2019.10.15
Actiu Cool Working

Actiu Cool Working – PER5ONAS


Az 50-ik születésnapját ünneplõ spanyol Actiu az emberek jó közérzetét helyezi a középpontba új irodai koncepciója, a Cool Working során. Fél évszázados tapasztalataikkal olyan irodai környezetet alakítanak ki, ahol a munkatársak elégedettek, motiváltak, örömmel végzik feladataikat, mert meggyõzõdésük szerint ez a kulcs a vállalatok eredményes mûködéséhez. Az irodai tér optimális berendezése messze túlmutat a bútorok kiválogatásánál és elhelyezésénél, a hangsúly a különbözõ tevékenységeknek megfelelõ agilis munkahelyeken van. Nem véletlen, hogy az Actiu saját, természetesen a Cool Working koncepció szerint megtervezett irodája is megkapta a Well Iroda minõsítést, amely azt vizsgálja, hogy az irodai környezet hogyan szolgálja a munkatársak egészségét, jóllétét.  A High Performance munkahelyeken az egyén igényeinek figyelembevételével a hangsúly a kollaboráción, a csoportos és projekt alapú munkavégzésen van, amely megkívánja a munkahelyek feladatok szerinti rugalmas átalakíthatóságát és a munkatársak illetve a teamek közötti gyors interakciót, legyen szó tanulásról, munkáról vagy kötetlen beszélgetésrõl. A Valenciai Biomechanikai Intézettel kidolgozott Cool Working koncepció hozzájárul a munkatársak kreativitásához, az eredményesség mellett növeli a lojalitást, és az ügyfelek megtartásában is fontos szerepe van. Az Actiu öt különbözõ munkavégzésre tagolja az irodát a Cool Working koncepció szerint: Focus - koncentrációt igénylõ munka, Team work - csapatmunka, Social Time - közösségi élet, Learning tanulás és Privacy - egyéni munkahely.Focus

A zavartalan munkavégzést, beszélgetést szolgáló munkahely megfelelõ akusztikai elemekkel is felszerelt. Az Actiu új termékei közül a Trim szinkronmechanikás görgõs munkaszéket ajánlja mûanyag, hálós vagy kárpitozott háttámlával, valamint a Twist modern operatív munkaasztalát a koncentrációt igénylõ munkához. A Power elektronikusan állítható magasságú asztala mellett álló és ülõ munkavégzés is végezhetõ, az egyes asztal mellett kettes, valamint vezetõi és tárgyaló változatban is létezik.


Trim
Team work

A csapatmunkához kitûnõ megoldás a Talent görgõs asztala, melynek lehajtható asztallapja írható, így prezentációs felületnek is alkalmas. Az asztal magassága manuálisan állítható, és lehajtott asztallappal egymásba tolható. 

Social Time

A kötetlen beszélgetéseknek, egy csésze kávé elfogyasztásának kényelmes színhelye a Noom ülõbútorcsalád karosszéke, amely jól variálható a Bend padokkal vagy a Longo fotelekkel, padokkal, szófákkal.
 

Learning

A kollaboráció mellett a tanuláshoz is jó választás a Talent asztalka a white boardnak is használható lehajtott asztallappal, mellette jól mutatnak az Uma tárgyalószékek vagy a könnyû és rakásolható Whass székek. 

Privacy

Az irodai zajtól való elvonuláshoz berendezett szobák asztala lehet a Twist vagy a Power, mellette a Trim székkel, vagy akár a Badmington hívogatóan kényelmes design fotele.

Twist
 


 

Actiu Next – smart office

Az asztalba integrált IoT szenzorokkal és a felhõben tárolt adatokkal olyan információkhoz juthatunk a munkahelyünkrõl, mint a megfelelõ testtartás, a levegõ minõség, hõmérséklet, páratartalom, világítás és zaj.
Az Actiu Next App képes nyomon követni a munkatársak üléskényelmét, a helyes üléspozíciót az íróasztalnál és a megfelelõ testtartást. A környezeti tényezõk monitorozásával figyelemmel kíséri a helyiség hõmérsékletének, a páratartalomnak, a fényerõnek az alakulását. Az alkalmazással a munkahelyek, tárgyalók helykihasználtsága is nyomon követhetõ és optimalizálható. Az okos Next asztal prototípusát tavaly mutatta be az Actiu az Orgatec szakvásáron, és hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerül.
 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/