wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

A MONTANA FURNITURE FELVÁSÁROLJA AZ ENGELBRECHTS CÉGET

A MONTANA FURNITURE FELVÁSÁROLJA AZ ENGELBRECHTS CÉGET Irodabútor,montana,engelbrechts,office,furniture,design,modern

A MONTANA A/S megvásárolta az Engelbrechts A/S-t, ez a márka július 1-jétől teljesen integrálódott a Montana Furniture égisze alatt.

A felvásárlással a Montana olyan sokoldalú és erős széksorozatokhoz jut hozzá, mint a Kevi és a Chairik. Az Engelbrechts alapítója, Morten Engelbrecht és 10 alkalmazottja tovább folytatja munkáját a Montana szervezetében, ahogyan az Engelbrechts bemutatóterme is megmarad a koppenhágai Skindergade-on.

Joakim Lassen, Peter fia, 2015 óta vezeti a családi tulajdonban lévő dán bútorgyártó céget. A vállalat megerősödve került ki a koronavírus okozta válságból, az elmúlt kilenc hónapban több mint 25%-kal nőtt a rendelésállomány és a bevétel. A felvásárlást alaposan megfontolták, és a Montana abban a kedvező helyzetben van, hogy a felvásárlást kizárólag saját forrásból finanszírozta.

Joakim Lassen így kommentálta az akvizíciót:

"Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk - meggyőződésem, hogy a két márka együtt hosszú utat járhat be. Ezen túlmenően nagyon várom a Morten Engelbrecht-tel és munkatársaival való gyümölcsöző együttműködést"

Mindkét cég összes termékében közös, hogy esztétikus, funkcionális és hosszú élettartamú bútordarabok.

Morten Engelbrecht az alábbiakat nyilatkozta a felvásárlás kapcsán:

"Nem volt könnyű döntés átadni azt, amit az elmúlt 32 év alatt felépítettem, de úgy gondolom, hogy a két cég és a termékek jól kiegészítik egymást. Ezen kívül nagyon várom a Joakim Lassennel való együttműködést, és nem utolsósorban azt, hogy teljes mértékben a termékfejlesztésre koncentrálhassak"


CIKK AJÁNLÓ


+HALLE NEST EASY KANAPÉ – A LETISZTULT ÉS...

+Halle Nest Easy kanapé – a letisztult és szívhez szóló europadesign, plusHALLE, nest, nesteasy, FormUsWithLove, chair, fsc, office, homeoffice
A plusHALLE úgy gondolja, hogy a bútorok céljának egyértelműnek kell...
2022-06-11

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK...

KÜLTÉRI DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK – DOLGOZZUNK ÚJRA A TERASZON! europadesign, diabla,truedesign, resol, vondom,andreuworld,kristalia,mustache,plust,office,outdoor,gandiablasco
A pandémia miatt ismét felértékelődött a szabad levegőn végzett...
2022-02-16

SALONE DEL MOBILE.MILANO / DESIGN WEEK BESZÁMOLÓ...

Salone del Mobile.Milano / Design Week beszámoló workshop 2022 rendezvény,salone,milanó,beszámoló,design week
Az Europa Design tisztelettel meghívja június 30-án a Salone Del Mobile...
2022-06-10

EHHEZ AJÁNLJUKEsedra Light IVM
termék információ
termék raktárlista

Esedra Light

termék raktárlista
# IVM Nincs

Badminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Modus Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Modus

termék raktárlista

Block Actiu
termék információ
termék raktárlista

Block

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Ceno Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Ceno

termék raktárlista

Lottus spin chair Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus spin chair

termék raktárlista
# Enea Nincs

PK Sitland
termék információ
termék raktárlista

PK

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Kabi Swivel  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi Swivel

termék raktárlista
# Akaba Nincs

REFERENCIÁK

AMWAY

Amway

AB INBEV

AB Inbev

EATON...

Eaton Enterprises

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

VIRÁNYOS...

Virányos Klinika

MAGNET BANK

MagNet Bank

MULTIREKLÁM...

Multireklám (M-csoport)

BUDAPEST...

Budapest Business Journal

SLOVNAFT

Slovnaft

OTP FÁY ANDRÁS...

OTP Fáy András alapítvány

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...