2019.08.09
Toszkán design

Toszkána tájait a design és a bútoripar szempontjából fedeztük fel július elején az ICE, az Olasz Külkereskedelmi Intézet szervezésében. A „Contract és lakberendezés” címû networking programon toszkán cégek képviselõi mutatkoztak be Firenze történelmi központjában.


Formitalia – Overseas

 

Az Európa minden országából érkezõ építészek, belsõépítészek és kereskedõk a b2b találkozókon lehetõséget kaptak, hogy megismerjék a nagyrészt kézmûves hagyományú, többnyire kézzel készülõ bútorok, lámpák, burkolatok, kiegészítõk gyártóit, és kötetlen megbeszéléseket folytassanak azok képviselõivel. A workshop második napján, a céglátogatások során betekintést nyertünk a luxus, elsõsorban klasszikus stílusú lámpákat és bútorokat gyártó Badari, a luxus lakossági és közületi bútorairól ismert Formitalia, Matrix és a toszkán konyha remekeihez bútorokat készítõ Aurora Cucine alapanyag és termékválasztékába, a kézmûves, prémium minõséget képviselõ gyártás folyamataiba.

 

A Formitalia saját márkaneve alatt piacra kerülõ egyedi, prémium kategóriás lakossági és közületi bútorok – szófák, fotelek, asztalok - mellett két jelentõs brand, a Tonino Lamborghini és az Aston Martin luxus termékeinek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Azok számára, akik a környezetükben elhelyezett tárgyakkal is szeretnek kitûnni környezetükbõl, és a márkás autójuk formavilágát lakásukban és irodájukban is szeretnék viszontlátni, kitûnõ választás lehet egy Lamborghini vagy Aston Martin bútorokkal berendezett enteriõr.
Formitalia - Aston Martin V004/B
Formitalia - Lamborghini Imola Veneer


 

A közületi és irodabútorok gyártására szakosodott olasz Mascagnit 1930-ban alapította meg Umberto Mascagni. Kezdetben képkereteket készítettek, majd 1955-ben kezdték el az irodabútorok gyártását, amely azóta is a cég fõ tevékenyégét képezi. Az operatív, vezetõi bútorok, üvegfalrendszerek és irodaszékek választéka nemrégen kibõvült az akusztikus panelekkel. A „Design your silence” termékcsalád egyik jellegzetessége, hogy az összepréselt poliuretán középsõ rétegnek köszönhetõen nemcsak szövet, hanem laminált és furnér borítással is elnyelik a hangot. A gyártás a Tervisói modern gépsoron történik, a bútorokat pedig neves olasz designerek, köztük Claudio Bellini és Lucci&Orlandini tervezik.
Mascagni – Screen

 

Az Arezzóban található Quinti bútorai közül azok a székkollekciók érdekesek, amelyek funkcióban az iroda minden egyes részért lefedik, és a felsõvezetõi forgófoteltõl a kis váró foteleken keresztül az éttermi székig egységes stílust képviselnek, különbözõ anyagválasztékban és kivitelben.

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/