2018.08.17
naughtone - a Herman Miller új designvonala

Nem meglepõ, hogy a Herman Miller nemrégen megvásárolta az idõtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó naugtone bútorgyártót a piacon. A bájos külsejû asztalok és ülõbútorok ugyanis kitûnõen kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a fõleg irodai és közületi vonaláról világhírû portfólióba.
A 2005-ben a szakma legjobbjai által Yorkshirben alapított naugthone filozófiája belesimul a természetközeli gondolkodást elõtérbe állító Herman Miller vonalba. Az ökológikus szemléletmód része a magas minõségi színvonalat képviselõ anyagok használata és a környezetbarát gyártás. A bútorok – a gyártó nevébõl is következõ – a naughtone jelentése nem nonszensze – egyáltalán nem elhanyagolgató megjelenése barátságos, humánus jelleget kölcsönöz még a hivatali tereknek is, miközben az organikus, klasszikus vonalak természetes eleganciát sugároznak. A jól variálható naughtone család egységes és egyedi képet alkot, miközben a letisztult bútorok bármilyen stílusú környezetben jól mutatnak, és kellemes érzés bennük helyet foglalva pihenni, beszélgetni vagy dolgozni.

A naughtone kollekció játékos darabjai a méhsejtre emlékeztetõ Pollen ülõkék és asztalkák, amelyek kecses lábaikon sokféle konfigurációba rendezhetõk a vállalati, oktató vagy közösségi terekben. A pinch már akár otthoni környezetben is használható, mint ülõke vagy lábtartó a fotelek és szófák mellett.

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA

A naughtone asztalok mértéktartó, letisztult, mégis kissé játékos formájuk mellett változatos színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet. A Trace lehet alacsony, magas, dohányzó, étkezõ, kerek, téglalap, izgalmas szánkótalpas lábakon és az üveg, MDF és linóleum mellett mindig tölgy vagy dió funér asztallappal is. A Fold sokszínû acél lábas, a Dalby fa lábas asztalainak közös nevezõje, hogy kortárs megfogalmazásban nagyszüleink korát idézik, legyenek kávézóban, étteremben vagy otthon az étkezõben.

Az asztalok mellé izgalmas székeket és bárszékeket fejleszt a naughtone, így a Bounce szánkótalpas szék különlegességét az egy darabból álló acél váz rugalmassága adja, amely lehetõvé teszi az ülõlap és háttámla egymástól független mozgását. A finom acél huzalok játékából születik meg a Reg szék és bárszék, amely különféle színeiben beltéren és kültéren is használható. A fa lábú Dalby mellett jól mutatnak a szintén tölgy vagy dió lábú Viv székek és bárszékek, a Fold mellett pedig a Viv szánkótalpas acél vázas változata.

Az organikus formavilágú naughtone ülõbútorok igen kényelmes darabjai az Always kis fotelek, amelyek öt és az Always pihenõ fotelek, amelyek 4 különféle lábszerkezettel választhatók. A többi fotelhez és szófához hasonlóan a modern gyártástechnológiának köszönhetõ, hogy a szép és kecses forma kitûnõ üléskomforttal és tartóssággal is párosul.

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA

A Hush család magas fotelje bár a múlt füles foteljeibõl merítette az inspirációt, de kitûnõ válasz a mai kor igényeire, amikor a munka zajos világában egy csendes sarokra vágyunk, hogy egy kis idõre megpihenjünk vagy átgondoljuk feladatainkat. A Hush kis testvére az alacsonyabb Hush low és természetesen mindkét fotelnek van szófa változata is.
A steppelt háttámlájú Cloud quilt fotel és szófa olyan puhán ölel körbe akár egy paplan. A Cloud plan változat sima háttámlája már kevésbé a relaxációt mint inkább a koncentrációt és a kollaborációt serkenti a közösségi terekben. Mindkét változat létezik magas és alacsony háttámlával, sõt a Cloud booths körbeölelõ magas támlájával teljes szeparációt nyújt még a nagy és forgalmas terekben is.

A Busby családi fotelben vagy a steppelt ülõfelületû Portion fotelben és szófában akár a kandalló mellett is ücsöröghetünk. A Portion ülõlapján a kis gombok színei a rajta elhelyezett párnákkal is megegyezhetnek, teljes harmóniát teremtve otthonunkban.

A Clyde Club ezzel szemben szigorú vonalaival, steppelt és gombos ülõlapjával és háttámlájával az üzletemberek és hivatalos terek kimérten elegáns bútora.

Ha azt szeretnénk, hogy munkatársaink idõtlen ideig az irodában maradjanak, akkor feltétlenül válasszunk nekik néhány kényelmes naugthone fotelt és hozzá egy Riley tömör fa laptop tartó asztalkát, amely még a legzordabb munkahelyet is otthonossá teszi!

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA
 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/