2018.09.06
Hogyan lett piacvezetõ a Metalco cégcsoport a kültéri bútorok piacán?

A Metalco csoport, mint Olaszország elsõ számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztõ vállalata bejelentette a Bellitalia s.r.l., a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezetõ cég felvásárlását.

Ezzel a megállapodással a Metalco lett az elsõ nemzetközi cégcsoport a kültéri bútorpiaci szektorban.

A cégcsoport megkezdte erõteljes beruházási tervét, elsõ lépésként felvásárolta a City Design-t, majd a My Equilibria bevezetésével egyedülálló lehetõséget biztosítottak egy új, óriási termékskála megalkotásához, amelyet társítottak a Bellitalia saját nemzetközi disztribúciós hálózatával.

Ezzel a vétellel várhatóan tovább gyorsítja a cégcsoport növekedési stratégiáját a kültéri bútor üzletben és szélesebb termékskálát nyújt a vállalkozásoknak és a szakembereknek, amely biztosítani fogja a versenyelõnyüket és a piaci pozíciójuk erõsödését azáltal, hogy piacvezetõként a legjobb technológiai és innovatív megoldásokat fogják ajánlani az ipari ügyfeleiknek és a szakembereknek.

A meghatározó építészekkel és tervezõkkel való kiemelt együttmûködések– mint Antonio Cittero, Pininfarina, Marc Aurel – célja megerõsíteni a Metalco cégcsoport egyébként is szervezett kapcsolatait, mint a világ legnagyobb kültéri bútorgyártó cégcsoportja, valamint a hatékonyabb, élesebb hálózatfejlesztés a „Made in Italy” piacokon.

„A Bellitalia-val való 20 éves együttmûködésünk során, képesek voltunk megszilárdítani és bõvíteni a partnerségünket, olyan irányba, amely a globálizáció által képviselt új kihívásokkal megbirkózhatunk. A célunk a városi szektor jövõbeli fejlõdésének a pozitív befolyásolása.” – nyilatkozta Francesco Bertino, a Metalco Csoport ügyvezetõ igazgatója.

„A termékeink a városi szektort forradalmasították, amikor új és innovatív cement deklinációt mutattak be a piacon. Ezzel a megegyezéssel a technológiai és minõségi horizontunkat terjesztettük ki a világpiacokon.” – fûzte hozzá Claudio Ioratti, Bellitalia srl ügyvezetõ igazgatója.

A Metalco és Bellitalia (Dél-Amerikában már partnere a Metalco Do Brasil-nak) közötti megegyezéssel a cég fog a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezni a világon, élvonalbeli technológiák különbözõ területeken és 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött.

HOGYAN LETT PIACVEZETÕ A METALCO CÉGCSOPORT A KÜLTÉRI BÚTOROK PIACÁN?

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/