wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ÁTADOTT DÍJAK

MÉD 2021 - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ

MÉD 2021 - BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ Irodabútor,méd, építészfórum, különdíj, nyertes, győztes, városkapu, szolnok

Álmosdi Árpád és Csendes Monika kapta az Europa Design belsőépítészeti különdíját a Szolnoki Várkapu tervéért (újragondolásáért). A díjat Feuertag Ottó, az Europa Design alapítója adta át.


Szombaton, november 6-án az Uránia Filmszínházban adták át az idén 17.alkalommal a MÉD, Média Építészeti díjakat. 

MÉD 2021 EUROPA DESIGN KÜLÖNDÍJ ÁTADÁSA

A XVII. századi épület látogatóközpontként működik, a közösség szolgálatában.

"Külön értéke, hogy szépen gazdálkodik a természetes fényekkel, kontrasztokkal, és olyan további elemekkel, mint a vetett árnyék, kint és bent, reggel és este, tél és nyár – minden verzióval számolt a tervező.  Szépen működik a ház, és szép helyen is van, a Tisza és a Zagyva találkozásánál.

Kiemelt érték, hogy az anyagok 1.0 belsőépítészeti téralkotók, nyers és csiszolt felületek, beton, klinker és transzparencia: fénnyel megtöltött üveg. Nincs semmi, ami felesleges, ami elvonja a figyelmet a komplex szerkesztéstől." - nyilatkozta az egyik zsűritag, dr. Medvegy Gabriella, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának dékánja.


A nyeremény:

A különleges kialakítású díj mellett egy Wilkhahn ON forgószék

WILKHAHN ON

A GYŐZTES SZOLNOKI VÁRKAPU PÁLYAMŰ SZOLNOKI VÁROSKAPU 

SZOLNOKI VÁROSKAPUKorábbi évek díjazottjai:

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2020 

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2019 

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2018 

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2017 

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2016 

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2015

MÉD EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJ 2014 


CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKLoop Mono Sled Infiniti
termék információ
termék raktárlista

Loop Mono Sled

termék raktárlista

Why Not Sitland
termék információ
termék raktárlista

Why Not

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Raktáron
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 733,816-733,816 Ft.

Mail Sitland
termék információ
termék raktárlista

Mail

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Stay Actiu
termék információ
termék raktárlista

Stay

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Longo moduláris ülőbútor Actiu
termék információ
termék raktárlista

Longo moduláris ülőbútor

termék raktárlista
# Actiu Nincs

DV801-Entity DVO
termék információ
termék raktárlista

DV801-Entity

termék raktárlista
# DVO Nincs

Team Strike Sitland
termék információ
termék raktárlista

Team Strike

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

TRIVIUM PACKING

Trivium Packing

AMC

AMC

LOGMEIN KFT.

LogMein Kft.

GROUPAMA...

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

ALPHAGONN

Alphagonn

LURDY HÁZ

Lurdy Ház

BERLIN CHEMIE

Berlin Chemie

BRITISH COUNCIL

British Council

ALCATEL-LUCENT...

Alcatel-Lucent Magyarország Kft.

...

Ecodome-Greencourt

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...