wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍRLEVELEK

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP Irodabútor,europadesign, esg, esgtorveny, csr, iroda, irodaberendezes, egeszsseg, egeszsges, egeszsegesmunkakornyezet, fenntarthatosag, jomunkahely, well, welloffice, wellbeing, wellbeingoffice, wellaging

Wellbeing Booster


Boldog és jóllétben gazdag, FENNTARTHATÓ esztendőt kívánunk!

 

Elindult az első ESG kötelezett év! Felkészült vagy rá?


Azt gondoljuk, hogy a fenntarthatóság és a munkaerő megtartása lesz a két vezérmotívuma ennek az évnek. 2024. január 1-én megjelent a 2023. évi CVIII. törvény a fenntarthatóságról. Ez a már korábban általunk is többször emlegetett ESG-törvény. Az ESG mozaikszó az angol Environment (környezet), Social (társadalom), Governance (vállalat vezetés/irányítás) szavakból ered.


WSZ

A mostani időszak igazán mentális erőt próbáló. Egy folyamatosan és gyorsan változó környezetben kell rövid határidővel gyors döntéseket hozni. A kiszámíthatatlanság és a bizonytalanság miatt állandó készenlétben vagyunk, ami fizikálisan és mentálisan is kimeríti a szervezetünket. Hosszú távon ezt nehéz fenntartani.

A zöld környezet és a szociális kapcsolatok tudatos erősítése bizonyítottan preventív hatású.


BOOSTOLD fel magad és a vállalatod jóllétét!


Programunk célja egy inspiráló találkozás a vállalati jóllét és a fenntarthatóság jegyében, egy olyan eseményre hívunk amely lehetőséget teremt a vállalati vezetőknek, HR szakembereknek és fenntarthatósági szakértőknek a tapasztalatcserére, a legújabb gyakorlatok és kutatási eredmények megismerésére.

Szerettük volna kivinni Budapestről a rendezvényt a természetbe, ezért a választásunk most egy különleges helyszínre esett.


WB2

Helyszín: Hotel Ózon **** Superior Mátraháza

Időpont: 2024.02.08.Mozgó Networking! Minden eseményünk egyik legfontosabb része a kapcsolódás, tapasztalatok megosztása, ezért Budapestről (de akár az ország bármely pontjáról) telekocsit szervezünk!


Írd meg a jelentkezésnél, hogy sofőrként, vagy utasként számíthatunk rád. Budapestről kb. egy órád lesz az ismerkedésre, akár 3 másik személlyel a visszaút, amit el is cserélhetsz egy másik autóval érkezővel.


Nem csak tudást és új nézőpontokat, hanem családias hangulatot is szeretnénk biztosítani, merj kérdezni: ezért a maximum résztvevői létszám 100 fő - jelentkezési sorrendben tudunk benneteket fogadni.


Csatlakozz a Wellbeing Szövetséghez január 31-ig és BÓNUSZ-ként (díjmentesen) magaddal hozhatod egy kollégádat a február 8-i BOOSTER programunkra!

KUPONKÓD: BOOST-2024


Közép- és nagyvállalatoknak készült csomagajánlatunkban egész évben segítségedre leszünk a vállalati jóllétkultúra megreformálásában.


További információ >>


Wellbeing Szövetség csomagajánlatok


Wellbeing Booster videó >>


WellA II. kerületi, gyönyörű környezetben elhelyezkedő helyszínünkkel hozzájárulunk sikeres rendezvényeidhez!


A WELL POINT  professzionális vetítés-, hang- és fénytechnikával, exkluzív kül és beltéri  bútorzattal felszerelve, kollaborációs terekkel és különtermekkel, egy nem szokványos helyszínen és  légkörben, illetve a WELL minősítés kritériumainak 100%-ban megfelelve ad otthont céges eseményekhez 20-150  főig, Rendezvényközpont


CIKK AJÁNLÓ


HÍRLEVÉL - A KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS OKTATÁS...

Hírlevél - A kutatás, fejlesztés és oktatás fontosságáról europadesign, irodabútor, design, workspace, iroda audit, Well solution, kutatás, oktatás, design thinking, vállalati jóllét, teljesítény, Wellbeing Booster
 Az Europa Design 2024-ben ünnepli alapításának 30. évfordulóját....
2024-01-24

HÍRLEVÉL -TERMÉKÚJDONSÁGOK ÉS DESIGN HÍREK

Hírlevél -Termékújdonságok és design hírek  Europa Design, Dencon,Delta, Resol, Toledo,Green edition, Itube, Alea, Actiu,A+S Work, German Design Award,Compasso d'Oro, kültéri szék, összecsukható asztal
Idén 30 éves születésnapunkra készülünk. Ezen alkalommal...
2024-02-28

EHHEZ AJÁNLJUKCell 75 Sitland
termék információ
termék raktárlista

Cell 75

termék raktárlista
# Sitland Nincs

Capri Lounge BU1701 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1701

termék raktárlista

Zubi Akaba
termék információ
termék raktárlista

Zubi

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Carola SO0907 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carola SO0907

termék raktárlista

Capri Executive SO1585 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SO1585

termék raktárlista

Alya Executive SO1471 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1471

termék raktárlista

Badminton Actiu
termék információ
termék raktárlista

Badminton

termék raktárlista
# Actiu Nincs

Raktáron
Mirra 2 Butterfly Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2 Butterfly

termék raktárlista
# Herman Miller (2db) 597,410-597,410 Ft.

REFERENCIÁK

EU HÁZA

EU Háza

CANADA SQUARE

Canada Square

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

PROPERTY SYSTEM

Property System

REPUBLIC GROUP

Republic Group

EMERSON PROCESS...

Emerson Process Management Kft.

MICHELIN

Michelin

SIÓ-ECKES

SIÓ-Eckes

MVM GROUP

MVM Group

EUROMEDICS

Euromedics

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...