wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Accor Hotels

| Tervező: Veréb Csaba | Méret: 940 m2 | Helyszín: 1013, Budapest Krisztina krt. 41-43. | Kivitelezés: 2020-03-31 | Fejlesztő: ACCOR-Pannonia Hotels Zrt. |

Az AccorHotels, a világ vezetõ utazási és életmód csoportja több mint 4 100 szállodával rendelkezik. A cég a közelmúltban új vállalati értékeket nevezett meg, melyekhez új management stílust rendelt. Mindez kiváló alapot biztosított az új iroda megálmodásához, amely a szállodák támogató központjaként mûködik. A nyitott terek, a feltöltõdés és személyes kapcsolattartást biztosító helyiségek így összhangban állnak a kollégák igényeivel, a cég értékeivel, és a felnövekvõ Y és Z generáció elvárásaival is. Az iparágat sújtó munkaerõhiány miatt a vezetõség nem elégedett meg egy „kellemes és ergonomikus” irodai környezet kialakításával. Csatát kell nyernünk minden értékes munkavállalóért, ezért fontos volt a tervezésnél, hogy vállalatunk alapértékeit az iroda visszatükrözze és modern, fiatalos, minden igényt kielégítõ közösségi térré váljon, ahol a közel 80 irodai munkatárs otthon érezheti magát. 
Az új irodai helyszín a csoport egyik szállodája, így adott volt a vasbeton harántfalakkal tagolt hosszúkás terület. A tartófalakon kívül minden egyéb szerkezet elbontása után egy átlátható, transzparens tér jött létre. A függõleges lamellarácsokkal kiegészülve a közös térérzet és az intimitás finom vizuális egyensúlya alakult ki.
Az irodában az egyéni koncentrációt, valamint csapatmunkát igénylõ feladatok mellett kimelten fontos a folyamatos telefonos kapcsolattartással járó értékesítési munka. A részlegek elhelyezése a létszám, munkafolyamatok és raktárigények alapján történt, szem elõtt tartva, hogy senki se legyen elszigetelve, mindenkinek legyen lehetõsége a közösségi életre.
A modern technológia és a digitalizáció lehetõvé teszi a dinamikus munkavégzést, ezért a WiFi hálózat mellett a közösségi terekben elérhetõ a belsõ hálózat is. Így az aktuális feladathoz alkalmazkodva, ergonómikus munkaszékeken túl, az agórán, a kantinban, a konferenciateremben, a "conf call" kabinokban, a teraszon vagy akusztikus fotelekben is elvégezhetõ a munka és létrejöhet a kollaboráció.

A kommunikáció a vendéglátás alapja, ezért a munkatársak - mint a vállalat legfontosabb erõforrásai - bevonása, kezdeményezéseik, igényeik megfogalmazásának motiválása az egész projektet körbeölelte. A költözés bejelentése egy csapatépítõ tréning keretében történt, a „Moving Csapat” 17 hírlevele, a bontó buli és a beköltözés napján a vörös szõnyeg a bejáratnál, a személyre szóló welcome ajándék és csoki, a közös koccintás, továbbá a beköltözés hetében megvalósuló újabb interaktív csapatépítõ mind azt segítették, hogy az új iroda mindenki számára „álom irodává” válhasson.
A dolgozók érdekeit szem elõtt tartva a régi irodában meglévõ komfort fokozatot emelni kívánta a vállalat. Ezért kényelmi többletként bevezetésre került az ingyenes kávé, tea fogyasztási lehetõség, zuhanyzók és öltözõk is rendelkezésre állnak már, továbbá csocsó asztal is várja a játékosabb kedvû dolgozókat. 

Az ergonómikus székeket a dolgozók 4 típusból választhatták ki, amelynél a színüket is saját ízlésükre szabhatták. A berendezés tekintetében egy letisztult, magas minõségû fehér bútorzat került kiválasztásra, egyfajta ellenpontjaként a dinamikus, színes moduláris szõnyegnek.
A nyitott iroda negatív zajhatásait ellensúlyozandó, szõnyeg és hangterelõ panelek segítenek a munka hatékonyságának növelésében.
Az ingyenes parkolás mellett kerékpár és motor tároló is a dolgozók rendelkezésére áll. A gépészet tekintetében fontos megemlíteni a egyedileg, részlegenként irányítható légtechnikát, a chipes be- és kiléptetõ rendszert és a tûzvédelem tekintetében alkalmazott vízfüggönyt. A design kialakításánál a vállalat PLANET 21 programja értelmében a zöld megközelítést alkalmaztuk, ezért a fa felületek, a konferencia terem üvegfalát díszítõ fa dekoráció, a szelektív hulladék gyûjtés lehetõsége, a mozgásérzékelõk és kizárólag LED fényforrások használata, a teraszon kialakításra kerülõ közösségi kert és a zöld növények mind-mind a tudatos koncepció részét képzik.

NEM TALÁLHATÓ LÁTVÁNYTERV

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

DV901-Vertigo DVO
termék információ
termék raktárlista

DV901-Vertigo

termék raktárlista
# DVO Vertigo
Loop IVM
termék információ
termék raktárlista

Loop

termék raktárlista
# IVM Nincs
Uni Sitland
termék információ
termék raktárlista

Uni

termék raktárlista
# Sitland Nincs
IN swivel office Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

IN swivel office

termék raktárlista
Atreo Alea
termék információ
termék raktárlista

Atreo

termék raktárlista
# Alea Atreo
Virgola ET AL
termék információ
termék raktárlista

Virgola

termék raktárlista
# ET AL Nincs

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

REFERENCIÁK

THYSSENKRUPP

Thyssenkrupp

AREVA HUNGÁRIA...

AREVA Hungária Kft.

VEOLIA

Veolia

FOUR SEASON...

Four Season Dental Center

MICROSOFT

Microsoft

BRITISH AMERICAN...

British American Tobacco Hungary

MOHÁCSI

Mohácsi

KÁTA CNC KFT.

Káta CNC Kft.

EU HÁZA

EU Háza

WABERER MEDICAL...

Waberer Medical Center

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...