2018.03.30
2 héten belül 2 neves díj. Hogyan? Mini interjú Feuertag Ottóval

Két héten belül két neves elismerésben is részesült az Europa Design. Mik voltak ezek?

Az elsõ elismerés a European Business Awards nemzeti gyõztese az Év munkáltatója kategóriában. A második díj, az Employer Branding Awardon az általunk berendezett Eaton Enterprises irodája kapta az Év Irodája különdíját.

Mivel érdemelte ki az Europa Design mindezt?

Az European Business Awards-ot az RSM, a világ ötödik legnagyobb adótanácsadó és könyvvizsgáló cége fõleg üzleti és munkáltató szempontok szerint ítélte oda. Több mint 2200 cég nevezet, és fõleg azt vizsgálták, hogy a dolgozók támogatása mennyiben járul hozzá a cég stratégiai céljainak eléréséhez.
Az Employer Branding Awardban pedig az általunk berendezett irodát minõsítették, azt is vizsgálva, hogy a fizikai környezet mennyiben támogatja a dolgozói jólétet, súgalja a cég politikáját a munkatárak felé, és mennyiben tud kommunikációs eszközként is részt venni a toborzásban, a megtartásban és a munkaadók fejlesztésében.

Irodai bútorok, irodai terek tervezése az Employer Branding szolgálatában?

Mindenképpen! Az employer brandig HR része a szoftver, míg az épített környezet - amivel mi is foglalkozunk - a hardver. Azok a berendezések, koncepciók, irodai mûködési elvek változatos kínálata támogatja azt, hogy a cég liberális, közvetlen, agilis munkaszervezését ki tudja fejezni a dolgozói felé. Súgalni tudja azt a bizalmat, amivel a dolgozók élhetnek, amikor megválaszthatják a munkahelyi környezetüket, kommunikálhatnak egymással, kulturált konyhákban, étkezõkben, teraszokon, break-out területeken tudnak dolgozni és szocializálódni. Ehhez esszenciális szükséglet a megfelelõ berendezés és az azokat kiszolgáló technológiák, például akusztikai kiegészítõk sorozata.  

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/