wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

ACTIU: HIBRID MUNKA – AGILIS MUNKAHELYEK

ACTIU: HIBRID MUNKA – AGILIS MUNKAHELYEK Irodabútor,agilis munkahely, agilis, agile, actiu, caddy, akusztika, hangelynelő panel, agilis iroda, irodabútor,

Actiu: hibrid munka – agilis munkahelyek


Az agilis irodák olyanok, mint egy színpad díszletei: az irodai tevékenységeknek – az éppen aktuális jeleneteknek - megfelelően változik a berendezés, alakulnak át a terek. A spanyol Actiu mobil, multifunkciós bútorokkal berendezett, folyton átalakuló agilis irodai tereiben örömmel dolgoznak a munkavállalók.


Az irodák világában 2020-ban elkezdődött változások idén is folytatódnak. A korábban többségében irodai munkavégzés helyére lépett a hibrid megoldás, amelyben a munkavállalók munkaidejük egy részében távolról dolgoznak. A spanyol Actiu bútorgyártó cég tavaly végzett felmérése szerint a dolgozók 77%-a leginkább a közösségi életet és a személyes kapcsolatokat hiányolja a home office világában. Ezért nem meglepő, hogy a megkérdezettek 73%-a heti néhány otthoni munkanap mellett szeretne visszatérni az irodai környezetbe. Az új munkavállalói igényekre az Actiu az agilis munkakörnyezettel válaszolt, amely az igények és tevékenységek változását követve alakítja át a munkahelyek típusát és a berendezést. A hagyományos munkahelyeket, ahol nyolc órát ugyanannál a munkaasztalnál töltöttünk felváltják a könnyen és gyorsan átalakítható, rugalmas terek. Ezek az agilis munkahelyek berendezésükkel úgy követik a munkafolyamatok változását, ahogy egy színpad díszletei változnak jelenetről jelenetre.

Az Actiu így teszi fel a kérdést ügyfeleinek az igények felmérésekor: hány féle munkahelyet szeretnének létrehozni ugyanazon a téren belül? Az agilis munkahelyi berendezés keretet ad az Actiu Cool working koncepciójának, amely néhány bútortípussal többféle funkciót ellátó irodai teret hoz létre. Ezek a rugalmasan használható, könnyen átrendezhető, multifunkcionális bútorok bővültek most ki az agilis munkahelyek elemeivel.


Agilis bútorkollekció:

ACTIU CADDY

 ACTIU CADDY TERMÉKOLDALA 

A görgős Caddy elválasztó panelje mobil keretet ad az agilis munkatérnek. Könnyen mozgatható elemei sokoldalúan választják el a teret, miközben szövet kárpittal a hanggátlásról is gondoskodnak. A Caddyre szerelhetők polcok, illetve felső részére white board is elhelyezhető. A hibrid munkavégzést segíti, hogy 65 colos TV képernyővel is ellátható a Caddy, így a távolról dolgozó munkatársak is könnyen bevonhatók a munkafolyamatokba.

ACTIU GRADA

A Grada görgőkön guruló kis bútora is sokoldalú: egyik oldalán tárolófunkciót lát el, másik oldalára pedig rá lehet ülni, a kényelemről kis párnák gondoskodnak.

ACTIU AKUSZTIKA FALIPANEL

Az akusztikus fali panelek hangelnyelő szerepük mellett kreatív díszítő elemei is az agilis munkahelyeknek.

ACTIU AGILIS MUNKAHELY

 ACTIU NOOM FOTEL TERMÉKOLDALA 

Az aszimmetrikus kiegészítő asztal formáját a természet ihlette. Nagyon jól használható az Actiu foteljei és szófái, így például a Noom mellett. A Noom kényelmes ülőbútorai otthonos hatást kölcsönöznek a térnek, míg a Bend és a Longo keményebb ülőlapú padjai, puffjai a gyors projektmegbeszélésekre alkalmasak.

ACTIU TALENT ÍRÓASZTAL AGILIS MUNKAHELY

 ACTIU TALENT ÍRÓASZTAL TERMÉKOLDALA 

Az agilis munkatér elmaradhatatlan eleme a Talent asztal, amelynek lehajtható asztallapján függőleges állásban prezentálni, vízszintes pozícióban dolgozni lehet. Magassága kézzel állítható, görgőin könnyen mozgatható a térben.Az Actiu multifunkciós bútoraival – asztalaival, görgős székeivel, foteljeivel, tárgyalószékeivel és asztalaival, akusztikus bútoraival, akusztikus elemeivel – pár perc alatt naponta többször is átalakítható a tér attól függően, hogy a reggeli napindító megbeszélésnek, a tízórai kávénak, a gyors projektmegbeszélésnek, a hosszú egyeztetésnek, az ebédnek, vagy egy gyors braimstormingnak kell helyet adni. Az operatív, közösségi, kollaboratív és tréning funkciók ugyanazon térrészen időben eltolt berendezése nemcsak a munkatársaknak nyújt változatos és folyton megújuló munkakörnyezetet, hanem az üzemeltetőknek is csökkenti a bérleti és egyéb fenntartási költségeket.

AGILIS MUNKATÉR 1 MUNKANAP 4 IDŐSZAKÁBAN

REGGEL 8-10

ACTIU AGILIS MUNKAHELY 8-10

DÉLELŐTT 10-13

ACTIU AGILIS MUNKAHELY 10-13

EBÉD IDŐ 13-13.30

ACTIU AGILIS MUNKAHELY 13-13.30

DÉLUTÁN 13.30-18

ACTIU AGILIS MUNKAHELY 13.30-18
ACTIU AGILIS MUNKAHELY PREZENTÁCIÓ

 ACTIU AGILIS MUNKAHELY PREZENTÁCIÓJÁNAK LETÖLTÉSE 


CIKK AJÁNLÓ


HERMAN MILLER ELÉRHETŐ ÁRON

Herman Miller elérhető áron herman miller, forgószék, görgős szék, dolgozói szék, home office, otthoni iroda
Verus görgős szék – Herman Miller kényelem elérhető áronAz Europa...
2021-04-23

ANDREU WORLD CIRCULARONE ÚJRAHASZNOSÍTOTT...

Andreu World CircularONE újrahasznosított kárpit AndreuWorld, CilcularOne, újrahasznosított, kárpit, innovatív, minőség, tartósság, PET-palack, hulladék, anyaggá, változtatás
Az Andreu World kifejlesztett egy innovatív, 100% -ban...
2021-02-26

NAUGHTONE 2021-ES KATALÓGUSA LETÖLTHETŐ

NaughtOne 2021-es katalógusa letölthető naughtone, hermanmiller, katalógus, letölthető, bounce, busby, clouddesk, construct, dalby, fiji, hatch, hue, hush, knot, losso, polly, pullmanbooth, phyme, riley, sideboard, symbol, viv
Naughtone 2021-es katalógusa letölthető!Nem meglepő, hogy a Herman...
2021-06-01

EHHEZ AJÁNLJUKAline Swivel 231 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Aline Swivel 231

termék raktárlista

Esedra Light IVM
termék információ
termék raktárlista

Esedra Light

termék raktárlista
# IVM Nincs

Block Actiu
termék információ
termék raktárlista

Block

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Atreo Wood Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Wood Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Hanna Flat Base Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna Flat Base

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Nest HALLE
termék információ
termék raktárlista

Nest

termék raktárlista
# HALLE Nincs

Quattro Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Quattro

termék raktárlista

Quattro Occasional Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Quattro Occasional

termék raktárlista

REFERENCIÁK

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Energia Központ Nonprofit Kft.
 • # Referencia

IMMOBILIA ZRT.

Immobilia Zrt.
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Immobilia Zrt.
 • # Referencia

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Hb Reavis Hungary Kft.
 • # Referencia

ABOS UTCA -...

Abos utca - Magánlakás
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Abos Utca - Magánlakás
 • # Referencia

KONYHAKÖR

Konyhakör
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Konyhakör
 • # Referencia

ZOETIS

Zoetis
 • # Irodabútor
 • # Referencia
 • # Látványterv

LURDY HÁZ

Lurdy Ház
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Lurdy Ház
 • # Referencia

INGATLAN.COM

ingatlan.com
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Ingatlan.com
 • # Referencia

PROHOME

Prohome
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Prohome
 • # Referencia

PACIFIC PARK

Pacific Park
 • # Irodabútor
 • # Europadesign
 • # Pacific Park
 • # Referencia

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...