wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

ARPER ASTON CLUB – TÉR A GONDOLKODÁSHOZ ÉS AZ ÁLMODOZÁSHOZ

ARPER ASTON CLUB – TÉR A GONDOLKODÁSHOZ ÉS AZ ÁLMODOZÁSHOZ Irodabútor,europadesign, arper, astonclub, ergonomia, kenyelem, design

Az Arper olyan design darabokat hoz létre, amelyeknek középpontjában az emberek és azok igényei állnak. A kíváncsiságot és érzékenységet tükröző szemléletmód érvényesülése során a vállalat fókusza a színekre és a rugalmasságra való különös összpontosítással, a forma és a funkció közötti egyensúly folyamatos kutatásában fejeződik ki. 


Arper Aston Club1Az Arper Aston Club pazarul feltűnő és elegáns kényelmet nyújt


Az Arne Jacobsen híres Egg székének vonalai által észrevehetően befolyásolt fészekszerű Aston Club szék az Arper jellegzetesen karcsú és modern designvonalának folytatása, az olasz cég újabb tisztelgése a skandináv design előtt. Jean-Marie Massaud francia tervező – aki olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint az Axor, a Cassina, a Christofle és a Poliform – 2020-ban fejlesztette tovább az Aston designt, hogy egy pazarul feltűnő és elegáns kényelmet nyújthasson szuggesztív sziluettel, finoman, de magabiztosan erős és klasszikus vonalaival tartós és időtlen formát biztosítva.

A Massaud munkásságára jellemző a könnyedségre való törekvés, amely három szélesebb tételt szintetizál; egyéni és kollektív kiteljesedést, gazdasági és ipari hatékonyságot, valamint környezetvédelmi kihívásokat. Alkotásai, legyenek spekulatívak vagy pragmatikusak, ezt az imperatív paradigmát tárják fel: összeegyeztetik az örömöt a felelősséggel, az egyént a kollektívával. Így nem is volt kérdéses; szintén lényege az Aston Club projektnek az ergonomikus kényelem és fenntarthatóság.


Arper Aston Club2Szuggesztív sziluett, finoman, de magabiztosan erős és klasszikus vonalvezetés


Az elegáns kialakítású, dinamikus vonalakkal és nagyon kényelmes szerkezettel rendelkező társalgó szék kifejezetten kontrasztos használatra készült. Barátságos struktúrája lehetőséget ad a kikapcsolódásra és alkalmassá teszi irodákban, szállodákban, olvasótermekben vagy lakókörnyezetekben való használatra egyaránt. A fényes vagy festett alumíniumból készült, négylábú talapzaton álló társalgószék magasságállító mechanizmussal és a háttámla hátradöntésére szolgáló, súlytól vezérelt mechanizmussal rendelkezik, három beállított pozícióval.


Arper Aston Club3Arper Aston Club a klasszikus szálaktól a kortárs mintákig

A kollekció két különböző háttámla magasságban kapható és hozzá illő lábtartóval kombinálható, amely folytatva az esztétikus megjelenést a teljes a pihenés pillanatát hozza létre. A poliuretán héjat az ügyfél által választott burkolat borítja; minden Aston Club szék, lábtartó testre szabható számtalan kárpitozási lehetőséggel, szövetből, műbőrből vagy bőrből és teljesen kárpitozott kivitelben érhető el, a klasszikus szálaktól a kortárs mintákig. Rendkívüli eleganciájának hangsúlyozása érdekében négy további modell került az Arper kárpitozások széles választékába: Ria és Sonar 3 (Kvadrat Raf Simons), Sera (Rohi) és Fabthirty (Rubelli) szövetek.


Arper Aston Club4Az Arper Aston Club kollekció két különböző háttámla magasságban kapható és hozzá illő lábtartóval kombinálható


A termékcsalád alkatrészei ipari hulladékból újrahasznosított műanyagból készülnek, ragasztó használata nélkül, míg belső alkatrészei teljesen szétszerelhetők az anyagok újrahasznosítása céljából.

 ARPER ASTON CLUB  ARPER ASTON CLUB VIDEO 

CIKK AJÁNLÓ


MEGÉRKEZTEK A HERMAN MILLER ÚJ HOME OFFICE...

Megérkeztek a Herman Miller új Home Office csomagjai! HomeOffice,HermanMiller,Home
Igen, nagyszerű hírek érkeztek hozzánk! Örömmel jelenthetjük, hogy...
2023-07-17

A JÓ DESIGN AZ JÓ ÜZLET

A jó design az jó üzlet europadesign, andreuworld, design,  iroda, homeoffice, munkahelyikornyezet, hibrid
A spanyol Andreu World kézműves jellegű bútorai a tervezésükkel...
2023-04-03

ÚJ ANDREU WORLD SHOWROOM NYÍLT MILÁNÓBAN

Új Andreu World showroom nyílt Milánóban AndreuWorld,Milan,Showroom,PatriciaUrquiola,Milano, fenntarthato, design, home, office
Az Andreu World új bemutatótermének megnyitóját a Milánói...
2023-05-15

EHHEZ AJÁNLJUKClosed Table PC25 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Table PC25

termék raktárlista

Carma Akaba
termék információ
termék raktárlista

Carma

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Body Sitland
termék információ
termék raktárlista

Body

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Dynamic Actiu
termék információ
termék raktárlista

Dynamic

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Aura Allermuir
termék információ
termék raktárlista

Aura

termék raktárlista

Sushi Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sushi

termék raktárlista

Eracle Alea
termék információ
termék raktárlista

Eracle

termék raktárlista
# Alea Nincs

Capri Lounge BU1696 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1696

termék raktárlista

REFERENCIÁK

NISSAN

Nissan

SKANSKA

Skanska

EGYÉB

Egyéb

POSSIBLE

Possible

ACCACE

Accace

SLOVNAFT

Slovnaft

MATHIAS CORVINUS...

Mathias Corvinus Collegium

PROINTERIER KFT.

Prointerier Kft.

IP WEST

IP West

MAGÁNVILLA

Magánvilla

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...