wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

HERMAN MILLER – A HAY ÚJDONSÁGAI

HERMAN MILLER – A HAY ÚJDONSÁGAI Irodabútor,HAY,quickship,home,lakberendezes

Fedezd fel a HAY termékeit, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt kerülhetnek otthonodba!
Bemutatjuk a Herman Miller – HAY legújabb ready to ship katalógusát, amelyben a home területeken modern esztétikával alkalmazható design darabok széles választékát ismerhetjük meg. A cikk végén a teljes katalógus kínálata megtekinthető. 


About A Chair 22

Egy székről 22 FotelAAC 22

A Hee Welling által tervezett About A Chair 22 fotel üdítően finom háttámlát kínál, amely illeszkedik a sorozat funkcionális egyszerűségéhez. A strapabíró, könnyű polipropilénből készülő, átölelő, ívelt héj és ferde fa láb optimális kényelmet biztosít. Sokféle színben és kivitelben kapható.

- Kényelmes fotel étkezőbe vagy munkaterületre.
- Fa lábak.
- Hajlított, szoborszerű ülés, amely kényelmesen átöleli a testet.
- Fröccsöntött polipropilén héj.

J-series

J-seriesJ-series – J41, J110, J77, J104

A Børge Mogensen klasszikus J41-es székének HAY reprodukciója letisztult designnal rendelkezik, amely ötvözi a ferde háttámlát és a szélesen elhelyezett orsó formájú elemeket. A széles rétegelt lemez üléssel és a tömör tölgy vagy bükk vázával ez a design egyszerre klasszikus és kényelmes.

- Finoman ferde háttámlával és szélesen elhelyezett orsó formájú elemekkel.
- Tömör tölgy vagy bükk váz.
- Öntött rétegelt lemez ülőke, tölgy vagy bükk furnérral.

J42_3
J41

A HAY klasszikus J 42-es székének reprodukciója egyértelműen tükrözi a tervezési filozófiáját. A precíz arányok egyszerű vízszintes és függőleges vonalakkal ívelt orsós háttámlával és szögletes kartámaszokkal készülnek.

- Finoman ferde háttámlával és szélesen elhelyezett orsókkal.
- Tömör tölgy vagy bükk váz.
- Öntött rétegelt lemez ülőke, tölgy vagy bükk furnérral.

J 42 Fotel
J42   J42
J42

HAY J104
J104

Pastis

A Julien Renault francia tervező által  tervezett Pastis kollekció a hitelességre, az erőre és a kiváló minőségű kivitelezésre épül – mindezt azzal a szándékkal, hogy egy évtizedekig kitartó, időtlen kollekciót hozzon létre. A finoman ívelt üléstámlával és a kényelem érdekében hullám formával rendelkező Pastis fotel a masszív kivitelezés és a kecses esztétika egyensúlyát alkotja, így olyan sokoldalú széket hoz létre, amely egyéniséget sugároz – az élet élvezetéhez, az étkezéshez, a társasági élethez a melegség és vitalitás érzetét kelti. Különféle fafajtákban és színekben kapható.

- Kényelmes fotel, amelyet a francia sörözők ihlettek.
- Tömör kőris, tölgy vagy dió váz.
- A karfa, az ívelt háttámla és hullám formája további kényelmet biztosít.

HAY Pastis

HAY Pastis
Pastis

HAY ready to ship KATALÓGUS CIKK AJÁNLÓ


MÁJUS 3: MILÁNÓI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ AZ EUROPA...

Május 3: Milánói Élménybeszámoló az Europa Designban milano,salonedelmobile2023,milanodesignweek,beszamolo,esemény,europadesign
Az Europa Design idén is megrendezi a Salone del Mobile.Milano 2023...
2023-04-27

LAMM REFERENCIÁNK - A SEMMELWEIS EGYETEM...

LAMM referenciánk - A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tantermei europadesign, lamm, E5000,,semmelweisegyetem, Semmelweisegyetemegeszsegtudomanyikar, med2022, studiofragment, hagyomanyoskinaigyogyasza,hagyomanyoskinaigyogyaszat
A tudásalapú társadalom kiépítését az oktatás kultúrájának...
2022-12-21

BIOFÍLIA DESIGN: VISSZA A TERMÉSZETHEZ!

Biofília design: vissza a természethez! europadesign, biofilia, arper, actiu, office, zoldiroda, jollet, well, wellbeing, munkahelyikornyezet,
Természetközeli vagy a természetet idéző zöld iroda egy nagyvárosi...
2023-02-17

EHHEZ AJÁNLJUKAnna Corporate SO1369 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1369

termék raktárlista

Anna Corporate BU1397 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate BU1397

termék raktárlista

Aura Allermuir
termék információ
termék raktárlista

Aura

termék raktárlista

Ottanta Alea
termék információ
termék raktárlista

Ottanta

termék raktárlista
# Alea Nincs

Calma so2287 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Calma so2287

termék raktárlista

Capri Executive SI1570 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SI1570

termék raktárlista

Sharky Kristalia
termék információ
termék raktárlista

Sharky

termék raktárlista

Adela Rex SO1411 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Adela Rex SO1411

termék raktárlista

REFERENCIÁK

EWBC

EWBC

VEOLIA

Veolia

MOL

Mol

CONVISTA

Convista

AVIS IRODA AUDIT

AVIS iroda audit

BANK CENTER

Bank Center

TAKEDA PHARMA...

Takeda Pharma Kft

REM INGATLAN...

REM Ingatlan Zrt.

LEITNERLEITNER

LeitnerLeitner

...

Ecodome-Greencourt

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...