2018.04.20
A Home Office nem csodafegyver. Sõt: valójában egy igen szûk réteg számára járható út!

Számos irodai munkakörben nagyon divatos manapság a Home Office. A cégek egyre nagyobb mértékben támogatják, segítik azt, hogy a munkavállalók részben vagy egészben otthonról végezzék el a munkájukat.

Sajnos azonban ez egy olyan trend, amelyet illene óvatosan kezelni. Valójában a Home Office az egy igen szûk réteg számára járható út. Most, hogy egyre többen próbálják ki ezt a munkavégzési formát, szükséges a munkahelyi kultúrára gyakorolt hatásának felülvizsgálata, és az effajta munkavégzés a bekapcsolásának precízebb kivitelezése az irodai munka végzés folyamatába. Ha picit is foglalkozunk ezzel, kiderül, hogy ez sokkal nagyobb felelõsség, mint azt korábban gondoltuk. Sok tennivalója van még a HR szakmának és a menedzsment világnak is. Például számos otthoni környezet egyszerûen fizikailag nem alkalmas arra, hogy ott a munkavégzés zavartalanul történjen. Míg az irodában a különbözõ ülésergonómiai, akusztikai, víz és levegõminõségi fejlesztések jó esetben folyamatosan történnek, addig ez nem mondható el a Home Office környezetrõl. Kihívást jelent az adatbiztonság vagy az eszköz-használat kezelése is. És természetesen le kell mondanunk munkatársak közti kooperációra épülõ kommunikációs lehetõségek nagy részérõl is, amelyeket pedig az irodában erõsen támogatunk, akár közösségi terekkel vagy rekreációt szolgáló berendezésekkel.

Jó alternatívái lehetnek az otthoni munkavégzésnek más irodán kívüli lehetõségek, például a coworking közösségi irodák. Itt az irodában megszokott - vagy akár annál innovatívabb környezet érhetõ el, amellett, hogy biztosítják az irodán kívüli munkavégzés élményét.  

Szeretné jobban megismerni, hogyan illesztheti be hatékonyan a Home Office munkavégzést a cége életébe, elkerülve az esetleges hibákat?
Vegye fel a kapcsolatot velünk!


Az Ön neve:
Cég név:
Telefon:
Email:A Home Office nem csodafegyver. Sõt: valójában egy igen szûk réteg számára járható út!

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Tervezői és vevői támogatás

2019.01.08
Fitten az irodában - Europa Design bútorokkal

Fitten az irodában
Ön lefutotta már a bostoni maratont? Ha úgy érzi, erre nem lenne képes, megnyugtatjuk: a mindennapi irodai munkavégzés közben is elérhetõ olyan aktivitás, mintha akár többször is lefutnánk ezt a távot!

2019.01.02
SZETT – 2018 az együttmûködés jegyében

SZETT
Nagyon örültünk, hogy 2018-ban több ízben is együttmûködhettünk a 2017 elején megalakult Szõnyegtervezõk Társaságával. A magyar szõnyeggyártás szép hagyományaihoz méltóan munkáikkal felhívják a figyelmet a kortárs magyar szõnyegtervezés lehetõségeire.

 

Elolvasom →

2018.12.19
Közösségi tér sörcsappal: POSSIBLE

Közösségi tér sörcsappal: POSSIBLE
A Pyxis Nautica Építésziroda egy igazi közösségi teret tervezett a POSSIBLE digitális ügynökségnek, ahol a céges megbeszélések és prezentációk ugyanúgy helyet kapnak, mint a sörözés, a kávézás vagy épp a stresszoldás az Arcade retro külsejû játékgéppel.

2018.11.21
Atos iroda – a well-being jegyében

Atos iroda – a well-being jegyében
Az Atos SE (Societas Europaea), a digitális szolgáltatások vezetõ szereplõje budapesti irodáját a cég egységes arculatának és a munkatársak igényeinek a figyelembevételével rendezte be az Europa Design bútoraival.

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/