wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#HERMAN MILLER

SENSE

Termék család
Sense

KATEGÓRIÁK:


Asztalok | Benchasztalok | Irodai munkaasztalok

Egyszerûen intelligens

A Sense egy egyedülálló irodai asztalrendszer. A tervezõ, Daniel Korb Sense asztala a 21. század többfunkciós irodai környezetéhez kínál egyszerû megoldást.
A bútor elemkészlete kifinomult tervezõi gondosságról tanúskodik. A friss, modern megjelenés olyan irodák számára kínál megoldást, amelyek munkakörnyezetüket egy könnyen átalakítható asztalrendszerrel szeretnék berendezni.
Vonzó munkakörnyezet, növekvõ hatékonyság

Minden jó terv egy jó ötlettel indul

A Sense asztalrendszer lelke a bútor egyediségében rejlik. A hangsúly a részleteken van. A rendszer Mono-beam tartószerkezete különbözõ elrendezésekhez kínál könnyen variálható megoldást.
A Sense bútor egyszerûvé teszi az iroda mûködéséhez szükséges kialakítás kiválasztását, mert sokféle lehetõséget kínál, egyszerû és gyors átalakíthatóság mellett.

Szerszámok nélkül is lehet!

Soha nem volt egyszerûbb, gyorsabb egy iroda berendezése. A Sense egyedülálló plug+play rendszere szerelékek nélkül, néhány perc alatt összeállítható.
Természetes geometria

Egyediség és játékosság

A kiegészítõ elemek biztosítják az irodai környezet, egyénre szabott kialakítását. A színek és kiegészítõk gazdagságának köszönhetõen játszva jeleníthetõ meg a cég arculata az irodai térben is, legyen az letisztult vagy színes kiegészítõkkel tarkított.

Variálhatóság, fejlõdés, motiváció

A Sense asztal tervezésekor figyelembe vették a cégek folyamatos fejlõdésének, változásának lehetõségét. Az asztalok az igényeknek megfelelõen bõvíthetõk, így a rendszer, az idõközben megváltozott irodai felépítéshez könnyedén átalakítható.
Asztalok hozzáépítésével vagy asztalcsoportok szétbontásával, kiegészítõ elemek hozzáadásával építhetõ át az iroda az új igényeknek megfelelõen, akár teljesen új látványt és funkciót létrehozva.
A Sense egy olyan asztalrendszer, amely az iroda fejlõdésével együtt változik, megújul, és játszva motiválja a dolgozókat.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

DANIEL KORB

Daniel Korb

AUSTRALIAN INTERNATIONAL DESIGN AWARD

Australian International Design Award

RED DOT DESGIN AWARD

Red Dot Desgin Award

AVIS BUDGET GROUP BUSINESS SUPPORT CENTRE KFT.

Avis Budget Group Business Support Centre Kft.
#Europadesign #Avis Budget Group Business Support Centre Kft. #Referencia

BOIRON

Boiron
#Europadesign #Boiron #Referencia

KPMG

KPMG
#Europadesign #Kpmg #Referencia

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.
#Europadesign #Euromove Kft. #Referencia

ESTON INTERNATIONAL

Eston International
#Europadesign #Eston International #Referencia

KAESER KOMPRESSOREN KFT.

Kaeser Kompressoren Kft.
#Europadesign #Kaeser Kompressoren Kft. #Referencia

BRITISH CHAMBER OF COMMERCE IN HUNGARY

British Chamber of Commerce in Hungary
#Europadesign #British Chamber Of Commerce In Hungary #Referencia

VÁCI CORNER OFFICES

Váci Corner Offices
#Europadesign #Váci Corner Offices #Referencia

GENERAL MOTORS

General Motors
#Europadesign #General Motors #Referencia

TELEKOM KOLLABORÁCIÓS ÉS IRODATEREK

Telekom kollaborációs és irodaterek
#Távközlés #Hay #Europadesign #Hermanmiller

EHHEZ AJÁNLJUKRendelhető
Mirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
# Herman Miller 542,930-602,000 Ft.
OE1 Nook Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Nook

termék raktárlista
AGL Table Group Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

AGL Table Group

termék raktárlista
Raktáron
Mirra 2 Butterfly Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Butterfly

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 597,410-597,410 Ft.
OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista
OE 1 görgős tároló Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE 1 görgős tároló

termék raktárlista
Cyclade asztal Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Cyclade asztal

termék raktárlista
Zeph Chair Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Zeph Chair

termék raktárlista

REFERENCIÁK

OFFICE GARDEN...

Office Garden IV.

VATERA

Vatera

DNV-GL

DNV-GL

JOHNSON &...

Johnson & Johnson

EATON...

Eaton Enterprises

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

HENKEL

Henkel

AMWAY

Amway

MAGNET BANK

MagNet Bank

IP WEST

IP West

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...