HU EN

Wilkhahn: Cubis

Gyártás éve: 1991 több termék ebből az évből

A Wilkhahn célja az új termékekkel az, hogy mindig egy innovatív technológiát mutasson be. A Contas esetében, a zseniális, teljesen beépített csatlakozók lehetővé teszik, hogy komplex asztalrendszereket hozzunk létre bármiféle eszköz igénybevétele nélkül. Egy olyan könnyűszerkezetű rendszer mellett döntöttünk, mely számos felhasználási lehetőséget hordoz magával. Az asztallábak könnyedén összecsukhatók és rögzíthetők, így akár egyszerre több asztal is tartható egymáson. 
A dizájn is igen sokoldalú: kiváló minőségű anyagok, elegáns formák, amik nem csak egy munkakörnyezethez tudnak alkalmazkodni. A Contas egyaránt lenyűgöző lehet vezetői irodákban és kis tárgyalókban is. 
A tréningek sikere nagyban függ a terem felszerelésétől. A Contas egy intelligens, felső kategóriás és tartós bútor. Az dizájn kifinomultsága és karaktere egészen lenyűgöző. Konferenciatermekben tökéletesen megállja a helyét, és a látvánnyal hangsúlyozza az esemény fontosságát. A Contas aztal bármilyen terem elrendezéshez, képzéshez, vagy a résztvevőkhöz könnyedén alkalmazkodik. A keret krómozott, az asztallap pedig furnér és linoleum. 
 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat