HU EN

Költöztetés

Legyen szó új telephelyre történő költözésről, emeleten vagy épületen belüli átszervezésről, kollégáink ezen esetekben is partnerei tudnak lenni a bútorok szakszerű szállításában, az iroda újrarendezésben vagy a feleslegessé vált berendezések beraktározásában. Szakembereink többéves jártassággal rendelkeznek a költöztetés terén, így gyorsan, pontosan és körültekintően oldják meg feladatukat. Igény szerint biztonságosan szállításra alkalmas állapotba csomagolják-dobozolják a költöztetni kívánt árut.

Szolgáltatásunkat természetesen már meglévő partnereink is igénybe vehetik, a nap 24 órájában bármikor állunk szíves rendelkezésükre!

Szállítási és 24 órás szervizszolgálat

A megrendelt vagy bérelt berendezési tárgyakat egyeztetett időpontban kollégáink a helyszínre szállítják, ahol mindenre felkészült szervizcsapatunk – akár éjjel és hétvégén is – a bútorok összeszerelése és beállítása után, előzetesen egyeztetett alaprajz szerinti berendezett, kitakarított helyiséget ad át. Így biztosítjuk azt, hogy Ön a lehető leggyorsabban és a lehető legkisebb fennakadást sem észlelve vehesse birtokba új irodáját. Az átadásnál különleges figyelmet fordítunk a diszkrét és zökkenőmentes munkavégzésre, a rendre, tisztaságra.


A szakszerű szállítás a garancia megőrzéséhez is nélkülözhetetlen. Garanciális időn belül és annak lejártát követően is bármikor bizalommal keresheti munkatársainkat, karbantartási, szerelési és bútor-beállítási problémákkal, akik a nap 24 órájában állnak az Önök rendelkezésére.

Fel az oldal tetejére 
Az Év Irodája 2014 II. hely: Whitepages Az Év Irodája 2014 III. hely: Ustream

Lépjen velünk kapcsolatba!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását
T +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›