wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

MILYEN A JÖVŐ VÁROSKÉPE, IRODAHÁZA, IRODÁJA? - NOVEMBER 10.

MILYEN A JÖVŐ VÁROSKÉPE, IRODAHÁZA, IRODÁJA? - NOVEMBER 10.  Irodabútor,

Csatlakozz hozzánk november 10.-én 17 órakor az Europa Design Showroom-ba egy beszélgetésre az iroda, az ingatlanszakma és az építészet aktuális trendjeiről!


Előadók:
Bánáti Béla és Hartvig Lajos

Bánáti Hartvig Építész Iroda Kft. (bh.hu)

Nagy Zoltán és Csuka Milán

Home | (reynaers.hu)

Feuertag Ottó

Europadesign


 REGISZTRÁCIÓ! 


Helyszín: Europa Design Showroom - 1025 Budapest Törökvész út 71-75.

Időpont: 2022 november 17. 17:00

 


CIKK AJÁNLÓ


AZ ANDREU WORLD KOLLEKCIÓI MÁR MIND C2C...

AZ ANDREU WORLD KOLLEKCIÓI MÁR MIND C2C TANÚSÍTVÁNNYAL® RENDELKEZNEK Andreu World,C2C,office,office furniture
Az Andreu World nemzetközi vállalat az első olyan vállalkozás a design...
2022-10-25

HERMAN MILLER BLACK FRIDAY 2022

Herman Miller Black Friday 2022  blackfriday, hermanmiller, cosm, aeron, mirra2, akció, sale, rendelés, irodaszék, forgószék, ergonómia, karácsony, christmascoming, christmas
Hybrid Friday!Egy nehéz év végén, növekvő home office százalékok...
2022-11-18

JÓ MÁRKA, FENNTARTHATÓ MÁRKA’22:HATÉKONY...

Jó márka, fenntartható márka’22:hatékony stratégiák rendkívüli, krízis időkben -munkahelyen belül és kívül
Ígértük, hogy az évi, őszi csúcstalálkozó, a CSR Hungary Summit:...
2022-11-10

EHHEZ AJÁNLJUKLottus sledge chair Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus sledge chair

termék raktárlista
# Enea Nincs

Lottus confident chair with castors Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus confident chair with castors

termék raktárlista
# Enea Nincs

DV902-Planeta DVO
termék információ
termék raktárlista

DV902-Planeta

termék raktárlista
# DVO Nincs

Lottus Wood stool Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus Wood stool

termék raktárlista
# Enea Nincs

Graph Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Graph

termék raktárlista

Archimede Alea
termék információ
termék raktárlista

Archimede

termék raktárlista
# Alea Nincs

NO NAME Sitland
termék információ
termék raktárlista

NO NAME

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Kicca ET AL
termék információ
termék raktárlista

Kicca

termék raktárlista
# ET AL Nincs

REFERENCIÁK

KONYHAKÖR

Konyhakör

ROCHE

Roche

JTI HUNGARY

JTI Hungary

MACH TECH KFT.

Mach Tech Kft.

DELOITTE

Deloitte

FREEDOM PALACE

Freedom Palace

EU HÁZA

EU Háza

CITROM...

Citrom AutósIskola

CONVISTA

Convista

MANPOWER

Manpower

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...