wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍRLEVELEK

ÉPÍTÉSZ HÍRLEVÉL 2021 MÁRCIUS

ÉPÍTÉSZ HÍRLEVÉL 2021 MÁRCIUS Irodabútor,
Tisztelt *|FNAME|* *|LNAME|*!

Az Europa Design az elmúlt 26 év alatt közel 450 hírlevelet küldött ki nyomtatott és elektronikus formában megrendelői és szakmai partnerei számára, hogy az irodavilág újdonságairól és az ED-s szakmai rendezvényekről, eseményekről hírt adjon! Örülünk és köszönjük, hogy ezekből a lehetőségekből Te is meríteni tudtál szakmai életed számára és reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk, akár következő Irodaházak Éjszakája rendezvényünkön, vagy valamelyik szakmai előadásunkon. Annak érdekében, hogy az elég nagy információs zajban az építészek, lakberendezők számára leválogatott és bemutatott üzenetünk releváns módon jusson el a szakmai felhasználókhoz, ezért elhatároztuk, hogy 4 célcsoport számára külön hírlevelet készítünk.

Ennek első kiadását a DESIGN-ED -et olvashatod éppen.
 


 REGISZTRÁLOK  


MÉD 2020
Belsőépítészeti különdíj

 

A Fló-Architects tervező párosa a díjat az AKG iskola Kiscelli utcai épület átalakításának tervéért kapta.
A zsűri kiemeli: Nem feltétlenül csak drága anyagokkal és nagyvonalú térképzéssel lehet minőségi belsőépítészetet létrehozni. Az életminőséget lehet javítani egyszerű, takarékos eszközökkel, minimalista megoldásokkal is. A tervezők tanúbizonyságot tettek arról, hogy a jó design demokratikus. Az itt tanuló diákok ezt a szemléletet adhatják tovább felnőttként is.


Megnézem milyen lett az AKG iskola

 


CBS az intelligens monitorkar

A CBS márka Ollin monitorkara 9 kg súlyhatárig képes tartani monitort, táblagépet vagy laptopot. A piacon egyetlen más dinamikus kar sem tudja ezt a funkciót ebben a súlytartományban.
Ollin gördülékeny érzékeny mozgása ujjheggyel irányíthatóvá teszi a képernyőt. Ez a könnyű beállíthatóság természetesen jobb testtartást eredményez: mivel nagyon könnyű a képernyőt pontosan a megfelelő helyzetbe mozgatni, a felhasználók ezt észrevétlenül is megcsinálják.


Megnézem a weboldalon

Nyitott tér elválsztva


 

Nyitott tér
elválsztva

Nem kell bezárni a nyitott irodákat! A különböző méretű és anyagú fal- és paravánrendszerek megoldást jelentenek az irodák részleges vizuális elválasztására és a zajszint csökkentésére...


Elolvasom 

Wilkhahn timetable

Egy mobil asztal, mely ideiglenes használatot biztosít tréning termek, konferencia szobák, vagy projekt szobák számára. Az asztal összehajtó mechanizmusa könnyen kezelhető, az asztallapot a vízszintes tengelye mentén lehet fordítani, az asztallábak pedig automatikusan elfordulnak, így rendkívül helytakarékos. A Timetable ideális kiegészítője lehet a Confair konferencia bútorcsaládnak. 


Elolvasom

ACTIU Well program
 

Már a tervezés szakaszában szükség van a wellbeing programok ismeretére a jólétet biztosító terek kialakítása érdekében.

A WELL Standard az első olyan adat alapú minősítési rendszer, amely az emberek egészségére és jó mentális közérzetére helyezi a hangsúlyt az épített és természeti környezetet és folyamatokat vizsgálva, ahol a mindennapjaikat töltik.

Eredményességét a hiányzások csökkenésével, a hatékonyság növelésével valamint az általános employer branding értékek emelkedésével mérhetjük.Az ACTIU megoldása

Waberer Medical Center
A Wáberer Medical Center új egészségügyi központja lett az egyik nyertese 2020-ban a BigSEE Interior Design Award nemzetközi díjnak.

Elolvasom a cikket, megnézem a többi képet a WMC-ről

LOSZ vizuális élménynapok

Megnyitotta kapuit a “TÖBBSZEMKÖZT – Design Kollaboráció Térben és Időben” című LOSZ vizuális élménynapok virtuális kiállítás.

A belépés ingyenes, nem szükséges regisztráció!
https://eventvision.hu/losz/

Az Europa Designnak saját kiállító tere van, ahol Feuertag Ottó mond köszöntőt és kalauzolja az érdeklődőket a bemutatásra kerülő termékeink között.

Megnézem az Europa Design virtuális standját

Well Point rendevényhelyszínünket egy UVD Robottal fertőtlenítjük, hogy garantálhassuk vendégeink biztonságos környezetét!


Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Instagram
Copyright © 2020 Europa Design, Minden jog fentartva
Levelezési címünk:
europadesign@europadesign.hu

Hírlevélhez való leiratkozásról kattintson a leiratkozom fülre.
 Leiratkozom.

 

CIKK AJÁNLÓ


WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP

Wellbeing Booster Orientációs Nap europadesign, esg, esgtorveny, csr, iroda, irodaberendezes, egeszsseg, egeszsges, egeszsegesmunkakornyezet, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice, wellaging
Boldog és jóllétben gazdag, FENNTARTHATÓ esztendőt...
2024-01-17

HÍRLEVÉL - A KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS OKTATÁS...

Hírlevél - A kutatás, fejlesztés és oktatás fontosságáról europadesign, irodabútor, design, workspace, iroda audit, Well solution, kutatás, oktatás, design thinking, vállalati jóllét, teljesítény, Wellbeing Booster
 Az Europa Design 2024-ben ünnepli alapításának 30. évfordulóját....
2024-01-24

HÍRLEVÉL -TERMÉKÚJDONSÁGOK ÉS DESIGN HÍREK

Hírlevél -Termékújdonságok és design hírek  Europa Design, Dencon,Delta, Resol, Toledo,Green edition, Itube, Alea, Actiu,A+S Work, German Design Award,Compasso d'Oro, kültéri szék, összecsukható asztal
Idén 30 éves születésnapunkra készülünk. Ezen alkalommal...
2024-02-28

EHHEZ AJÁNLJUKOasi Meeting Table Alea
termék információ
termék raktárlista

Oasi Meeting Table

termék raktárlista
# Alea Nincs

Vital Plus Spine Actiu
termék információ
termék raktárlista

Vital Plus Spine

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Cool C300-C500 Actiu
termék információ
termék raktárlista

Cool C300-C500

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Atreo Wood Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo Wood

termék raktárlista
# Alea Nincs

Alya SI1551 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1551

termék raktárlista

Arko IVM
termék információ
termék raktárlista

Arko

termék raktárlista
# IVM Nincs

Atreo kör asztal Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo kör asztal

termék raktárlista
# Alea Nincs

Zefiro Alea
termék információ
termék raktárlista

Zefiro

termék raktárlista
# Alea Nincs

REFERENCIÁK

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

MANPOWER

Manpower

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

HUAWEI

Huawei

VATERA

Vatera

WABERER MEDICAL...

Waberer Medical Center

BRITISH CHAMBER...

British Chamber of Commerce in Hungary

SEMMELWEIS...

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

EATON...

Eaton Enterprises

GETRONICS

Getronics

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...