2019.04.30
Andreu World Nuez

Az Andreu Word minden évben új történetet alkot meg Milánóban, amelyek közös vonása a fa,  termékeiknek fõ alapanyaga. Idén egy „építész” házat hoztak létre fából, amely kerttel volt bevonva, kör alakú fa homlokzati elemekkel határolva. Itt mutatkoztak be új és megújult bútoraiknak beltéri és kültéri változatai.


 
A Nuez család új tagokkal bõvült. Az elsõ beltéri változatot úgy tervezte meg Patricia Urquiola, hogy az egy összehajtott papírlapra emlékeztessen, de formája közel álljon egy székhez. Most elkészült a kültéri Nuez szék, amelynek lába tikfából, illetve a szánkótalpas változatnál az idõjárásnak ellenálló fémbõl készül.Természetesen a kárpit is cserélhetõ, kültéri használatra alkalmas. A kollekció bárszékkel is gyarapodott, amelynek lehet fém vagy fa központi láb, vagy szánkótalpa. A Nuez asztal formavilága illeszkedik a székhez: három vagy négy tagú központi piramis lábon áll, magassága 45 cm-tõl egészen álló magasságig, 110 cm-ig terjed és kör alakú asztallapjának átmérõje sokféle lehet egészen 150 cm-ig.
 

  

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/