wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ENGELBRECHTS

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Szenvedéllyel készített irodabútorok az Engelbrechtstől

Az Engelbrechts bútorgyárban a tradíció és az innovatív szemlélet egyesül, 1989 óta. Ekkor alapította a céget Morten Engelbrecht. Designerekkel és más specialistákkal együttműködve modern és időtálló bútorokat terveznek igényes és minőség-tudatos felhasználók számára. Céljuk esztétikus, de minden sallangtól mentes, funkcionális termékek előállítása, hogy ügyfeleik nap mint nap örömüket leljék az átgondolt, precízen kidolgozott berendezési tárgyakban. 2023-ban megvásárolta a céget a Montana.

A TÖKÉLETESSÉG, AZ EGYSZERŰSÉG ÉS A SOKOLDALÚSÁG IRÁNTI SZENVEDÉLLYEL KÉSZÜLNEK BÚTORAIK.

Az Engelbrechts A/S rendelkezik a következő bejegyzett védjegyek jogaival:
CHAIRIK®, KEVI®, PLATEAU®, FOLDIT®, APPETIT®, POISE® és ENGELBRECHTS®.

KEVI

A KEVI® széket 1958-ban Jørgen Rasmussen építész tervezte. Eredetileg a KEVI vállalat számára tervezték, de a dupla kerekes görgő hozzáadása után a szék gyorsan nemzetközi sikert aratott. 

1965-ben Jørgen Rasmussen feltalálta a kétkerekű görgőt. A KEVI görgők a kerék újbóli feltalálásának tekinthetők, valódi újítást és fejlesztést jelentettek az összes létező bútorkerékhez képest. A dupla kerekű görgő a KEVI-t manőverezhetőbbé tette, és kevésbé koptatta a padlófelületet. A kerekek azonnali sikert arattak, és ma már világszerte használják őket bútorokon. 

2016-ban megszületett a négylábú KEVI. Ami egymásra rakható szék kétféle modellben, krómozott vagy fa lábakkal. A sorozat kiegészítéseként Jørgen megtervezte a KEVI asztalt, amelyet 2017-ben mutattak be.

CHAIRIK

A CHAIRIK® Erik Magnussen 1996-ban tervezte a CHAIRIK sorozatot, mely 25 modellből áll. Három különböző méretben és különböző magasságokban kapható. Igazi helytakarékos megoldás, akár 45 széket is egymásra lehet helyezni. Sőt, akár 1000 CHAIRIK széket is tárolhatunk mindössze 14 m2-en. A piacon nincs ennél jobban egymásra rakható szék. Legideálisabb megoldás konferenciatermekben.

JOINT

A JOINT® családot Anders Hermansen tervezte 2012-ben az Engelbrechts számára. A sorozat exkluzív székekből és asztalokból áll. Négy- vagy ötcsillagos talapzattal kapható. Választható karfával vagy anélkül, dőlésszög- és magasságállítással. Exkluzív anyagok használata jellemzi, különös tekintettel az alumíniumra, amelyet a székeknél és az asztaloknál egyaránt használnak. Megjelenése minimalista.

Joint

Ha szék lennék, csakis Joint szeretnék lenni.

PLASMA

A PLASMA® egymásba rakható széket 2005-ben Erik Magnussen tervezte. Kül-és beltéren is megállja a helyét, megjelenésével színesít bármely irodai, éttermi enteriőrt. 

PLATEAU

A PLATEAU® szék ideális közösségi- és recepciós terekbe vagy otthonra. Karfája helyet biztosít laptopjának vagy kávéscsészéjének. Magas és alacsony típusban érhető el.  Tervezőjének Erik Magnussennek,  bal kezének formája nyújtott ihletet a szék megalkotásakor.

Egy ottománnal bővült a sorozat, mely a tökéletes kikapcsolódást és pihenést biztosítja.

Plateau

Kecses és elegáns, akár egy könnyed virágkehely

APPETIT

A Morten Engelbrecht tervezte APPETIT® asztalok nagyon elegánsak, illenek minden alkalomhoz. Téglalap, négyzet, ellipszis és kerek formában kapható, így hát sokféle környezetbe illeszkedik. Állítható lábbal rendelkezik, és többféle méretben, színben és felülettel kapható.

FOLDIT

A FOLDIT® funkcionális és szép összecsukható asztal, Erik Magnussen tervezői tolla alól. Tökéletesen alkalmas tárgyaló- és konferenciatermekbe, oktatási létesítményekbe és rendezvénytermekbe. Könnyen tárolható egy szállítókocsin, amelyen 10 asztalnak van hely.

POISE

A POISE® moduláris polcrendszer finoman körülhatárolja a környezetét anélkül, hogy fizikailag vagy vizuálisan sok helyet foglalna. Nagyszerűen variálható bútor, T-alakú elemeken alapul. Nem számít, hogy milyen méretű vagy alakú egy helyiség, ez a rendszer bárhol megállja a helyét. Tervezője Anders Hermansen.

Az EGIS díjnyertes irodaházában is feltűnik a Poise, mint térelválasztó elem.

Poise


Foldit Engelbrechts
termék információ
termék raktárlista

Foldit

termék raktárlista


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 2 találat
1

REFERENCIÁK

LAURUS IRODAHÁZ

Laurus irodaház

UKRAILTRANS...

Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.

EKATA VOLT...

EKATA volt Whitepages

BIO SB

Bio SB

SLOVNAFT

Slovnaft

MANPOWER

Manpower

MODANDCO

Modandco

AMWAY

Amway

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.

HENKEL

Henkel

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...