wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

100 ÉVES A HERMAN MILLER

100 ÉVES A HERMAN MILLER  Irodabútor,europadesign,hermanmiller,100éves,chair, office, homeoffice, home, lakas,

100 éves a Herman Miller, ünnepeljük együtt az egy évszázados innovációt, design és minőséget!


1923-ban az alapító D.J. De Pree megvásárolta a Michigan Star Furniture Company-t apósa segítségével, akit (kitalálta) Herman Millernek hívtak. De Pree átnevezte a céget Millerről, aki a közösségben elismert üzletember volt. A De Pree vezetése alatt álló vállalat egykor hagyományos hálószoba bútorokat gyártott, és kockázatot vállalt a modern kialakítással. A következő évtizedekben számos design úttörő munkatársa lett – többek között Rohde, Nelson, az Eameses, Girard és Noguchi –, Herman Miller pedig nagy hatással volt a formatervezési iparra és kultúrára.

Bár soha nem dolgozott a cégnél, „Mr. Miller rávezetett a minőségi útra” – mondta egyszer De Pree.
Büszkék vagyunk rá, hogy 100 éve a Herman Miller a minőség szinonimája!


D. J. De Pree apósa, Herman Miller

D. J. De Pree, 1909.


A 20. század közepére Herman Miller a modern bútorok szinbólumává vált. A következő évtizedekben számos design úttörő munkatársa lett, Herman Miller pedig nagy hatással volt a formatervezési iparra és kultúrára. De Pree 1930-ban elsőször Gilbert Rohdte designert vette fel, aki bevezette a modern problémamegoldó designt. Másfél évtizeddel később felvette Geroge Nelsont, aki megváltoztatta az egész vállalatirányítást. A designvezérelt Nelson – De Pree támogatásával – olyan kortársait vonta be, mint Charles és Ray Eames, Alexander Girard és Isamu Noguchi, hogy olyan darabokat készítsen, amelyek modern klasszikusokká válnak.


Az alapító D.J. De Pree (hátul, középen) George Nelson tervezési igazgatóval (ülve, középen) és az általuk felvett tervezők: Robert Propst, Alexander Girard, valamint Ray és Charles Eames


HM_100


A Herman Miller ma a klasszikus és az új otthon design darabok mellett elismert innovátor a kortárs lakberendezés, a munkaszékek, az egészségügyi megoldások, valamint a technológiák és szolgáltatások területén. 2021-ben részese lett a MillerKnoll kollektívának, a márkák páratlan platformjának, amely azt a világot tervezi, amelyben élünk.


Impact HUB irodája

 

HM_100_01

A Herman Miller komolyan vesszi az élet művészetét

A Herman Miller felállította a mércét: eredeti design, innovatív anyagok és kézműves
                                                                                           

HM_100_3

A Herman Miller a világ minden tájáról származó tervezőinek köszönhetően hihetetlenül egyedi  problémamegoldó terveket tud kínálni                               

HM_100_4

A Herman Miller a jóra tervez, jól gazdálkodik a környezettel 


 

Forrás: https://www.hermanmiller.com/en_eur/about/

CIKK AJÁNLÓ


ÚJ ANDREU WORLD SHOWROOM NYÍLT MILÁNÓBAN

Új Andreu World showroom nyílt Milánóban AndreuWorld,Milan,Showroom,PatriciaUrquiola,Milano, fenntarthato, design, home, office
Az Andreu World új bemutatótermének megnyitóját a Milánói...
2023-05-15

MÁJUS 3: MILÁNÓI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ AZ EUROPA...

Május 3: Milánói Élménybeszámoló az Europa Designban milano,salonedelmobile2023,milanodesignweek,beszamolo,esemény,europadesign
Az Europa Design idén is megrendezi a Salone del Mobile.Milano 2023...
2023-04-27

EMBERTELEN ERŐFORRÁS MENEDZSMENT AVAGY MIKOR...

Embertelen erőforrás menedzsment avagy mikor éghet ki egy HR-es? rendezvény,HRklub,MFKI,wellpoint,europadesign
Nagy öröm számunkra, hogy a CCI France Hongrie / MFKI juniusi HR Klub...
2023-05-11

EHHEZ AJÁNLJUKIkara Actiu
termék információ
termék raktárlista

Ikara

termék raktárlista
# Actiu Nincs

DV990-Workstation tables DVO
termék információ
termék raktárlista

DV990-Workstation tables

termék raktárlista
# DVO Nincs

Chairik Engelbrechts
termék információ
termék raktárlista

Chairik

termék raktárlista

Norma Arper
termék információ
termék raktárlista

Norma

termék raktárlista
# Arper Nincs

Atreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Nincs

OE1 Wall Rail And Board Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Wall Rail And Board

termék raktárlista

Brandy BU2998 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy BU2998

termék raktárlista

Atlante Alea
termék információ
termék raktárlista

Atlante

termék raktárlista
# Alea Nincs

REFERENCIÁK

NADOR BOUTIQUE...

NADOR Boutique Bistro

HELLO REPUBLIC

Hello Republic

DELOITTE

Deloitte

APOLLO BUSINESS...

Apollo Business Center

MANPOWER

Manpower

GENERAL MOTORS

General Motors

DUNA TOWER

Duna Tower

KAESER...

Kaeser Kompressoren Kft.

ATENOR

Atenor

HERMES

Hermes

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...