wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

PUBLIKÁCIÓK

SITLAND BOMM, KÉNYELMES ÉS ESZTÉTIKUS JÁTÉK A TÉRREL

SITLAND BOMM, KÉNYELMES ÉS ESZTÉTIKUS JÁTÉK A TÉRREL Irodabútor,sitland,design,europadesign,interiordesign,őrangyalmagazin

A Sitland számára - mint az irodai és kollektív helységek ülőgarnitúráinak első olaszországi gyártójának - a fenntart hatóság koncepciója olyan rendkívül nagy értékű kihívást jelent, amely az egyéneket, az intézményeket és vállalkozá sokat egyaránt arra készteti, hogy vállalják a felelősséget és olyan környezet- és klímavédelmi célokat kövessenek, amelyek lehetővé teszik a jelenlegi generáció igényeinek kielégítését.


Az Őrangyal Magazin áprilisi számában jelent meg cikkünk.


A Sitland egy olyan ipari modell kidolgozásában hisz, ahol minden tevékenység középpontjában a fenntarthatóságnak kell állnia. Folyamatosan igyekszik javítani környezetvédelmi tevékenységét kutatásokkal, termékinnovációkkal, az ezek ben érdekelt felek bevonásával, valamint a fenntartható és körkörös tervezés elveinek alkalmazásával. A termékek - a fenntarthatósági elveknek megfelelően - már megjelenésük kel mesélnek az őket megkülönböztető értékekről, ötvözve a designt, az innovációt és a minőséget.


Az AdriAn Blanc designer által tervezett Sitland Bomm ülőbútor is a fenntarthatóság szem előtt tartásával készült, a cég által meghatározott körkörös gazdasági modellt követve. A designert az indiai Charpoi ihlette. egy olyan típusú ágy, amelyet pihenésképpen a kami onsofőrök rendelkezésére bocsátanak a dél-indiai utak mentén található benzinkutakon. A Charpoihoz hasonlóan a Bomm lágy és vonzó, párnázott felülete pihenésre vagy kötetlen, informális megbeszélésekre csábít. A különleges vázszerkezet történetének érdekessége az inspirációs for rása, amely egy indiai falu, a Bommayapalayam felújítás alatti templomait védő fém állványzat. A Bomm megjelenésének egyediségét az acél, mint modern alapanyag és a tradicionális építészeti forma kontrasztja és csodálatos összefonódása biztosítja, amely kombinációk sokaságát kínálja

A Sitland számára - mint az irodai és kollektív helységek ülőgarnitúráinak első olaszországi gyártójának - a fenntart hatóság koncepciója olyan rendkívül nagy értékű kihívást jelent, amely az egyéneket, az intézményeket és vállalkozá sokat egyaránt arra készteti, hogy vállalják a felelősséget és olyan környezet- és klímavédelmi célokat kövessenek, amelyek lehetővé teszik a jelenlegi generáció igényeinek kielégítését. A Sitland egy olyan ipari modell kidolgozásában hisz, ahol minden tevékenység középpontjában a fenntarthatóságnak kell állnia. Folyamatosan igyekszik javítani környezetvédelmi tevékenységét kutatásokkal, termékinnovációkkal, az ezek ben érdekelt felek bevonásával, valamint a fenntartható és körkörös tervezés elveinek alkalmazásával. A termékek - a fenntarthatósági elveknek megfelelően - már megjelenésük kel mesélnek az őket megkülönböztető értékekről, ötvözve a designt, az innovációt és a minőséget. Az AdriAn Blanc designer által tervezett Sitland Bomm ülőbútor is a fenntarthatóság szem előtt tartásával készült, a cég által meghatározott körkörös gazdasági modellt követve.

A designert az indiai Charpoi ihlette. Egy olyan típusú ágy, amelyet pihenésképpen a kami onsofőrök rendelkezésére bocsátanak a dél-indiai utak mentén található benzinkutakon. A Charpoihoz hasonlóan a Bomm lágy és vonzó, párnázott felülete pihenésre vagy kötetlen, informális megbeszélésekre csábít. A különleges vázszerkezet történetének érdekessége az inspirációs for rása, amely egy indiai falu, a Bommayapalayam felújítás alatti templomait védő fém állványzat. A Bomm megjelenésének egyediségét az acél, mint modern alapanyag és a tradicionális építészeti forma kontrasztja és csodálatos összefonódása biztosítja, amely kombinációk sokaságát kínálja.

 AZ ŐRANGYAL MAGAZIN TELJES CIKKE 


CIKK AJÁNLÓ


FACILITY MANAGEMENT 2000 A HUMÁN BEFEKTETÉS

FACILITY MANAGEMENT 2000 A humán befektetés
2022-03-03

IRODA BÚTOROK 2001 A VÁLASZFALAK NAGY KÉRDÉSEI

iroda bútorok 2001 A válaszfalak nagy kérdései
2022-03-03

IRODA PROFIL 1998 A VEZETŐ IRODA

Iroda profil 1998  A vezető iroda
2022-03-04

EHHEZ AJÁNLJUKAT Mesh 187_71 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

AT Mesh 187_71

termék raktárlista

Landing Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Landing

termék raktárlista

Aeron Remastered B  Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered B

termék raktárlista

Sushi Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sushi

termék raktárlista

AT task ESP 187_72  Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

AT task ESP 187_72

termék raktárlista

PK Sitland
termék információ
termék raktárlista

PK

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Joko Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Joko

termék raktárlista

Millepiedi True Design
termék információ
termék raktárlista

Millepiedi

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ARGON KFT.

Argon Kft.

AV SPRING KFT.

Av Spring Kft.

BOIRON

Boiron

ART FORCE

Art Force

ATOS...

Atos Magyarország

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.

ROCHE

Roche

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

RI40

RI40

MILLENIUM TOWER

Millenium Tower

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...