wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

+HALLE NEST EASY KANAPÉ – A LETISZTULT ÉS SZÍVHEZ SZÓLÓ

+HALLE NEST EASY KANAPÉ – A LETISZTULT ÉS SZÍVHEZ SZÓLÓ Irodabútor,europadesign, plusHALLE, nest, nesteasy, FormUsWithLove, chair, fsc, office, homeoffice

A plusHALLE úgy gondolja, hogy a bútorok céljának egyértelműnek kell lennie. A viselkedésvezérelt nyilvános terek feltárását és elősegítését folytatva egy olyan márka, amely a gyártók új, bátor generációját képviseli. Ahelyett, hogy passzívan létező bútorokat gyártanának, hisznek abban, hogy a bútorok a pozitív változás jelentős eszközei lehetnek. A mai nyilvános környezetnek mozgékonynak kell lennie és képesnek kell lennie arra, hogy megfeleljen a napi fizikai és mentális cserének, hogy relevánsak maradjanak. Meg vannak győződve arról, hogy a bútorok jövője azokban a terekben rejlik, amelyek alkalmazkodnak az őket használó emberek viselkedéséhez, vagyis a tervezésnek a kontextus, a funkció és a teljesítmény szintézisét kell elérnie. Munkájuk a nyilvánosság antropológiai és kontextuális kutatásán alapul – lehetővé téve számukra, hogy valódi témákat építsenek fel, amelyeket építészek, tervezők, művészek és írók multidiszciplináris csoportjaival közösen kutatnak. Leginkább őrzött titkuk innovációs modellük, ahol a minőség és az új ötletek megbízható ritmusát tartják fenn. 

A Nest Easy kanapé könnyed, hívogató és kényelmes. Legnagyobb érdeme azonban az, hogy új szintre emeli a hagyományos lounge funkciót. A közösségi terekkel kapcsolatos új igényekre felel: menedéket próbál nyújtani a nyitott terek újraértékelésével és segíti az egyterű irodák zónákra osztását, miközben támogatja az informális kommunikációt.


A Form Us With Love tervezte Nest kollekció – a fából készült tölgy lábak, a gondozott Kvadrat kárpit és az új, magas háttámlájú fotel energiát és karaktert kölcsönöz az eklektikus termékcsaládnak


A dán márka „fészekkollekciója” élénken játszik a magas és alacsony háttámlákkal, a karcsú fa ülésekkel és acéllábakkal. Az Easy Nest egy zárt, kissé elkülönülő ülés, letisztult szabású, magas háttámlájú karosszék, amely kényelmes és szívhez szóló a magánélethez és a mélyreható beszélgetésekhez. A falak átölelnek egy kiszélesített ülést, bőven helyet hagyva a párnáknak vagy a takaróknak.


„A Nest Easy lényege, hogy megértsük a nyilvános és a magánterek közötti szakadékot. Mindig is az volt az ambíciónk, hogy Ön könnyedén üljön abban a tökéletes egyensúlyban a szünet és az aktív pihenés között” – mondja Jonas Pettersson, a Form Us With Love alapítója és vezérigazgatója

„Form Us With Love és a plusHALLE tökéletesen megfelel egymás ambícióinak. Fiatalok és dinamikusak vagyunk. Mindketten feszegetni akarjuk a meglévő korlátokat, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek ténylegesen hosszú távú értéket adnak a felhasználó emberek számára. Nem csak egy szék, hanem egy olyan bútor, amely megváltoztatja az emberek találkozási, pihenési, kreatív és együttműködési képességét” – mondja Martin Halle, a plusHALLE értékesítési igazgatója

 

    
Minden plusHALLE termék a legmagasabb dán környezetvédelmi szabványok szerint készül. A fát a föld tiszteletével termesztik, a plusHALLE egy FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező vállalat (FSC®-C163859)

A Forest Stewardship Council® (FSC) célja annak biztosítása, hogy az erdőket fenntartható, környezettudatos módon kezeljék, megőrizve a természetes környezetet, ugyanakkor támogassák a helyi közösséget. A fém alkatrészek 99%-ban újrahasznosítható acélból készülnek, minden habot és szövetet a skandináv szabványoknak megfelelően fejlesztettek és teszteltek. Üzemeik büszkék arra is, hogy követik a dán munkakörnyezeti törvényt.


A Form Us With Love egy fiatal tervezőstúdió, amely innovatív termékekre, bútorokra és világítástervezésre összpontosít

A Form Us With Love a stockholmi óvárosi irodájukból és bemutatótermükből dolgozik svéd és nemzetközi ügyfelekkel. Világszerte megrendezett kiállításaival a Form Us With Love felhívta a figyelmet koncepcionális és ötletalapú tervezésére. A 2005-ben alapított nemzetközi tervezőstúdió állandóan ég a szenvedély, a tervezés és annak demokratikus lehetőségei iránt. Meggyőződése, hogy mindannyiunknak joga van az értelmes tervezéshez. A lényege egy olyan folyamat, amely a hagyományos kreatív gyakorlatokat egy keskeny, stratégiai alkalmazással ötvözi. A központi szándék az, hogy az egyes projektek igényeivel, a piacon elfoglalt helyével és a valós emberek folyamatosan változó igényeivel összhangban fejlődjenek. Munkájuk három területre oszlik: tanácsadás – termékekben, termékskálákban, együttműködésekben és terekben való részvétel az ügyfelek számára világszerte, vállalkozások – fegyelmezett és holisztikus megközelítések a márkák elindításához és építéséhez, civil – tudásátadáson és tapasztalatok megosztásán alapuló, aktív közreműködés a tervezés szélesebb spektrumához. plusHALLE NEST EASY VIDEO 

CIKK AJÁNLÓ


ARPER ASTON CLUB – TÉR A GONDOLKODÁSHOZ ÉS AZ...

Arper Aston Club – tér a gondolkodáshoz és az álmodozáshoz europadesign, arper, astonclub, ergonomia, kenyelem, design
Az Arper olyan design darabokat hoz létre, amelyeknek középpontjában az...
2022-09-20

A MONTANA FURNITURE FELVÁSÁROLJA AZ ENGELBRECHTS...

A Montana Furniture felvásárolja az Engelbrechts céget montana,engelbrechts,office,furniture,design,modern
A MONTANA A/S megvásárolta az Engelbrechts A/S-t, ez a márka július...
2022-07-18

ÚJULT ERŐVEL: HOME OFFICE – HERMAN MILLER OE1...

Újult erővel: Home Office – Herman Miller OE1 Workspace Collection hermanmiller, OE1, professional, homeoffice, desk, ergonomia
A pandémia miatti kényszer Home Office nagy mértékben megnövelte az...
2022-03-31

EHHEZ AJÁNLJUKEracle Alea
termék információ
termék raktárlista

Eracle

termék raktárlista
# Alea Nincs

DV-802 - GAP DVO
termék információ
termék raktárlista

DV-802 - GAP

termék raktárlista
# DVO Nincs

Eracle Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Eracle Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Hanna Swivel  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna Swivel

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Salve IVM
termék információ
termék raktárlista

Salve

termék raktárlista
# IVM Nincs

Blade Alea
termék információ
termék raktárlista

Blade

termék raktárlista
# Alea Nincs

Carma Akaba
termék információ
termék raktárlista

Carma

termék raktárlista
# Akaba Nincs

xcvvxc Actiu
termék információ
termék raktárlista

xcvvxc

termék raktárlista
# Actiu Nincs

REFERENCIÁK

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

IMEX...

Imex Filtertechnika Kft. phase 1

METALOBOX

Metalobox

AWT HUNGARY KFT.

Awt Hungary Kft.

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

EGYÉB

Egyéb

EUROMEDICS

Euromedics

2O

2o

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...