wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

KARRIER

MŰSZAKI MANAGER

MŰSZAKI MANAGER  Irodabútor,

Junior műszaki manager


Nemzetközi design márkákat, beltéri és kültéri közületi ergonomikus bútorokat, innovatív akusztikai anyagokat forgalmazó, rendezvény- és szakmai oktatásszervező cégünk 27 éve dolgozik a közületi piacon építészekkel, belsőépítészekkel és más kreatívokkal, valamint ingatlanfejlesztőkkel és kivitelezőkkel szoros együttműködésben. 

Az Europa Design közel 30 gyártó képviseletét látja el, ebből a legnagyobb partnere a Herman Miller, mely 2021 óta a Világ legnagyobb forgalmú gyártói csoportja lett, a minőségi ergonómiai és design munkahelyi és közületi megoldások piacán. A projektek műszaki kivitelezéséhez, a termékek minőségéhez illeszkedő magas minőségű szolgáltatáscsomag biztosításához keresünk munkatársat azonnali belépéssel határozatlan időre.


A műszaki manager feladata a megnyert projektek kivitelezésének támogatása a logisztikai tervezéstől az átadási folyamat lezárásáig:

-Megismeri a belsőépítészeti terveket, ültetési rajzokat, valamint a kiszállítandó és összeszerelendő termékek műszaki tartalmát

-Elvégezni a szükséges logisztikai – szerelői erőforrás kalkulációját

-Kijelölni és felügyelni az összeszerelő csapatok -saját, illetve alvállalkozói- munkáját

-Műszaki támogatást nyújtani gyári és irodai források bevonásával

-A helyszínen a szerződésnek megfelelő műszaki esztétikai és adminisztratív teljesítést felügyelni, és az átadási folyamatokban közreműködni

-Munkáját CRM rendszer és több gyártói szoftver támogatja


Az álláshoz tartozó elvárások


- Tökéletes szakmai angol nyelvismeret

- Műszaki manager, projekt manager, termékmanageri, faipari, felsőfokú végzettség

- Minimum 3 év gyakorlat

- Önálló tanulási képesség

- Projekt management tapasztalat, b2b projektekben

- Nyílt, vevőközpontú hozzáállás, és kimagasló empátiás képesség

- jogosítvány

- Gyors, rendszerező gondolkodás, kommunikációs készség


Az állás betöltéséhez előnyt jelent:


- Bútoripari, irodabútor piaci ismeretek,

- Ingatlanpiaci kapcsolatrendszer

- Tervezői ismeretek

- Design piaci ismeretek

- Környezettudatos technológiák ismerete

- Olasz, spanyol vagy német nyelvismeret

- ArchiCad, AutoCad tapasztalat


Amit kínálunk:


- Kulturált vevőkör, nagyrészt vegyesvállalati környezetből

- 27 éves tapasztalatunk és nemzetközi gyártmányfejlesztési ismeretünk megosztását

- Versenyképes fizetést, alap bonus

 -Gépkocsihasználat

- Továbbtanulási támogatás tanulmányi szerződéssel (projektmanagement)

- Külföldi tréningek 

- Hosszú távú munkalehetőség, előrelépési lehetőséggel.

 -Saját 3 hónapos képzési program.

- Határozatlan idejű munkaviszony


A munkavégzés helye:

1. II. kerület, Törökvész út, zöldövezeti irodánkban

-Az Év Munkáltatója és legjobb hazai munkahely" győztese 2018-ban és 2019-ben a European Business Award versenyében

- Well 2.0 szerint előminősített iroda 

- Safe design elv szerint üzemeltetett, COVID mentes környezet.


2. Újpesti raktárbázisunkon


3. Ügyfeleink irodaházaiban 80% Budapest 20% vidék helyszínek.


További információk:

www.europadesign.hu

www.designoffice.hu

www.welliroda.hu


Az iroda.hu "Az év irodája" díjátadó gálán az elmúlt években 17 dobogós helyezést értünk el, ebből ötször az első helyen végeztünk!

További díjaink

Az év Coworking Irodája - különdíj 2016

Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program különdíj 2017

EUROPEAN BUSINESS AWARDS nemzeti győztese az év munkáltatója-Díj kategóriában 2018,2019.


Jelentkezésüket a feuertag@europadesign.hu címre kérjük illusztrált szakmai motivációs levél és önéletrajz formájában kompenzációs csomag igénnyel angol és magyar nyelven.


CIKK AJÁNLÓ


BÚTORSZERELŐ

Bútorszerelő
Euro Contract Kft.Budapest II. kerületBudapest IV. kerület...
2022-04-01

GYAKORNOK -KÖTELEZŐ SZAKMAI GYAKORLATOS

Gyakornok -kötelező szakmai gyakorlatos
Az Europa Design évente 6-8 gyakornokot foglalkoztat.Mi nem csak a nyári...
2022-03-24

PROJEKTVEZETŐ - (PRÉMIUM IRODABÚTOR, KÖZÜLETI...

Projektvezető - (Prémium irodabútor, közületi terek berendezése)
Közületi terek berendezésével foglalkozó 27 éves cégünk- a...
2022-04-22

EHHEZ AJÁNLJUKBadminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Metal Storage Actiu
termék információ
termék raktárlista

Metal Storage

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Noom Actiu
termék információ
termék raktárlista

Noom

termék raktárlista
# Actiu Nincs

OE1 Mobile Easel Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Mobile Easel

termék raktárlista

Loop Arper
termék információ
termék raktárlista

Loop

termék raktárlista
# Arper Nincs

Timetable Lift Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Timetable Lift

termék raktárlista

Joko Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Joko

termék raktárlista

Dizzie Arper
termék információ
termék raktárlista

Dizzie

termék raktárlista
# Arper Nincs

REFERENCIÁK

BUDAPESTI...

Budapesti Történeti Múzeum

INGATLAN.COM

ingatlan.com

ROCHE

Roche

AVIS BUDGET...

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.

BRITISH COUNCIL

British Council

AMCHAM

Amcham

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

EUROMEDICS

Euromedics

VÁCI CORNER...

Váci Corner Offices

K&H

K&H

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...