2018.11.12
DIEFFEBI: DOTBOX a jobb levegõért az irodában

A WELL minõsítés egyik legfontosabb része a levegõminõséggel foglalkozó „AIR” vázlatpont, mely számos szemszögbõl érinti és vizsgálja a dolgozók levegõjét. A Dieffebi új termékével bemutatja, hogyan lehet elõsegíteni a tisztítási folyamatot egy bútor segítségével.


DIEFFEBI: DOTBOX A JOBB LEVEGÕÉRT AZ IRODÁBAN

A Dieffebi „Smart Pot” innovációja egy levegõtisztító készülékkel ellátott, ültetõ dobozos tároló rendszer.
A növény számítógéphez való kapcsolódásával, valódi szûrõként viselkedik, így képes a levegõben jelen lévõ káros anyagok metabolizálására (átalakítás anyagcsere révén).

Az Itair® alkalmazásával nyomon követhetõ a légtisztítás folyamata. A tároló egységek 4 változatban kaphatóak, a készülék nélküli ültetõ doboz mellett.

A DotBox egy többfunkciós, moduláris és rugalmas tároló rendszer, lézerrel vágott acéllemezbõl készült, teljesen újrahasznosítható. Testre szabható párnákkal és panelekkel is, különbözõ formákban, színekben és szövetekben, beleértve a tûzálló és a hangelnyelõ funkciót. Lehetõvé teszi a tér hatékony szervezését.

TOVÁBB A DOTBOX TERMÉK OLDALRA

DIEFFEBI: DOTBOX A JOBB LEVEGÕÉRT AZ IRODÁBAN

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Tervezői és vevői támogatás

2019.04.24
Irány a természet! - Salone del Mobile 2019 - beszámoló

Irány a természet! - Salone del Mobile 2019 - beszámoló
Szemlátomást kitavaszodott az április 9 és 14. között megrendezett Salone del Mobile milánói bútorvásáron. Idén a standokat a sötétzöld és a meleg árnyalatok uralták a lazactól a terrakottáig. A bársony sok helyen jelen volt, a kültéri használatnál pedig megjelent a tikfa.

2019.04.01
100 éves a Bauhaus - Ybl Miklós születésnapja ezen a héten

100 éves a Bauhaus, 25 éves az Europa Design és a héten ünnepeljük Ybl Miklós születésnapját is.100 éves a Bauhaus és a héten ünnepeljük Ybl Miklós születésnapját is!

2019.03.26
Atenor iroda: elegáns és különleges

ATENOR IRODA: ELEGÁNS ÉS KÜLÖNLEGESA belga Atenor saját budapesti irodájának belsõ kialakítása is azt a magas minõséget, különleges, elõremutató, modern, de ugyanakkor letisztult stílust képviseli, amely az általuk fejlesztett irodaházakat is jellemzi.

2019.03.26
Ha zavar a zaj - Europa Design Lab akusztikai workshop

HA ZAVAR A ZAJ - EUROPA DESIGN LAB AKUSZTIKAI WORKSHOP
Az Europa Design Lab workshop sorozatot azzal a céllal indítottuk, hogy a munkakörnyezetben megtalálható innovációkról, anyagokról, technológiákról, kutatási eredményekrõl, újdonságokról élõ szakmai elõadások formájában, a prezentációs anyagok megosztásával folyamatosan tájékoztassuk a szakma gyakorlóit, és a felhasználókat is egyaránt.

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/