2018.04.20
A Home Office nem csodafegyver. Sõt: valójában egy igen szûk réteg számára járható út!

Számos irodai munkakörben nagyon divatos manapság a Home Office. A cégek egyre nagyobb mértékben támogatják, segítik azt, hogy a munkavállalók részben vagy egészben otthonról végezzék el a munkájukat.

Sajnos azonban ez egy olyan trend, amelyet illene óvatosan kezelni. Valójában a Home Office az egy igen szûk réteg számára járható út. Most, hogy egyre többen próbálják ki ezt a munkavégzési formát, szükséges a munkahelyi kultúrára gyakorolt hatásának felülvizsgálata, és az effajta munkavégzés a bekapcsolásának precízebb kivitelezése az irodai munka végzés folyamatába. Ha picit is foglalkozunk ezzel, kiderül, hogy ez sokkal nagyobb felelõsség, mint azt korábban gondoltuk. Sok tennivalója van még a HR szakmának és a menedzsment világnak is. Például számos otthoni környezet egyszerûen fizikailag nem alkalmas arra, hogy ott a munkavégzés zavartalanul történjen. Míg az irodában a különbözõ ülésergonómiai, akusztikai, víz és levegõminõségi fejlesztések jó esetben folyamatosan történnek, addig ez nem mondható el a Home Office környezetrõl. Kihívást jelent az adatbiztonság vagy az eszköz-használat kezelése is. És természetesen le kell mondanunk munkatársak közti kooperációra épülõ kommunikációs lehetõségek nagy részérõl is, amelyeket pedig az irodában erõsen támogatunk, akár közösségi terekkel vagy rekreációt szolgáló berendezésekkel.

Jó alternatívái lehetnek az otthoni munkavégzésnek más irodán kívüli lehetõségek, például a coworking közösségi irodák. Itt az irodában megszokott - vagy akár annál innovatívabb környezet érhetõ el, amellett, hogy biztosítják az irodán kívüli munkavégzés élményét.  

Szeretné jobban megismerni, hogyan illesztheti be hatékonyan a Home Office munkavégzést a cége életébe, elkerülve az esetleges hibákat?
Vegye fel a kapcsolatot velünk!


Az Ön neve:
Cég név:
Telefon:
Email:A Home Office nem csodafegyver. Sõt: valójában egy igen szûk réteg számára járható út!

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Tervezői és vevői támogatás

2018.08.17
naughtone - a Herman Miller új designvonala

naughtone – a Herman Miller új designvonalaNem meglepõ, hogy a Herman Miller nemrégen megvásárolta az idõtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó naugtone bútorgyártót a piacon. A bájos külsejû asztalok és ülõbútorok ugyanis kitûnõen kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a fõleg irodai és közületi vonaláról világhírû portfólióba.

2018.07.19
A 110 oldalas +Halle inspirációk letöltése

+Halle

A +Halle kínálatában prémium kategóriájú dán és skandináv bútorok találhatóak. Az új, fiatalos márkát a legkreatívabb skandináv tervezõk friss ötletei, az egyedi formák és a kiváló minõségû anyagok felhasználása jellemzik. Hoztunk egy 110 (!!!) oldalas inspirációt!

A 110 oldalas +Halle inspirációk letöltése

2018.06.17
Zavaró zajhatások – milyen az akusztika egy Well irodában?

Zavaró zajhatások – milyen az akusztika egy Well irodában?
A Well minõsítési rendszer egyik fontos alappillére a komfort, amely az irodabútorok kényelme mellett a dolgozókat érõ hang, szag és hõmérsékleti paraméterek tudatos alakításáról szól. 

2018.06.10
A fény minõsége irodai környezetben

FényA látáson túl a fény nem vizuális módon is befolyásolja az emberi testet. Az embereknek és az állatoknak belsõ órája van, mely fiziológiai funkciókat szinkronizál körülbelül 24 órás ciklusban, melyeket cirkadián ritmusnak nevezünk.

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/