2019.04.30
Metalco – design a köztereken

Európa városainak utcáin és terein járva gyakran megakad a szemünk egy-egy padon, biciklitárolón, telefonfülkén vagy szemetesen, amelyek szinte szoborszerû formáival hívják fel magukra a figyelmet.Ilyenkor az utcabútorok piacán Európában piacvezetõ olasz Metalco termékeivel találkozunk, amelyeknek nemcsak formái különlegesek – köszönhetõen a neves designereik kreativitásának -, de kifejezetten kényelmessé is teszik a rajtuk töltött pihenés perceit.A  Metalco a design mellett különleges figyelmet fordít az anyaghasználatra, érdekesek a gránit és márvány adalékanyaggal kevert beton termékek és a megerõsített betonból készülõ bútorok, amelyek nemcsak strapabírók, hanem a normál betonhoz képest könnyebb a súlyuk is.A kültéri padok közül nemrég kezdték meg az Alterego gyártását, amelynek alapja HPC megerõsített betonból, porszórt acélból vagy kortenbõl készülhet, és elhelyezhetõ rajta fából készült pad, szék vagy akár pihenõszék, kis asztalokkal és növénytárolókkal kombinálva. A kültéri pihenõ együttes ellátható tetõvel és USB csatlakozóval is. 

 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/