wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#DENCON

DELTA X

Termék család
Nincs termékcsalád

KATEGÓRIÁK:


Irodai munkaasztalok | Vezetői asztalok | Állítható magasságú asztalok | Asztalok

A modern manager needs furniture that reflects success and progress.
 
Together with architect MDD Michael H. Nielsen, Dencon has developed a range of furniture that focuses on discreet luxury in exquisite materials.
 
Delta X furniture stands out from traditional office furniture because of its stunning detail – elegant furniture that reflects Scandinavian values, where the distance between manager and employee is short and discreet.

How to vary between standing
and sitting while you work:
The most important thing is to vary your position and move around, preferably
three times an hour. Instead of sitting down for too long at a time, you
can switch between standing and sitting position. Remember good posture
and to stand with your body weight evenly distributed on both legs!
• Start by raising your desk and standing for 15 minutes each hour
before you go to lunch.
• Raise your desk just before your lunch break. Then your desk will be in
the right position when you get back from lunch.
• Just after lunch, stand for 15 minutes before lowering your desk to sit
for 45 minutes.
• Raise your desk again every hour, so that you stand up working for 15
minutes each hour for the rest of the day.
• Raise your desk before you leave for the day - then it is ready for the
next day.

Important reservations when varying
between standing and sitting position:
• If you are pregnant, have varicose veins or have a health condition
that may prevent you from standing for 5-15 minutes at a time every
hour, you should contact your doctor to make sure that this will not be
detrimental to your health.
• If you would like to stand up to work, you need to make this a habit,
and get your body accustomed to standing up to work. Therefore, it is
not certain that you can stand for very long at a time, so start with five
minutes.
• Remember that you MUST switch between standing and sitting, and
move around as much as possible in between. It is not healthy either
to stand up and work all day - the ideal situation is to vary between
sitting and standing.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

NEM TALÁLHATÓ TERVEZŐ

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

INDOTEK

Indotek
#Pedrali #Sitland #Wilkhahn #Andreu World #Profim #Dencon #Alea #Mute Design #Dieffebi #Akaba #True Design #Lacividina

STADLER SZOLNOK VASÚTI JÁRMÛGYÁRTÓ KFT.

STADLER SZOLNOK VASÚTI JÁRMÛGYÁRTÓ KFT.
#Europadesign #Stadler Szolnok Vasúti Jármûgyártó Kft. #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKDelta Dencon
termék információ
termék raktárlista

Delta

termék raktárlista
# Dencon Nincs
Delta X Dencon
termék információ
termék raktárlista

Delta X

termék raktárlista
# Dencon Nincs
Cool szófa Dencon
termék információ
termék raktárlista

Cool szófa

termék raktárlista
# Dencon Nincs
Denbox moduláris ülőbútor Dencon
termék információ
termék raktárlista

Denbox moduláris ülőbútor

termék raktárlista
# Dencon Nincs
Delta összehajtható asztal Dencon
termék információ
termék raktárlista

Delta összehajtható asztal

termék raktárlista
# Dencon Nincs
V7 Dencon
termék információ
termék raktárlista

V7

termék raktárlista
# Dencon Nincs
XL konferencia asztal Dencon
termék információ
termék raktárlista

XL konferencia asztal

termék raktárlista
# Dencon Nincs

REFERENCIÁK

MAGYAR NEMZETI...

Magyar Nemzeti Filmalap

PUBLICIS KFT.

Publicis Kft.

ERNST & YOUNG

Ernst & Young

GETRONICS

Getronics

DÉLI POINT...

Déli Point iordaház

DOUWE EGBERTS

Douwe Egberts

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

SKANSKA

Skanska

PACIFIC PARK

Pacific Park

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...