wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍRLEVELEK

SAFEDESIGN_PARTNER_HÍRLEVÉL_2021_MÁJUS

SAFEDESIGN_PARTNER_HÍRLEVÉL_2021_MÁJUS Irodabútor,safedesign, agilis munkahely, visszatérés az irodába, akusztika, hangelnyelés, hangelnyelő panelek,  actiu, wellpoint


Ha nem jelenik meg a levelünk helyesen, kattints ide
Kedves Partnerünk!

Reméljük, hogy a világon végigsöprő pandémia ellenére jól van, és mind egészségi, mind üzleti szempontból sikeresen átvészelte a járvány eddigi időszakát!SAFEDESIGN AZ EUROPA DESIGN-NÁL


 

EUROPA DESIGN

SAFEDESIGN PROGRAMJA


Szeretnénk a figyelmébe ajánlani a korábban meghirdetett Safe Design programunkat, amely átfogó koncepciót és hasznos gyakorlati tanácsokat ad az irodákba történő visszatéréshez, valamint a post covid irodákban történő hatékony és biztonságos munkavégzéséhez.
 

Jelenleg tízből nyolc esetben a post covid időszak megváltozott munkakörülményeinek megfelelően alakítjuk ki az irodát.


A Safe Design programcsomag moduljaiból kiemelten fontos az irodai tér újjászervezése a vírushelyzetet követően, amelyre egy alapos felmérést, auditot követően kerül sor ügyfeleinknél. A post covid hibrid irodatérnek hatékonyan és rugalmasan kell kiszolgálnia a megváltozott munkafolyamatokat és funkciókat. Ezekre kitűnő választ jelent az agilis munkakörnyezet, amely az igények változását követve alakítja át a munkahelyek típusát és a berendezést. Az irodatér akár egy napon belül képes rugalmasan alkalmazkodni a különböző tevékenységekhez és átalakulni a reggeli kávézósarokból gyors megbeszélésekre alkalmas tárgyalóvá, tréning szobává, vagy projekt alapú munkahellyé, ebéd után pedig kötetlen megbeszéléseket kiszolgáló pihenősarokká, vagy az összpontosítást szolgáló egyéni munkahellyé.

Cégünk, az Europa Design a megváltozott igényekhez alkalmazkodó irodai térhez kínál rugalmasan használható, könnyen átrendezhető megoldásokat, multifunkcionális bútorokat.
Reméljük, hogy Safe Design programunk felkelti az érdeklődését, és hamarosan egyeztethetjük személyesen vagy online irodájuk újjászervezésének részleteit.
 

Számítunk a véleményére, várjuk szíves visszajelzését a programmal kapcsolatban.
A jövőbeni kapcsolattartás érdekében megköszönjük válaszát, ha az elmúlt időszakban változás történt az adataiban, vagy más illetékes az irodakialakítással, irodaberendezéssel kapcsolatos kérdésekben.

Jó egészséget kívánunk!


Ebben a helyzetben is az értékteremtő design alapú problémamegoldás (designthinking) értékrendje alapján szeretnénk partnereinket támogatni. Ezért létrehoztunk egy olyan programcsomagot, mely átgondolt és egymásra épülő modulokból áll, ...és az egyes társszakmák képviselőit is bevonja a szervezeten belül, vagy biztosítja a felkészült külső támogatás bevonását.
 BŐVEBBEN A SAFEDESIGN PROGRAMRÓL ACTIU AGILIS MUNKAHELY
 

AGILIS MUNKAHELY


Dolgozzuk ki együtt a hibrid munkahely tervét!
Az irodai környezetnek is alkalmazkodónak kell lennie, így egyre több gyártó készít olyan bútorokat és kiegészítőket, amik ezt az agilis munkahelyi létet támogatják. Ebben kínálunk támogatást, hogy a piacon lévő gyártók, termékek közül a megrendelőink számára legalkalmasabb berendezést nyújtsuk.
Az egyik gyártónk, a spanyol ACTIU gyár napszakokra bontva mutatja be agilis irodáit.
MEGNÉZEM AZ ACTIU GYÁR ÖTLETEIT AKUSZTIKA, HANGELNYELÉS
 

HA ZAVAR A ZAJ

AKUSZTIKA


Az otthoni munkavégzésből visszatérve az irodaterekbe megnő a beszéd alapú kommunikáció a munkatársak között.
Ízelítőt adunk a legújabb akusztikai megoldásokból amik hozzájárulnak a munkahelyi zajterhelés csökkentéséhez, miközben az újonnan fellépő igényekhez is képesek alkalmazkodni. 
 AKUSZTIKAI MEGOLDÁSOK AZ EUROPA DESIGNTÓL 

Well Point rendezvény helyszín


Well Point rendevényhelyszínünket egy UVD Robottal fertőtlenítettünk, hogy garantálhassuk vendégeink biztonságos környezetét!
Copyright © 2021 Europa Design, Minden jog fentartva
Levelezési címünk:
europadesign@europadesign.hu

Hírlevélhez való leiratkozásról kattintson a leiratkozom fülre.
 Leiratkozom.

 


CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKAeron Remastered B  Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered B

termék raktárlista

Kabi Wood Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi Wood

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Graph table Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Graph table

termék raktárlista

Intra Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Intra

termék raktárlista

Athos IVM
termék információ
termék raktárlista

Athos

termék raktárlista
# IVM Nincs

Classic Sitland
termék információ
termék raktárlista

Classic

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Stitz Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stitz

termék raktárlista

Zinta Arper
termék információ
termék raktárlista

Zinta

termék raktárlista
# Arper Nincs

REFERENCIÁK

CSIKÓS...

Csikós Építész Iroda

METALOBOX

Metalobox

BP AGORA HUB

BP Agora HUB

ALKOTÁS POINT...

Alkotás Point Irodaház

MVM GROUP

MVM Group

IMEX...

IMEX Filtertechnika phase 2

FRIESLAND...

Friesland Campina

MILLENIUM TOWER

Millenium Tower

PROHOME

Prohome

FÜRSTENBERG...

Fürstenberg Porcelán  - Németország

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...