wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

AZ ANDREU WORLD KOLLEKCIÓI MÁR MIND C2C TANÚSÍTVÁNNYAL® RENDELKEZNEK

AZ ANDREU WORLD KOLLEKCIÓI MÁR MIND C2C TANÚSÍTVÁNNYAL® RENDELKEZNEK Irodabútor,Andreu World,C2C,office,office furniture

Az Andreu World nemzetközi vállalat az első olyan vállalkozás a design szektorban, amelynek minden kollekciója Cradle to Cradle Certified® minősítést kapott. Az Andreu World katalógusában található 6830 formatervezési minta mindegyike Cradle to Cradle Certified® tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a biztonság és a felelős gyártás jele. Az eredmény az "ökodizájn" iránti évtizedes elkötelezettséget követi, e folyamat a csapat magyarázata szerint a tartósságról és a termékek második életének biztosításáról szól. A vállalatnak nem ez az első fenntarthatósággal kapcsolatos mérföldköve: az Andreu World szén-dioxid-semleges vállalkozás, és elsőként használt bio műanyagot a bútorgyártásban, valamint 100%-ban FSC® fából készült termékcsaládot vezetett be.

Mindez természetesen a kutatásba, fejlesztésbe és innovációba történő nagymértékű befektetés eredményeként valósult meg. Az Andreu World célja, hogy példát mutasson az iparág többi szereplője számára, megmutatva a fenntarthatósági kezdeményezések skálázhatóságát. A C2C Certified® minősítés konkrétan azt tanúsítja, hogy a termékek – az anyagok és a kivitelek – nem tartalmaznak tiltott és egészségkárosító anyagokat. Ugyanakkor foglalkozik a tiszta levegő, a tiszta víz és a tiszta talaj védelmével, a felelős energiafelhasználással, a környezetvédelemmel, a regenerálódási lehetőségekkel és a termékeket gyártó munkavállalók jogaival. 


In Out

Andreu World, Alfredo Häberli In Out Office bútorrendszere

Az Andreu World teljes Cradle to Cradle Certified® minősítésének hatása különösen erőteljes, ha figyelembe vesszük a portfóliójában szereplő számos irodabútortervet. A irodai területek sok bútort igényelnek, nagy a forgalom és a használat, illetve gyakrabban kell újragondolni őket. Ez még fontosabbá teszi a fenntartható bútormegoldások választását. Az Alfredo Häberli In Out Office bútorrendszere például rugalmasságot kínál. Minden egyes darab, beleértve a mobil asztalokat és ülőalkalmatosságokat is, különböző konfigurációkkal és kiegészítésekkel rendelkezik, ami növeli a használat hosszú élettartamát. 

Philippe Starck Mariya ülőgarnitúrája egy másik példa erre. A két- és háromszemélyes kanapéból, valamint egy fotelből álló termékcsalád elemei - amelyek a hagyományos asztalosmesterség szellemében készültek - szétszedhetők és újrahasznosíthatók az egyes termékek élettartamának végén. A Patricia Urquiola által tervezett Oru szék és asztal mindeközben az 1970-es évek formatervezéséből és a japán kreativitásból merít ihletet. Fából készült kézműves munkája és esztétikai ereje időtálló tereket biztosít. 


Mariya Sofa

Andreu World, Philippe Starck Mariya ülőgarnitúra


Oru asztal

Andreu World Oru szék és asztal

Az Andreu World rámutat arra, hogy az Európai Unió szerint egy termék környezeti hatásának 80% már a tervezési szakaszban eldől. "Nem elég tudni, hogyan kell egy bútordarabot legyártani és eladni, felelősségteljesnek kell lennünk az élettartamának végéig, előre látva, hogy minden egyes része, amikor már nem használható, szétválasztható, hogy megkönnyítsük az újrahasznosítást vagy a javítást – mondja a csapat. A fenntartható növekedés csak a körforgásos gazdaságban lehetséges, és ez a mi elsődleges célunk." – mondja a csapat.

 ANDREU WOLD IN OUT OFFICE  ANDREU WORLD MARIYA  ANDREU WORLD ORU 


CIKK AJÁNLÓ


CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2022

CSR HUNGARY DÍJÁTADÓ 2022 CSR, CSRHungary, 2022, dijatado, kulondij, WELL, minosites, EuropaDesign, FeuertagOtto
Október 18-án, a Danubius Hotel Hungaria City Centerben 15. alkalommal...
2022-10-20

LAMM REFERENCIÁNK - A SEMMELWEIS EGYETEM...

LAMM referenciánk - A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tantermei europadesign, lamm, E5000,,semmelweisegyetem, Semmelweisegyetemegeszsegtudomanyikar, med2022, studiofragment, hagyomanyoskinaigyogyasza,hagyomanyoskinaigyogyaszat
A tudásalapú társadalom kiépítését az oktatás kultúrájának...
2022-12-21

BLACK FRIDAY 2022

Black Friday 2022 hermanmiller, blackfriday, akció, cosm, aeron, mirra2, christmas, christmascoming, rendelés, sale, 40%
A magyarországi Black Friday kampány a Design Office-nál!2022. november...
2022-11-18

EHHEZ AJÁNLJUKUni Sitland
termék információ
termék raktárlista

Uni

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Mesh Line Sitland
termék információ
termék raktárlista

Mesh Line

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Efit bárszék magas munkaszék Actiu
termék információ
termék raktárlista

Efit bárszék magas munkaszék

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Urban Plus Actiu
termék információ
termék raktárlista

Urban Plus

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Uni Mesh Sitland
termék információ
termék raktárlista

Uni Mesh

termék raktárlista
# Sitland Nincs

UseMe Sitland
termék információ
termék raktárlista

UseMe

termék raktárlista
# Sitland Nincs

SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista

Plek Actiu
termék információ
termék raktárlista

Plek

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

CANADA SQUARE

Canada Square

ALLEE CENTER

ALLEE Center

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

NORD CONSULTING

Nord Consulting

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

ALCATEL-LUCENT...

Alcatel-Lucent Magyarország Kft.

COOPTECH

Cooptech

BANK CENTER

Bank Center

TRILAK

Trilak

BÉCSI KÁVÉZÓ

Bécsi Kávézó

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...