HU EN

Bemutatkozunk


1994-ben azzal a céllal indítottuk tervezési és képviseleti tevékenységünket, hogy hozzájáruljunk Magyarországon az európai színvonalú irodai munkakörnyezet megteremtéséhez, ezáltal a hatékonyság növeléséhez. Sikerünket bizonyítja, hogy az elmúlt évtizedben – mint azt referencialistánk is mutatja – nem csupán multinacionális cégek, hanem számos hazai szervezet is megtisztelt bennünket bizalmával.

Az Europa Design által képviselt gyártók választéka a közületi bútorok minden szegmensét lefedi. 
Európai kínálatunk gerincét a világ második legnagyobb irodabútor-gyártója, a Herman Miller termékei képezik, amelynek vezérképviseletét cégünk látja el hazánkban.

Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviseljük. Az építészek által kedvelt, letisztultabb vonalvezetésű és ökológiailag is elismert cég munkaszékei, speciális tárgyalóberendezései, valamint közösségi ülőbútorai jelenítik meg legjobban a formatervezés nyelvén cégünk hitvallását. 

Kínálatunkban megtalálhatóak a skandináv stílus legjelentősebb képviselői – a dán Engelbrecht és Globe Zero 4 ülőbútorai, valamint az Offecct hangelnyelő burkolatai és térelválasztói.

A latinos stílus kedvelőinek az olasz Arper és Sitland székeit, valamint az Archiutti és a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzuk, igen rövid szállítási határidővel.

20  éves működésünk során eddig több ezer munkahelyet rendeztünk be az általunk forgalmazott bútorokkal, ügyfeleink között a multinacionális cégeken túl, a hazai nagyvállalatok és KKV-k mellett közintézmények és magánemberek is megtalálhatóak. Néhány kiemelkedő referenciánk: Avis Budget Group, Ustream, BCCH, General Electric, Citibank, CEU, Malév központi irodái, Pannon GSM teljes dealerhálózata, OTP Garancia Biztosító, McDonald’s, Ernst & Young, Zelnik Aranymúzeum, ING, Morgan Stanley, KPMG.

Dinamikus csapatunk jól képzett, kiváló referenciákkal rendelkező szakemberekből áll, akik hosszú évek óta mint építészek, belsőépítészek, formatervezők, lakberendezők és külkereskedők tevékenykednek a hazai piacon. 

Az Investors in People - Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program 2017-ben az Europa Design különdíjat nyert inspiráló munkakörnyezetének kialakításáért. 
A díj szervezői a döntésüket így indokolták:
„Különdíjjal jutalmaztunk egy hazai tulajdonú kisvállalkozást, mely sokat tesz azért, hogy ne csak a feladatok, a munkafolyamatok, hanem a munkakörnyezet is inspirálóan hasson a munkatársakra. A cég nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó megoldásokat alkalmaz saját irodai környezetében és ajánl ügyfeleinek az üzleti teljesítményt és a munkáltatói márkát javító tényezőként. A kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért adott különdíj nyertese az Europa Design.”Szolgáltatásunk a berendezendő tér részletes felmérésével kezdődik, majd személyes konzultációk után két-, illetve háromdimenziós, színes látványtervvel ellátott, beárazott tervezetet nyújtunk át Önnek jövőbeni irodájáról. 

Saját építész és látványtervező szakembereink – a megrendelő belsőépítészével egyeztetve – már az ingatlankiválasztás fázisában hatékony segítséget jelentő berendezési látványterveket, illetve hatástanulmányokat készítenek. Megrendelőink igénye alapján különböző stílusirányzatokban és árfekvésben kínálunk megoldásokat szériagyártmányokból vagy akár egyedi kivitelben is. A teljes esztétikai harmóniát és komfortot a gondosan összeválogatott kiegészítők teremtik meg, amelyek a mobil paravánoktól a fogasokon át egészen a kortárs festményekig terjednek.

A megrendelt termékeket a helyszínen összeszerelve adjuk át, majd a garanciális időn túl is gondoskodunk megrendelőink irodai arculatának folyamatos szinten tartásáról. Költözések vagy más irodai mozgások esetén digitalizált leltárunk segíti az új hely berendezését, azonnali esetekre pedig kölcsönbútort biztosítunk ügyfeleinknek.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat