wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

AERON REMASTERED

Termék család
Aeron
RAKTÁRON (2 db)
733,816 - 733,816 Ft.

KATEGÓRIÁK:


Dolgozói forgószékek | Vezetői forgószékek
#Görgös Karfás Munkaszék #aeron #dolgozói Forgószék #vezetői Forgószék #görgős Szék #ülőbútor #ergonomiai Szék

Az Aeron első változata forradalmasította az irodaszékeket 1994-ben, hiszen nem egyszerűen az emberek ülésmódját változtatta meg, hanem a gondolkodásmódjukat, hogy milyen is legyen egy irodaszék. Tervezői, Bill Stumpf és Don Chadwick igazán korszakalkotó irodaszéket hoztak létre, amelynek ergonómiai megoldásai kiállták az idő próbáját.

Az eltelt több mint húsz évben teljesen megváltozott a munka világa, a munkahelyi környezet, ezért a világ második legnagyobb irodabútor-gyártó cége, a Herman Miller arra kérte fel az Aeront megalkotó tervezőpárost, hogy a 21. század munkakultúrájának és technológiai fejlődésének fényében gondolják át a kultikus irodaszéket. A designerek a Herman Millerrel együtt nem egyszerűen újratervezték a széket, hanem a már meglévő mesterdarabot egy még magasabb szinten alkották újra. A tervezési-fejlesztési folyamat ahhoz hasonlítható, mint amikor egy-egy ikonikus filmet vagy zenei albumot egy új közönségnek adnak ki, a Herman Miller Aeron szék egy új munkahelyi kultúra, új munkavállalók és új munkahelyi környezet számára született újjá, ismét forradalmasítva az ülés és a szék kultúráját. Bill Stumpf és Don Chadwick a korábbinál is erősebb, „okosabb” anyagokat, még finomabb és könnyebb állítási lehetőségeket használtak. Miközben az Aeron szék jellegzetes formája változatlan maradt, ha nem is tetőtől talpig, de egészen a görgőkig megújult, magában foglalva az ülés tudományának terén folytatott kutatásokat, az elmúlt két évtized során történt ergonómiai és technológiai változásokat.

Ezért a még kényelmesebb ülés és az ülés szabadsága érdekében a Herman Miller továbbfejlesztette a PostureFit állítható deréktámaszt, és a Pellicle légáteresztő szövetet, így az új PostureFit SL és 8Z Pellicle nyugalmi helyzetben és mozgás közben is tökéletes támaszt nyújt a gerincoszlopnak. A Pellicle légáteresztő szövettel a Herman Miller búcsút mondott az irodaszékeknél addig használt habnak és szivacsnak, és a szabadalmaztatott háló természetesen idomult a test körvonalaihoz, egyenletesen elosztva a testsúlyt a háttámla és az ülőfelület között, segítve a vérkeringést. A továbbfejlesztett, új 8Z Pellicle nyolc különböző zónára osztja a megtámasztás erőssége szempontjából az ülőfelületet és a háttámlát, így növelve az üléskényelmet. Ezen kívül a légáteresztő anyag az emberi test melegét és az izzadtságot szabadon engedi kiáramolni az ülőfelületen és a háttámlán keresztül, ezáltal megőrizve az optimális testhőmérsékletet.

A PostureFit SL állítható deréktámasza a keresztcsont stabilizálása és a gerincoszlop derékmagasságban történő megtámasztása révén az egészséges álló testhelyzetet utánozza az ülés közben.

A megújult billenő mechanika nemcsak kecsesebbé vált, de sokkal finomabban mozog szinkronban a székben ülő emberrel, miközben a testünk megőrzi optimális egyensúlyát.

Az új Aeron 2.0 szék még pontosabban követi a benne ülő mozgását, akkor is, ha éppen előre hajolva gépel a számítógép billentyűzetén vagy éppen hátrahajolva pihen vagy beszélget. Ezzel együtt a háttámla ellenállásának rugóereje is sokkal finomabban állítható. Az Aeron 2.0 szék nemcsak minden testhelyzetben, de minden munkakörben is jól használható az otthoni távmunkától egészen a megosztott, shared munkahelyekig vagy workshopokig. Mivel egy szék a sokrétű állíthatóság ellenére sem alkalmas minden testméret számára, ezért az új Aeron három különböző méretben, különböző testsúlyú és magasságú felhasználók számára születik újjá.

A három méret mellett három színben is választható a különböző munkakörnyezetbe: a Grafit az eredeti Aeron szék modern változata, a semleges Szén egyaránt jól illeszkedik hideg és meleg munkakörnyezetbe, a legvilágosabb ásvány pedig minden modern irodában jól mutat.

Az Aeron 2.0 változatával a tervezők bebizonyították, hogy egy szék nemcsak arra való, hogy üljenek benne, ennél sokat többet jelent.


"Az Aeronomon ücsörgök. Két évtizede.

Két éve történt. Munka. Reccsenés. Úristen: az ülőfelület! Dráma. Ragaszkodom a tárgyaimhoz, az eldobhatóság eszméje nem lelkesít. De a munka, az élet nem állhat meg. Mielőtt végigszörfözném a világ összes webshopját, próbálkozom: telefon az Europa Designnak. Kórkép kifejtése. Diagnózis: gyógyítható. Székem megy, csereszék jön. Aztán pár hét múlva fordítva. Lehuppanok az új ülőfelületre. Most is ezen ücsörgök, amikor ezt írom. Remélem, még jó darabig." 

Réz András, esztéta

------------------------------------------------


"Az egyik legjobb döntésnek bizonyult, hogy kollégáink számára a Herman Miller Sayl székeit választottuk, hiszen nem csak gerincbarát és kényelmes székek ezek, hanem nagyon szépek is. Mindenhol színben passzoló szövetet tudtunk választani.

A vezetői iroda székei pedig az ezüst színű Aeron székek.

Olyannyira megszerettük ezeket a székeket, hogy az otthoni munkavégzésre magunknak, illetve a serdülő fiainknak is ezeket a székeket vásároltuk meg."

Dr. Mihalik Zsuzsa

CEO, alapító

All You Can Move Europe Kft.

2020 Az Év Irodája Győztese

----------------------------------------------------

Bemutatótermünkben kipróbálhatja a Herman Miller termékcsalád székeit!

1025 Budapest, Törökvész út 71-75.


ESHOP   Amennyiben a rendelhető specifikációtól eltérő összeállítást szeretne, írjon nekünk és küldjük ajánlatunkat: europadesign@europadesign.hu


Olvassa el a TELEX.hu cikkét, amely objektíven és pártatlanul foglalja össze mindazt, amit a tudomány ma a munkaszékekkel kapcsolatban ismer és bemutatja azokat figyelemre érdemes megoldásokat,  amelyek a piacon megtalálhatóak. 


ELOLVASOM A TELEX CIKKET   ÓCEÁNI HULLADÉKBÓL AERON SZÉK VIDEÓ   

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

DON CHADWICK

Don Chadwick

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle

ALL YOU CAN MOVE

All You Can Move
#Europa Design #Aycm #Allyoucanmove #Referencia #Hermanmiller

AVIS BUDGET GROUP BUSINESS SUPPORT CENTRE KFT.

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.
#Europadesign #Avis Budget Group Business Support Centre Kft. #Referencia

SMP

SMP
#Smp #Smp Solutions #Infromatika #Referencia #Actiu Prisma #Herman Miller Aeron #True Design Oracle #True Design Wrap

ERNST & YOUNG PHASE

Ernst & Young phase
#Europadesign #Ernst & Young #Referencia

Aeron Remastered B

#Herman Miller

Dolgozói forgószékek

RESZPONZÍV. HOLISZTIKUS. INTELLIGENS anyaghasználat jellemzi, még finomabb részletkidolgozás, még komplexebb beállítási lehetőségek. 

Az 1994-ben bemutatott Aeron szék túlzás nélkül forradalmasította az irodai ülésergonómiát.
Azóta sokat változott a világ, ezért...

EHHEZ AJÁNLJUKOE1 Wall Rail And Board Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Wall Rail And Board

termék raktárlista
OE1 Project Table Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Project Table

termék raktárlista
Embody Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Embody

termék raktárlista
OE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista
OE1 Huddle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Huddle

termék raktárlista
Mantle pad Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mantle pad

termék raktárlista
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista
AERON GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AERON GAMING

termék raktárlista

REFERENCIÁK

FERRERO

Ferrero

MAGNET BANK

MagNet Bank

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

ATENOR

Atenor

AMC

AMC

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

DUNA PALOTA -...

Duna Palota - Nad'or Bisztró

ÖBÖL XI.

Öböl XI.

ABLON

Ablon

PUBLICIS KFT.

Publicis Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...