TELEFONFÜLKE AZ IRODÁBAN Irodabútor,akusztika,fülkék,bejot,caimi,fantoni,office,design,workspace,workplace

Az akusztikus telefonfülkék csendes szigeteket jelentenek az irodákban, ahol nyugodt környezetben hívhatjuk fel ügyfeleinket, családtagjainkat, miközben mi sem zavarjuk a körülöttünk dolgozókat.


Ki gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy a telefonfülkék jelentős átalakuláson mennek keresztül, beköltöznek az irodák belső tereibe, ahol ráadásul vezetékes vonal nélkül mobilról fogunk telefonálni? Pedig jelenleg az egyik legnépszerűbb irodai berendezés a telefonfülke, ahová a kollégák időről időre elvonulnak és elintézik fontos telefonhívásaikat. Felmérések szerint a munkavállalók 99%-a panaszkodik, hogy koncentrációs képessége csökken az irodai zaj miatt. Egy átlagos munkanap 28%-a lesz kihasználatlan a zavaró tényezők következtében. Ezért a nyitott irodai terekben ma már idejük többségében csendben dolgoznak az emberek, feladataikra és számítógépükre koncentrálva, míg a megbeszéléseket külön erre kialakított kollaborációs területeken, tárgyalókban végzik. A telefonhívások nagy részét azonban nem lehet egy közösségi térben lebonyolítani, ahol a háttérzaj zavarja a beszédértést, és a telefonáló is zavarja a körülötte dolgozókat. Ezért szükségesek olyan elkülönült és akusztikailag is elválasztott helyek, ahol akár bizalmas és hosszabb beszélgetéseket is lehet folytatni. Erre kiválóan alkalmasak az akusztikus telefonfülkék, amelyek számos változata található meg a gyártók kínálatában. Lehetnek falra szerelhetők, földön állók, félig nyitottak vagy teljesen zártak, sőt az egyszemélyes fülkék mellett megjelentek a kettő, négy vagy hat fős tárgyaló szobák is.A lengyel Mute Design akusztikus megoldásokra szakosodott. Az egy- és többszemélyes telefonfülkéikben ülve és állva is lehet telefonálni. A hangelnyelés minőségét akusztikai szakemberek tesztelik a telefonfülkék fejlesztési folyamatában. Az üvegfalú fülkék átláthatók, így mindenki látja, de senki nem hallja a bennük dolgozót, akármilyen hangerővel beszéljen. A telefonfülkéket érdemes a munkahelyek közelébe elhelyezni, könnyű elérhetőséggel az ajtóhoz. Az egyszemélyes fülke szerelése nagyon könnyű és gyors, két személynek 90 percig tart. A szellőzés és a világítás erőssége az oldalukon elhelyezett kontrolpanellel szabályozható. A telefonfülke külső felülete whiteboradként is használható. A telefonfülkék mobilak, könnyen és gyorsan áthelyezhetők, telepítési költségük pedig kisebb mintha egy fix szobát alakítanának ki megbeszélésekhez vagy telefonálásra.A Bejot nyitott irodai térben elhelyezett Treehouse fülkéje kiválóan választja el egymástól a munkahelyeket, miközben csökkenti a tárgyalók számát. Ráadásul a Treehouse formája a fákra telepített erdei kunyhót idézi, ami nemcsak a nyugalmat, csendet igénylő tevékenységeknek, hanem az alkotó folyamatoknak is kedvez. A Treehouse „irodai kunyhói” lehetnek egy-, két-, vagy négyszemélyesek.Ha valaki mégsem szeretne egy egész telefonfülkét telepíteni, annak átmeneti megoldás lehet a fali fülke, amely félig nyitott, de elnyeli a beszédhang egy részét, így kevésbé zavaró a telefonálás.


 CAIMI SNOWSOUND COCKER  BEJOT QUADRA  FANTONI ACOUSTIC ROOM 

CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKBCN Kristalia
termék információ
termék raktárlista

BCN

termék raktárlista

Solo Chair Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Solo Chair

termék raktárlista

OE 1 görgős tároló Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE 1 görgős tároló

termék raktárlista

DV990-Executive tables DVO
termék információ
termék raktárlista

DV990-Executive tables

termék raktárlista
# DVO Nincs

OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista

Lottus stool central base Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus stool central base

termék raktárlista
# Enea Nincs

Noom 50 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Noom 50

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Esedra IVM
termék információ
termék raktárlista

Esedra

termék raktárlista
# IVM Nincs

REFERENCIÁK

GENERAL MOTORS

General Motors

MEC - MINDSHARE

MEC - Mindshare

PRIMETIME

Primetime

EUROMEDICS

Euromedics

DTZ TABÁN...

DTZ Tabán Irodaház

EATON...

Eaton Enterprises

ROCHE

Roche

PRIOR GAMES

Prior Games

PACIFIC PARK

Pacific Park

EUROCOMM

Eurocomm

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...