2018.03.30
Ügyfeleink számára biztosított eszközök és mûszaki megoldások

Bemutató terem

Legerõsebb eszközünk a Bemutatóterem. Annak az építészeti, belsõ-építészeti minõsége, ötletessége, a benne levõ lehetõségek megmutatják szemléletesen az ügyfelek számára, hogy a kollaboratív tereket, az új típusú munkavégzési módszereket hogyan lehet elképzelni, hogyan lehet használni. Az itt bemutatott belsõépítészeti anyagok, újszerû technológiát képviselõ burkolatok, lámpatestek, falburkolatok, padlóburkolatok, kültéri burkolatok összhangja és megkomponáltsága ad egyfajta hitelességet. Az ügyfelek ezt nagyom szokták élvezni, megvan nekik az “Aha!” élmény. Ahogy mélyebbre ásnak, és kipróbálnak különbözõ különlegesnek hitt bútort - állítható magasságú asztalt vagy egyéb újszerû módszert és tárgyat -, akkor ebben még inkább megerõsödnek: ez tényleg élhetõ és használható dolog.

VR tervezés

A virtuális valóság, VR tervezés egy új eszköz, és fõleg a terek méretét, arányai, mélységét hívatott szemléltetni. Természetesen lehet színeket változtatni, bejárni, lépéseket tenni - tehát abszolute hiteles tér-élményt ad. Jelenleg még egy kicsit macerás, - egy szemüvegen keresztül lehet használni -, de aki ebben a játékban részt vesz és felveszi a szemüveget, az szintén egy “Hûha!” érzést tudhat magáénak. Ez a piac, ez a technológia félévente változik és egyre jobban fejlõdik - mi igyekszünk ezt lekövetni!

Ülésergonómia

A harmadik erõsségünk és technológiánk az az ülésergonómia magas színvonala. Ebben a gyártóinkat illeti a dicséret: a Herman Miller és a Wilkhan a két legerõsebb ülésergonómiai fejlesztõ és innovatõr gyártó cég, akik több mint 100 éves tapasztalattal rendelkeznek és számtalan innovációt építenek be a termékeikbe, amivel a piacot vezetik. A konkurencia õket szokta több, de inkább kevesebb sikerrel lekövetni. Számtalan olyan fejlesztés és elõször használt technika, mechanika található meg ezekben a székekben, amiket 5-10 év késéssel lehet csak - ha lehet egyáltalán - nyomon követni a piacon. Tehát erre a két gyártónkra vagyunk a legbüszkébbek!

Anyagraktár

Igen nagy Anyagraktárral, mintakollekcióval rendelkezünk, ami igyekszik bemutatni a közületi terekben, irodaházakban, kulturális intézményekben, vagy akár kültéren is használatos új burkolatokat, anyagokat, textiliákat, polimereket, fémfelületeket. Komplex szolgáltatást tudunk adni: ha egy Belsõépítész egy ingatlanfejlesztõ, lakberendezõ bejön hozzánk, annak rögtön, azonnal a polcra nyúlva meg tudjuk mutatni a legújabb újságokban és weboldalakon látott innovációkat.

Nagyon erõs az akusztikus könyvtárunk. A világ legnagyobb gyártóinak a könyvtára rendelkezésünkre áll, amely anyagokról azt lehet tudni hogy a legnagyobb gyártók 90 százaléka ezt használja. A belsõépítészek munkáját segítjük azzal, hogy amikor õk elhozzák az ügyfeleiket, akkor itt egy helyen a meg tudjuk mutatni nekik az anyagokat, be tudjuk mutatni, mi a különbség X vagy Y gyártó között. Mi indokolja az árkülönbséget, mi indokolja az akusztikus különbségeket, megtudja kopogtatni, lehet hallani, hogy az egyik anyag kopog, míg a másik tompán elnyeli a hangot.

Ezt a fajta tapasztalaton alapuló élményszerzést mi nagyon erõsen támogatjuk. Ezért invesztálunk ebbe, és tartjuk frissen ezeket a könyvtárakat, anyagokat, s ha kell, akár adjuk kölcsön ügyfeleinknek vagy a tervezõknek.

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/