wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#MUTE DESIGN

PRINT

Termék család
Nincs termékcsalád
A fusion between your individuality & our acoustic know-how. Discover Print.

KATEGÓRIÁK:


Akusztika
#Irodabútor #akusztika #akusztikai Fal #akusztikai Panel #akusztikai Tapéta #

A Print egy személyre szabható belsőépítészeti elem, amellyel ábrázolhatja cége identitását, miközben javítja akusztikai kényelmét.

Szeretjük a szöveteinket, a textúrákat és a színeket. De azt is tudjuk, hogy napjai nagy részét az irodájában tölti, ahol egyre nagyobb az igény arra, hogy otthon érezze magát. A Print célja, hogy irodája ne csak akusztikusan legyen barátságos és meghitt. Minden Print panel egyedi, de a minőség mindig ugyanaz. Teszünk róla, hogy kedvenc képeit tökéletes felbontásban kapja meg, a hibátlan, prémium nyomtatás segítségével.

Noha a szövetre nyomtatott kép és a panel mérete teljes mértékben testreszabható, a Print megőrzi egyedi karakterét és grafikai sziluettjét stabil és elegáns téglalap alakú alumínium keretével.

A Print panelek rendkívül magas hangelnyelési tulajdonságokkal rendelkeznek (A osztály, 95% -os hangelnyelés). Az akusztikai környezet azonnali, érezhető javulását kínálják a nagy nyitott területekben, a konferenciatermekben és az előcsarnokokban.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

NEM TALÁLHATÓ TERVEZŐ

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

CITIBANK INTERNATIONAL PLC. MAGYARORSZÁG

Citibank International Plc. Magyarország
#

EHHEZ AJÁNLJUKBlocks Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Blocks

termék raktárlista
Space S Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Space S

termék raktárlista
Canvas Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Canvas

termék raktárlista
Shell Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Shell

termék raktárlista
Rings Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Rings

termék raktárlista
Jetson akusztkus fülke Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Jetson akusztkus fülke

termék raktárlista
Tower Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Tower

termék raktárlista
Space M Mute Design
termék információ
termék raktárlista

Space M

termék raktárlista

REFERENCIÁK

CITROM...

Citrom AutósIskola

ÖBÖL XI.

Öböl XI.

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

SKICC

Skicc

AVIS BUDGET...

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.

DREHER

Dreher

OIL & GAS

Oil & Gas

ROCHE

Roche

MAC-TECH KFT.

Mac-Tech Kft.

ANGOLAI...

Angolai Nagykövetség

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...