wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

KIVÉTELES MINŐSÉG A MODERN OTTHONOK KIALAKÍTÁSÁBAN - PRÉMIUM BÚTORMÁRKÁK AZ EUROPA DESIGN KÍNÁLATÁBAN

KIVÉTELES MINŐSÉG A MODERN OTTHONOK KIALAKÍTÁSÁBAN - PRÉMIUM BÚTORMÁRKÁK AZ EUROPA DESIGN KÍNÁLATÁBAN Irodabútor,Europa Design, Premium, Home, Arper, Herman Miller, Ethnicraft, Montana, minőség, anyaghasználat, garancia, kopásállóság, textilválaszték, tömör fa, újrahasznosított műanyag, személyre szabhatóság,Andreu World

Az otthonunk berendezésekor a bútorok kiválasztása az egyik legfontosabb lépés, hiszen ezek a darabok nemcsak a mindennapi élet kényelmét biztosítják, hanem meghatározzák az otthon hangulatát és stílusát is. Azonban amikor bútorvásárlásra kerül sor, gyakran szembesülünk azzal a kérdéssel, hogy milyen kategóriát válasszunk: a tömeggyártott, megfizethetőbb árú bútorokat, vagy érdemes inkább a prémium gyártók által kínált darabokba fektetni?


Az utóbbi években egyre többen döntenek úgy, hogy hosszú távon a magas minőségű, időtálló bútorokba érdemes beruházni, még ha ezek elsőre drágábbnak is tűnnek. Az olyan neves gyártók, mint az Arper, Hay, Montana, Ethnicraft, Herman Miller és Andreu World nemcsak a bútorgyártás művészetének mesterei, de a tartósság, esztétika és fenntarthatóság tekintetében is messze túlszárnyalják a tömegtermelésű termékeket.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért érdemes ezeket a prémium bútormárkákat választani. Részletesen megvizsgáljuk, hogyan emelkednek ki ezek a gyártók minőségben, kopásállóságban, garanciában és textilválasztékban a piacon elérhető általános lakberendezési termékek közül. Rámutatunk arra, hogy míg a hétköznapi bútorok gyakran gyorsan elveszítik fényüket és funkciójukat, addig a prémium kategóriájú termékek hosszú évtizedekig szolgálhatnak, megőrizve eredeti szépségüket és minőségüket.


ethnicraft home1


  1. Minőség és tartósság

Amikor bútorokról van szó, a minőség és a tartósság olyan szempontok, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jól megválasztott bútor éveken, sőt évtizedeken át meghatározó része lehet otthonunknak, ezért érdemes olyan gyártók termékeit választani, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az időtálló megjelenést. A prémium gyártók, mint az Arper, Hay, Montana, Ethnicraft, Herman Miller és Andreu World, éppen ebben nyújtanak kiemelkedőt.

Anyaghasználat: Az alapok megbízhatósága

Az alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy bútor tartósságát. A tömegtermelésű bútorok esetében gyakran használnak olcsóbb, kevésbé tartós anyagokat, mint például forgácslap vagy alacsony minőségű műanyagok. Ezzel szemben a prémium gyártók, mint az Arper vagy az Ethnicraft, gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokat használnak. Az Ethnicraft híres a tömörfa bútorairól, amelyeket fenntartható forrásokból származó fából készítenek, garantálva a hosszú élettartamot és az esztétikai értéket.

A Hay és a Montana is hasonló elveket követ; ezek a gyártók olyan anyagokat választanak, amelyek nemcsak szépek, hanem tartósak és ellenállnak a mindennapi használat során fellépő igénybevételnek. A Hay bútorai nagy részben fémből, furnérozott fából és prémium textíliákból készülnek, amelyek mind hosszú élettartamot biztosítanak.

Kopásállóság: Ellenállás a mindennapok kihívásaival szemben

A prémium bútorgyártók egyik legfontosabb jellemzője a termékeik magas fokú kopásállósága. Az otthoni bútoroknak nap mint nap ki kell állniuk a használat próbáját – legyen szó a kanapén való pihenésről, a székek használatáról, vagy a tárolóegységek mindennapi pakolásáról. Míg a tömegtermelésű bútorok esetében gyakran találkozunk kopott felületekkel és laza szerkezetekkel néhány év használat után, a prémium márkák termékei hosszú távon is megőrzik eredeti állapotukat.

A Herman Miller, amely talán az egyik legismertebb név az irodai és otthoni bútorok terén, különösen nagy hangsúlyt fektet a tartósságra és kopásállóságra. Termékeik rendkívül szigorú tesztelésen mennek keresztül, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot, még intenzív használat mellett is. Az ilyen tesztek során nemcsak a felületek kopását, hanem a szerkezeti stabilitást is vizsgálják, hogy a bútorok évek múltán is megbízhatóan működjenek.


HM home1


  1. Garancia és ügyfélszolgálat

A bútorvásárlás nemcsak egy esztétikai döntés, hanem hosszú távú befektetés is, amely a mindennapi élet kényelmét és funkcionalitását hivatott szolgálni. A prémium bútorgyártók nemcsak kivételes termékeket kínálnak, hanem kiemelkedő garanciákat és ügyfélszolgálatot is, amelyek biztosítják, hogy vásárlói élményünk zökkenőmentes és biztonságos legyen.

Hosszú távú garanciák: A minőség melletti elkötelezettség

A garancia időtartama és feltételei sokat elárulnak egy gyártó termékeinek minőségéről és a vállalat elkötelezettségéről a vásárlói elégedettség iránt. Míg a tömegtermelésű bútorok esetében a garanciák gyakran csak a vásárlás utáni néhány évre terjednek ki, a prémium gyártók hosszabb időtartamú és átfogóbb garanciákat biztosítanak akár 5-10 évre. Ez a bizalom jele, hogy a termékeik tartósak, és hosszú távon is megállják a helyüket.

A Herman Miller például a bútorgyártás területén az egyik legkiemelkedőbb példa, ahol a garanciák akár 12 évig is terjedhetnek. Ez a garancia kiterjed a szerkezeti alkatrészekre, a szövetekre és a mechanikai elemekre is, ami azt jelenti, hogy a vásárlók hosszú éveken át biztosak lehetnek abban, hogy bútoraik nemcsak megőrzik esztétikai értéküket, hanem funkcionálisak is maradnak. Az ilyen szintű garancia különösen fontos az otthoni bútoroknál, ahol a mindennapi használat során felmerülő kopás és elhasználódás komoly kihívást jelenthet.

Kiváló ügyfélszolgálat: A vásárlói élmény fókuszban

A prémium bútorgyártók nemcsak termékeik minőségében, hanem az ügyfélszolgálat terén is kiemelkednek. Ezek a vállalatok tisztában vannak azzal, hogy a vásárlói elégedettség nem ér véget a vásárlás pillanatában, hanem azután is folytatódik, hogy a bútorok már az otthonunk részei lettek.

Az Europa Design nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra, amely nemcsak a vásárlás utáni kérdésekre és problémákra nyújt megoldást, hanem személyre szabott tanácsadást is kínál a vásárlás előtti döntéshozatalhoz.

Az ilyen ügyfélszolgálati megközelítés biztosítja, hogy a vásárlók minden szükséges támogatást megkapjanak, legyen szó a megfelelő bútor kiválasztásáról, a termékek karbantartásáról, vagy akár a garanciális kérdésekről.

A vásárlói bizalom erősítése

A hosszú távú garanciák és a kiemelkedő ügyfélszolgálat kombinációja nemcsak a vásárlói elégedettséget növeli, hanem erősíti a vásárlói bizalmat is. A prémium gyártók termékei nemcsak a mindennapi élet során nyújtanak kiváló teljesítményt, hanem a vásárlás után is biztosítják a szükséges támogatást, ami különösen fontos a bútorrendeléseknél, ahol gyakran nagy értékű termékekről van szó.

A Montana például különös figyelmet fordít arra, hogy vásárlói mindig tisztában legyenek a termékek karbantartási igényeivel és lehetőségeivel. Ez az odafigyelés nemcsak a termékek élettartamát növeli, hanem a vásárlók hűségét is, hiszen tudják, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén számíthatnak a gyártó támogatására.


aw home2


  1. Design és testreszabhatóság

A bútorok nem csupán funkcionális tárgyak, hanem otthonunk karakterének és stílusának meghatározó elemei is. A prémium bútorgyártók, mint az Andreu World, Hay, Montana, Arper, és mások, különösen nagy hangsúlyt fektetnek a designra és a testreszabhatóságra, lehetővé téve, hogy minden vásárló saját egyedi stílusához igazíthassa a bútorait.

Esztétikai és funkcionális design: A formatervezés művészete

A prémium bútorok egyik legfontosabb ismertetőjegye a gondosan megtervezett, esztétikus megjelenés. Ezek a bútorgyártók nem csupán a vizuális hatásra összpontosítanak, hanem a formatervezés és a funkcionalitás közötti tökéletes egyensúly megteremtésére is. Az Andreu World és a Hay különösen híresek olyan bútorokról, amelyek modern, minimalista vonalvezetésükkel hódítanak, ugyanakkor minden részletükben a praktikumot és a kényelmet szolgálják.

Az Andreu World bútoraiban a letisztult, elegáns formák találkoznak az ergonomikus kialakítással, amely nemcsak esztétikai, hanem használati szempontból is kiemelkedővé teszi őket. A Hay termékei gyakran merész színkombinációkkal és formabontó designnal bírnak, miközben megőrzik a skandináv stílusra jellemző egyszerűséget és funkcionalitást. Ezek a darabok nemcsak szemet gyönyörködtetnek, hanem valódi élményt nyújtanak a mindennapi használat során is.

Széles textilválaszték és testreszabhatóság: Az egyéniség kifejezése

A prémium bútorgyártók másik nagy előnye a testreszabhatóságban rejlik. A hétköznapi, tömegtermelésű bútorok gyakran csak néhány színben és anyagban érhetők el, így nehéz igazán egyedi darabokat találni. Ezzel szemben az Arper, Montana és más hasonló gyártók széles textilválasztékot és különböző anyagokat kínálnak, lehetővé téve, hogy a vásárlók a saját ízlésüknek és igényeiknek megfelelően alakítsák ki bútoraikat.

A Montana bútorai szinte végtelen számú szín- és anyagkombinációban érhetők el. A vásárlók választhatnak a különböző fa- és fémfelületek, valamint a több száz különböző textília közül, így biztosítva, hogy a bútorok tökéletesen illeszkedjenek az otthonuk színvilágához és hangulatához. Ez a szintű testreszabhatóság nemcsak esztétikai előnyt jelent, hanem praktikus is, hiszen lehetővé teszi, hogy a bútorok pontosan illeszkedjenek az adott térhez és funkcióhoz.

Az Arper is nagy hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra, különösen a székek és kanapék terén. A márka kínálatában számos különböző kárpit, szín és formatervezési opció található, így a vásárlók egyedi igényeiknek megfelelően alakíthatják ki bútoraikat. Ez nemcsak azt biztosítja, hogy a bútorok harmonizálnak az otthon stílusával, hanem azt is, hogy a vásárlók személyisége és egyénisége tükröződik a választott darabokban.

Az egyedi design értéke

A prémium bútorgyártók által kínált design és testreszabhatóság nem csupán az esztétikai élményt fokozza, hanem az otthonunk értékét is növeli. Ezek a bútorok nemcsak egyedi és stílusos megjelenést biztosítanak, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy otthonunk valóban a saját személyiségünket tükrözze. A testreszabott, egyedileg kiválasztott anyagok és színek lehetővé teszik, hogy a bútorok tökéletesen illeszkedjenek a lakás különböző tereibe, maximális kényelmet és funkcionalitást nyújtva.

Az ilyen design és testreszabhatóság általában nem érhető el a tömeggyártott bútorok esetében, ahol a választási lehetőségek korlátozottak. A prémium márkák azonban lehetőséget adnak arra, hogy a vásárlók valóban egyedi, személyre szabott darabokkal gazdagítsák otthonukat, ami hosszú távon is értékes befektetésnek bizonyul.


hay home1


  1. Fenntarthatóság és etikus gyártás

A modern fogyasztók egyre inkább tudatosak vásárlásaik környezeti és társadalmi hatásaival kapcsolatban, így a fenntarthatóság és az etikus gyártás kulcsfontosságú szemponttá vált a bútorválasztásnál is. A prémium bútorgyártók, mint az Ethnicraft, Herman Miller, Hay és mások, nem csupán a minőség és design terén emelkednek ki, hanem elkötelezettek a fenntartható és felelősségteljes gyártási folyamatok mellett is.

Környezettudatos anyaghasználat

A prémium bútorgyártók egyik legfontosabb ismérve a fenntartható forrásokból származó anyagok használata. Az Ethnicraft híres arról, hogy tömörfa bútoraik gyártásához csak fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát használnak. Ez nemcsak a környezet megóvását szolgálja, hanem biztosítja a bútorok tartósságát és hosszú élettartamát is.

A Herman Miller is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos anyaghasználatra, különösen az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok terén. A cég számos bútora, például a legendás Aeron szék, újrahasznosított anyagokból készül, és maga is teljes mértékben újrahasznosítható, amikor elérte élettartama végét. Ez a fajta anyaghasználat minimalizálja a hulladékot és csökkenti a környezeti terhelést, ami különösen fontos a mai világban.

Etikus gyártási folyamatok

Az etikus gyártás nemcsak a környezet védelmét jelenti, hanem a munkakörülmények és a gyártási folyamatok felelősségteljes irányítását is. A prémium bútorgyártók különös figyelmet fordítanak arra, hogy termékeik gyártása során tisztességes munkakörülményeket biztosítsanak, és betartsák az etikai normákat. Az Andreu World szigorúan ellenőrzi beszállítói láncát, hogy biztosítsa, hogy minden anyag és alkatrész megfelel az etikai és fenntarthatósági előírásoknak.

A Hay és az Arper is olyan gyártási eljárásokat alkalmaznak, amelyek minimalizálják az energiafelhasználást és a káros kibocsátásokat. Ez a megközelítés nemcsak környezetbarát, hanem hozzájárul a gyártási folyamatok átláthatóságához is, biztosítva, hogy a vásárlók valóban etikus és fenntartható termékeket kapjanak.

Hosszú élettartam: A fenntarthatóság alapja

A fenntarthatóság egyik kulcseleme a termékek hosszú élettartama. A prémium bútorgyártók által készített darabok nem csupán esztétikusak és funkcionálisak, hanem hosszú éveken át szolgálják a felhasználóikat. Ez a tartósság csökkenti az igényt a gyakori cserére, így kevesebb hulladék keletkezik, és kisebb környezeti terheléssel jár.

Az Ethnicraft például olyan bútorokat tervez, amelyek generációkon át képesek megőrizni szépségüket és funkcionalitásukat. Ez a hosszú élettartam nemcsak a környezetre van pozitív hatással, hanem gazdaságilag is előnyös a vásárlók számára, hiszen egy tartós bútor hosszú távon megtérül.

A vásárlók tudatos választása

A prémium bútorgyártók által kínált fenntartható és etikus termékek lehetővé teszik, hogy a vásárlók tudatosan válasszanak, és hozzájáruljanak a környezetvédelemhez és a társadalmi felelősségvállaláshoz. Az ilyen választások nemcsak otthonunk stílusát és kényelmét növelik, hanem a globális fenntarthatósági célok elérésében is szerepet játszanak.

A Herman Miller, az Arper és más hasonló gyártók olyan kezdeményezéseket is támogatnak, amelyek célja a fenntarthatóság és a környezettudatosság erősítése a bútorgyártásban és a szélesebb iparágban. Ezek a cégek gyakran együttműködnek környezetvédelmi szervezetekkel és más iparági szereplőkkel, hogy elősegítsék a fenntartható gyakorlatok terjedését és népszerűsítését.


montana home1


A prémium bútorgyártók, mint az Arper, Hay, Montana, Ethnicraft, Herman Miller és Andreu World, nem csupán a megjelenésben és a minőségben emelkednek ki, hanem a tartósság, garancia, fenntarthatóság és testreszabhatóság terén is egyedülálló értéket képviselnek. Ezek a vállalatok olyan bútorokat kínálnak, amelyek hosszú élettartamuknak köszönhetően valódi befektetésnek számítanak, és amelyekkel a vásárlók évekig elégedetten élhetnek.

Az ilyen bútorok nemcsak az otthon esztétikai értékét növelik, hanem funkcionalitásukban is felülmúlják a tömegtermelésű termékeket. A gondosan kiválasztott anyagok, a magas fokú kopásállóság, valamint a hosszú távú garanciák mind azt szolgálják, hogy ezek a bútorok a mindennapi használat során is megőrizzék eredeti állapotukat.

Ezen túlmenően a prémium gyártók által kínált széleskörű testreszabhatóság és fenntarthatóság lehetővé teszi, hogy minden vásárló egyedi, a saját ízléséhez és igényeihez igazodó darabokat válasszon, miközben hozzájárul a környezetvédelemhez és a társadalmi felelősségvállaláshoz is.

Összességében elmondható, hogy a prémium bútorgyártók termékei nemcsak esztétikai szempontból kifogástalanok, hanem hosszú távon is megbízhatóak, tartósak és fenntarthatóak. Ezek a bútorok nem csupán használati tárgyak, hanem az otthonunk szerves részei, amelyekkel hosszú távon is elégedettek lehetünk. Így bár kezdetben nagyobb befektetést igényelnek, de az idő során ez az érték sokszorosan megtérül, mind esztétikai, mind gyakorlati értelemben.


arper home1

CIKK AJÁNLÓ


JÁTSZVA TEREMTÜNK EGYEDI TEREKET - MONTANA...

Játszva teremtünk egyedi tereket - Montana Furniture Europa Design, Montana Furniture, design, dán design, minőség, színek, részletek,moduláris,fenntartható
A végtelen lehetőségek által kínált teljes szabadságot...
2024-06-19

MÁJUS 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO BESZÁMOLÓ -...

Május 9. SALONE DEL MOBILE.MILANO beszámoló - innováció szenvedéllyel isaloni,europadesign, beszámolók, események, design, furniture
Az innováció szenvedélye: Salone del Mobile 2024 - A Design világának...
2024-04-25

A MUNKAHELYEK MEGÚJULÁSA A NEUROLÓGIAI...

A munkahelyek megújulása a neurológiai sokszínűség jegyében europadesign,neurodiverzitás,színek, sensory design,befogadó iroda, támogató környezet,kutatás,szakértői betekintés
A munkahelyek forradalmi megújulása: a neurológiai sokszínűség...
2024-03-06

EHHEZ AJÁNLJUK



AT Mesh 187_71 Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

AT Mesh 187_71

termék raktárlista

Gorka Wire Lounge Akaba
termék információ
termék raktárlista

Gorka Wire Lounge

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Archimede Alea
termék információ
termék raktárlista

Archimede

termék raktárlista
# Alea Nincs

Link Actiu
termék információ
termék raktárlista

Link

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Xoko collaborative  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Xoko collaborative

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Longo tároló Actiu
termék információ
termék raktárlista

Longo tároló

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Stitz Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stitz

termék raktárlista

Atreo Wood Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Wood Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

REFERENCIÁK

RÓMAI TENISZ...

Római Tenisz Club

MOHÁCSI

Mohácsi

MEC - MINDSHARE

MEC - Mindshare

COOPTECH

Cooptech

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.

NESTLÉ...

Nestlé Hungária Kft.

AMCHAM

Amcham

BP AGORA HUB

BP Agora HUB

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

JTI HUNGARY

JTI Hungary

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...