wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

CIVIC

Termék család
Civic

KATEGÓRIÁK:


Asztalok | Étkező- és kantinasztalok | Irodai munkaasztalok | Konferenciaasztalok | Targyalóasztalok | Vezetői asztalok
#Herman Miller #civic #kör Asztal #ovális Asztal #lerakóasztal #tárgyalóasztal #márvány Felület #linóleum Felület

CIVIC asztal

A Civic egy átfogó asztalgyűjtemény, amely felhasználhatóság széles választékát kínálja munkahelyi, otthoni és vendéglátóipari célokra. Ez magában foglalja a tárgyalóasztalokat, konferenciaasztalokat, kávézóasztalokat, társalgó asztalokat, együttműködési asztalokat és oldalsó asztalokat, amelyek különböző formájú, színű, anyagú kivitelben kaphatók.

Befogadó és hivogató

A Civic kialakítása egy alap design minden olyan asztalnak, amely harmóniát, eleganciát ad a helyhez, lehetővé téve a környezet sokféle változatához való igazodást. Az ívelt szélű és lekerekített formájú asztallapok (a termékcsaládban nincsenek durva szögek) kíséretében a Civic arra ösztönzi az embereket, hogy köréjük gyűljenek.

Eklektikus anyaghasználat

Noha a vizuális harmónia a Civic középpontjában áll, ezzel párosul a vágy, hogy lehetőséget adjon egyes ügyfelek sokszínűségének és a stílusok sokszínűségének tükrözésére. A Civic a linóleum, a márvány és a lágy tapintású felületek bevezetésével kitágítja stílusbeli megjelenés határait. Ezek a prémium felületek és a vékony profilzárások ezt az egyszerű asztalt olyan kategóriába emelhetik, ahol az emberek szívesen dolgozhatnak és találkozókat tarthatnak.

Szerénytől a hatalmasig

A Civic stílusát nem veszélyeztetni a különböző méretbeli eltérés. A kicsi kávézóasztaloktól egészen 16 fős konferenciaasztalokig a Civic elegáns kialakítása és kifinomult asztallapjai bármilyen méretben ugyanazt a formát és funkciót tartják fenn, lehetővé téve ugyanabban a tartományban történő felhasználást bármilyen környezetben.

ÚJDONSÁG

Új asztallap formák

A téglalap alakú munkalap mostantól a standard terméken belül van, amely a kerek, négyzet, trapéz és ovális formák mellett egy holisztikus termékkínálatot hoz létre, amelyet a felhasználók igényeinek támogatására terveztek.

Kibővített kábelkezelés

Az áram- és adatátvitel mostantól minden oszlopon és sínen keresztül vezet, rugalmasságot biztosítva az alkalmazások és az áram-/adatigények terén. Ez a változás lehetővé teszi a tápellátás és az adatok átvezetését az egész asztal szétszerelése nélkül.

Az új, áramvonalas kábeltálca biztosítja, hogy a Civic továbbra is kényelmes csatlakozási lehetőséget biztosít a szépen elrejtett kábelek segítségével.

Továbbfejlesztett anyagok

Emelje a Civic asztalok megjelenését az MFC és Fenix lapokon található Multi Ply szegélylécekkel vagy a polírozott alsó gerendaváltozatokkal. A Civic mostantól a Knoll kézműves gyártási képességének legjavát is kihasználja, hogy keret nélküli, illeszkedő furnér hozzáférési részleteket kínáljon a Furnér lapokon.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

SAM HECHT

Sam Hecht

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


EHHEZ AJÁNLJUKRaktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.
OE1 Agile Wall Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Agile Wall

termék raktárlista
Rendelhető
Aeron Remastered B  Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Aeron Remastered B

termék raktárlista
# Herman Miller 965,500-1,192,000 Ft.
Raktáron
Mirra 2 Triflex Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Triflex

termék raktárlista
# Herman Miller (1db) 534,415-534,415 Ft.
Luva modul kanapé Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Luva modul kanapé

termék raktárlista
Passport Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Passport

termék raktárlista
Bound Screens Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Bound Screens

termék raktárlista
OE 1 görgős tároló Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE 1 görgős tároló

termék raktárlista

REFERENCIÁK

IMEX...

IMEX Filtertechnika phase 2

DNV-GL

DNV-GL

ARGON KFT.

Argon Kft.

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Balaton

GSK

GSK

AMC

AMC

BIMBÓ 5 ...

Bimbó 5  Coworking Center, Oktató Központ

VATERA

Vatera

ALLIANZ...

Allianz Hungária Biztosító Rt.

TAKEDA PHARMA...

Takeda Pharma Kft

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...