wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

BRABO TABLES

Termék család
Brabo
Age-old craftsmanship meets clean lines and rigorous form

KATEGÓRIÁK:


Asztalok | Dohányzóasztalok | Egyéb asztalok
#Brabo #asztal #hibrid Iroda #irodabútor

Brabo asztalok

Függetlenül attól, hogy a kiegészítő elemként áll egy ülőhely mellett vagy egyedül áll-e,  Vincent Van Duysen Brabo társalgó kollekciójában szereplő asztalok melegséget és eleganciát adnak minden helyhez. A régi kézműves örökséget építész szem előtt tartva tiszta vonalakkal és szigorú alappal szem előtt tartva, mindegyik darab gondosan részletezett, és tömör fa vagy fém kivitelben kapható.

Design Story

Vincent Van Duysen, a belga építész, egy amerikai cég első tervezési megbízásából kifinomult modern klasszikus sorozatot hozott létre. A Van Duysen szülővárosában, Antwerpenben megünnepelt holland népi hősnek nevezett Brabo társalgó kollekciójában keveri a finom anyagokat, mint például a fa, a fém és a bőr, hogy időtálló ülés- és asztali kínálatot alkossanak. "Nagyon sok finomhangolás történt az anyag megfelelő egyensúlyának eléréséhez" - mondja. „Mivel a szerkezet ki van téve, ezért elengedhetetlen volt az átmenetek finomsága. Minden szempontból gyönyörűnek kellett lennie. ”Szépségükön kívül a sor minden darabját fenntarthatóan állítják elő olyan üzemben, amely vízbázisú foltokat és tömítőanyagokat, alacsony VOC felülettel és fenntarthatóan gazdálkodott erdőkből fakitermelést használ.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

VINCENT VAN DUYSEN

Vincent Van Duysen

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


Brabo lounge seating

#Herman Miller

Ülőbútorok | Szófák és fotelek

Brabo lounge

A Brabo Lounge ülőbútor tervezése során az építész szem előtt tartotta,hogy a tiszta vonalak és a szigorú forma felhívja a figyelmet a régi kézműves melegre és hagyományokra. A finom anyagok,...

EHHEZ AJÁNLJUKCyclade asztal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Cyclade asztal

termék raktárlista
Rendelhető
Mirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
# Herman Miller 542,930-602,000 Ft.
OE1 Communal Tables Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Communal Tables

termék raktárlista
Clyde Bench Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Clyde Bench

termék raktárlista
Verus Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Verus

termék raktárlista
Rendelhető
Sayl Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Sayl

termék raktárlista
# Herman Miller 378,181-378,181 Ft.
Rendelhető
Aeron Remastered Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered

termék raktárlista
# Herman Miller 733,816-733,816 Ft.
SAYL GAMING Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

SAYL GAMING

termék raktárlista

REFERENCIÁK

BLOCHAMPS

Blochamps

HIYA HUNGARY...

Hiya Hungary Kft.

AREVA HUNGÁRIA...

AREVA Hungária Kft.

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

CSALÁDI HÁZ -...

Családi ház - Pilisborosjenő

OFFICE GARDEN...

Office Garden IV.

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

HOLD ZRT.

HOLD Zrt.

AMWAY

Amway

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...