wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

WILKHAHN INSIT - A SOKOLDALÚ MODULÁRIS PADRENDSZER

WILKHAHN INSIT - A SOKOLDALÚ MODULÁRIS PADRENDSZER Irodabútor,Wilkhahn,Insit,Akusztika

A kényelmes és pihentető kárpitozott bútorok már nem kizárólag a társalgókban, hanem az irodákban is megtalálhatók. Míg korábban a kárpitozott székek és támlás padok az előcsarnokokban és a várókban voltak megtalálhatók, manapság a co-working terekben, a szobák közepén, az egyterű irodákban vagy a céges éttermekben is találkozhatunk velük.


A sokoldalú Wilkhahn Insit kárpitozott pad háttámla rendszerrel. Design: Wolfgang CR Mezger, fotó: Wilkhahn


A Wilkhahn az első osztályú szekcionált ülések tervezésében szerzett sokéves tapasztalatára támaszkodik, legendás példái: a Friso Kramer 1200-as várópadjai, a Hans Peter Piehl 7000-es sorozata vagy a Produkt Entwicklung Roericht 840-es sorozata. Az Insit egy példa a hagyományos típusú kárpitozott padokra, amelyeket többcélú ülőgarnitúrává alakítanak át, hogy tükrözzék a mai munkakörnyezet professzionális követelményeit.


Legendás Wilkhahn bútordarab: Friso Kramer 1200-as várópadja, amellyel 1972-ben találkoztak a müncheni Olympia állomáson és másutt. Fotó: Wilkhahn


A Wilkhahn Insit termékcsaláddal egy rendkívül sokoldalú moduláris padrendszert tervezett Wolfgang CR Mezger; az ergonomikusan feszes kárpitozás és ülőmagassága teljesen egyedi designnal találkozik, a részletek éppoly precízek, mint amilyen puhák. A kortárs irodai és bérbeadási bútorok tervezése során három szempont tükröződik e termékben; az eltérő vállalati identitás közvetítése, az együttműködés elősegítése és a jóllét érzése.


Az új Insit-Screen akusztikus paravánokkal, amelyek közvetlenül a padokhoz rögzíthetők, a sorozat mostantól további vizuális lehetőségeket kínál, amelyek sokoldalúan változtathatóak, konfigurálhatók. Az egyszerű hátsó falaktól az L-alakú oldalfalas kombinációkon át az U-alakig vagy C-alakú paravánok egymás felé néző padok kialakításaival. Legyen szó ülőgarnitúrák szegmentálásáról, részleges teremfelosztásról, menedékhelyről vagy akusztikusan árnyékolt tárgyalófülkéről egy videócsevegéshez.


Az Insit-Screen modulokhoz a Wilkhahn kollekció kárpitszövetei mellett a függőlegesen bordázott Hush Stripe 40 szövet is elérhető, amely elegáns, térbeli szerkezetet ad a felületeknek. Design: Wolfgang CR Mezger, fotó: Wilkhahn

 

A 45 cm-es ülőmagasságnak köszönhetően az Insit termékcsalád ideális padmegoldás éttermek számára. Fotó: Wilkhahn


A paravánok a sokoldalú asztali választék bármely modelljével kombinálhatók, így az Insit-Screen programfrissítés óriási tervezési szabadságot nyit az agilis létesítmények számára. A helyiségek felosztásához szükséges részleges paravánok ugyanolyan egyszerűen beállíthatók, mint a tágas épületek elvonuló oázisai vagy a központi zónák és a társalgók megosztott ülőgarnitúrái. Az üléskerethez való csatlakoztatása és a 135 cm-es teljes magasság hatékony védelmet biztosít ülve, ugyanakkor állás közben figyelmen kívül hagyható.

Az szófák lehetnek alacsony vagy magas háttámlásak. Az alacsony háttámlás változatok praktikusak étkezőkben vagy kávézókban, egyenes elemei végükön 45 fokban lezárt háttámlájához támaszkodva kényelmes a beszélgetés. Az Insit ülőbútoraihoz kapcsolható notebook asztal, a tárgyalásokhoz és az étkezéshez négyzet vagy téglalap alakú asztal. A C-alakú panellel körbevett Insit szigetbe lapos képernyő is felszerelhető és természetesen az Insit elemek elláthatók kábelelvezetéssel, csatlakozókkal és wireless töltőkkel is.


A pad, a hát és az oldalfal kombinációjában munkalap is beépíthető, amely a képernyőtartó szögprofiljához rögzíthető. Design: Wolfgang CR Mezger, fotó: Wilkhahn

 

A minden oldalon ellipszis alakú paravánok élei különösen vékony kontúrt és formai illeszkedést biztosítanak a hátsó és oldalfalak sarokcsatlakozásaiban. Kívül lágyan lekerekített sugár, belül íves gérvágás jön létre. A textilhuzatok dupla varrása biztosítja a precíz kidolgozást. A paravánmodulok kombinációi éppolyan változatosak, akár a tervezési lehetőségek. A padok kárpitozásához is használt Wilkhahn kollekció textil huzatai mellett tizenegy színben elérhető a Hush Stripe 40 huzatszövete. A paravánok függőleges, 4 cm-enként dombornyomott bordázatú, háromdimenziós szerkezetét elegáns foltvarrás megjelenésében biztosítja.

A rögzíthető paravánok tömör lucfenyő vázszerkezettel készültek, amely teljesen kárpitozott és vágott habbal borítottak, belül perforált farostlemezből készült betét támogatja az akusztikai hatékonyságot. A derékszögben kialakított konzolok acélprofilokból állnak, amelyek a pad üléskeretének alsó oldalához vannak csavarozva, ez fenntartja a lábteret és a könnyű hozzáférhetőséget a padló ápolásához.


A cserélhető huzatok eleje és hátulja precíz dupla varrásokkal varrva eleganciát és minőséget ad a széleknek. Az új Hush Stripe 40 kárpitszövettel a felület háromdimenziós szerkezetű. Design: Wolfgang CR Mezger, fotó: Wilkhahn

 

A könnyen rögzíthető modulok az Insit választékot egy vonzó és univerzálisan alkalmazható berendezési rendszerré bővítik, elősegítve a cserét és az együttműködést vagy a visszavonulást és a koncentrált munkát. A modulok változatos kombinációs lehetőségeinek és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a nyitottság vagy árnyékolás megváltozott követelményei bármikor rugalmasan megvalósíthatók, ez maximális jövőbeli biztonságot kínál. Tartozékként munkalapok és polcok kaphatók a hátsó és oldalsó panel kombinációkhoz. A speciális sorcsatlakozók lehetővé teszik több padelem összekapcsolását, akár szerelt paravánokkal is. Emellett oldal-, összekötő- és sarokasztalok teszik teljessé a programkínálatot.

Kattints ide az Insit méreteivel, anyagaival és felületeivel kapcsolatos információkért!


CIKK AJÁNLÓ


A WIREDSCORE MINŐSÍTÉS – AZ INGATLANOK...

A WiredScore minősítés – az ingatlanok digitális szabványa  europadesign, wiredscore, office, szabvany, minosites, rendszer, fejlesztes, elerhetoseg, innovativ, ingatlan, infrastruktura,
A munkahelyek értékét, akár az ingatlanszakma akár a HR szakma...
2022-08-01

SALONE DEL MOBILE.MILANO / DESIGN WEEK BESZÁMOLÓ...

Salone del Mobile.Milano / Design Week beszámoló workshop 2022 rendezvény,salone,milanó,beszámoló,design week
Az Europa Design tisztelettel meghívja június 30-án a Salone Del Mobile...
2022-06-10

+HALLE NEST EASY KANAPÉ – A LETISZTULT ÉS...

+Halle Nest Easy kanapé – a letisztult és szívhez szóló europadesign, plusHALLE, nest, nesteasy, FormUsWithLove, chair, fsc, office, homeoffice
A plusHALLE úgy gondolja, hogy a bútorok céljának egyértelműnek kell...
2022-06-11

EHHEZ AJÁNLJUKAeron Remastered B  Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered B

termék raktárlista

Millepiedi True Design
termék információ
termék raktárlista

Millepiedi

termék raktárlista

UseMe Sitland
termék információ
termék raktárlista

UseMe

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Bend Actiu
termék információ
termék raktárlista

Bend

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Sushi Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sushi

termék raktárlista

Embody Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Embody

termék raktárlista

Joko Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Joko

termék raktárlista

Catifa 80 Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa 80

termék raktárlista
# Arper Nincs

REFERENCIÁK

AIG

AIG

AUCHAN

Auchan

...

Gyógyszergyártó cég

IP WEST

IP West

GLAXOSMITHKLINE...

GlaxoSmithKline Kft.

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

INTRUM

Intrum

PREMIER SERVICES

Premier Services

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

PROHOME

Prohome

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...