2019.04.30
Caimi akusztikus újdonság

Az akusztikai innovációkban élenjáró Caimi idén is elnyerte a vásár Akusztikus nagydíját.Ez nem is meglepõ, látva új hangelnyelõ paneljeinek különleges formavilágát, amelyek megtervezésére a világ vezetõ designereit kérték fel. Shape the sound, azaz egy cég, amely formába foglalja a hangot. A panelek alapanyaga a 100 százalékban újrahasznosított poliészterbõl készült Snowsound Fiber akusztikus szövet, amely kiváló hangelnyelõ tulajdonsága mellett tûzálló is.Alberto és Francesco Meda tervei alapján született meg a minimalista, letisztult formavilágú Flat panel, amelynek két különbözõ alakzatú elemébõl a legváltozatosabb kompozíciókat lehet létrehozni a térben.A Caimi másik újdonsága, a Klitter dánul dûnét jelent. Tervezõje a dán Felicia Arvid, akivel a tavalyi vásáron ismerkedett meg a cég, és idén már be is mutatkozott közös termékük, amelynek alakja a homokdûnék mozgását idézi.Több panel egymás mellé helyezésével hullámos, háromdimenziós felületek jönnek létre a falakon. Annalisa Dominoni és Benedetto Quaquaro öntötte formába a Pinna akusztikus panelt, amelynek háromdimenziós formáját még jobban kiemeli a kissé gyûrött felület.
 

 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/