wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

KARRIER

PROJEKT ASSZISZTENS

PROJEKT ASSZISZTENS Irodabútor,karrier, állás, project, projektasszisztens,home office

Közületi terek berendezésével foglalkozó 27 éves  cégünkProjekt asszisztens

munkatársat keres teljes munkaidőre.

A feladat:

A projekt csapat aktív tagjaként, a projekt-csoportvezető szakmai irányításával csapatban dolgozik leginkább presztízs értékű projekteken:

- nemzetközi nagyvállalatok modern irodáinak, teljes irodaházainak és közösségi tereinek berendezése, szállodák,  bevásárlóközpontok, hivatalok és közintézmények berendezése a koncepció kidolgozásától a beszerelésig és tovább a garanciális és bővítési feladatokig.

 • - irodai adminisztratív munkájával támogatja a projekt csapat napi működését

 • - nyomon követi és támogatja a projektek előkészítését, megvalósulását és szükség szerint rész feladatokat önállóan lát el.

 • - közreműködik az ajánlatok kidolgozásában, és a kapcsolódó admisztrációs feladatok elvégzésben

 • - az egyes projektekhez információt gyűjt, és rendszerez

 • - felveszi a kapcsolatot és egyeztet a beszállítókkal, megrendelővel, a projektekben érintett társosztályokkal

 • - prezentációs anyagokat, egyedi ajánlatokat készít,

 • - riportokat készít és napi szinten vezeti a projekt csapat nyilvántartásaitAz ideális jelölt az alábbi tapasztalatokkal rendelkezik:

 • - középfokú végzettség

 •    -magabiztos  excel és Word felhasználói ismeret
 • - angol nyelvtudás - magabiztos kommunikációs szint szóban és írásbanSzemélyes kompetenciák:

 • - rendszerben gondolkodó, precíz, rendszerető, szabálykövető.

 • - igazi csapatjátékos, és önálló munkavégzésre is képes

 • - ügyfélközpontú és gondoskodó megközelítés

 • - jó szervező, és problémamegoldó és jól tűri a változásokat

 • - terhelhető és megbízható, rugalmas, 

 • - kommunikatív, könnyen teremt kapcsolatokat

 • - tanulási készség és hajlandóság (rendszeres gyártói és készségfejlesztő tréningek)Külön előny:

 • - felsőkokú végzettség

 • - további nyelvismeret

 • - lakberendezői, belsőépítészeti, formatervezői, termékmenedzseri, illetve építész tanulmányok, érdeklődési kör

 • - autocad, archicad programok  alapismerete

 • - Iroda, HORECA, kültéri berendezések értékesítési gyakorlata   közbeszerzési, illetve más tenderezési gyakorlat

 • - B2B/ vállalati értékesítési és ügyfélszolgálati, üzleti kommunikációs tapasztalat

 • - kommunikációs-, sales-, egyéb készségfejlesztő tréningek

 • - kiterjedt szakmai kapcsolatrendszer

 • - jogosítványAmint kínálunk:

 • - versenyképes, tapasztalattól és teljesítménytől függő bérezés

 • - dinamikus fiatal csapat,

 • - családias, prémium -, és professzionális irodai munkakörnyezet a bemutató terem irodánkban ( korlátlan kávé-, tea…)

 • - mobil telefon

 • - home office lehetőség a próbaidő után, szakmai tapasztalattal összefüggően

 • - magán egészségbiztosítás

 • - részvételi lehetőség szakmai eseményeken

 • - hazai és külföldi szakmai utazások, gyártói látogatások 

 • - képzési lehetőség és támogatás

 • - rendszeres belső képzések és tréningek • A munkavégzés helye:

 • Törökvész út, II. kerület zöldövezet, ,,Az Év Munkáltatója"- díjas, és Well előminősített irodában.
  Kutya és bringabarát munkahely.


Jelentkezés:

Fényképes szakmai önéletrajz, fizetési igény és pályázott pozíció megjelölésével a következő e-mail címre:

feuertag@europadesign.hu
CIKK AJÁNLÓ


#@PROPOSAL_A@#

EHHEZ AJÁNLJUKAlya RS1527 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya RS1527

termék raktárlista

Alya Executive SO1482 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive SO1482

termék raktárlista

Alya SI1551 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1551

termék raktárlista

Insit Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Insit

termék raktárlista

Gorka Swivel Akaba
termék információ
termék raktárlista

Gorka Swivel

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Ortho Alea
termék információ
termék raktárlista

Ortho

termék raktárlista
# Alea Nincs

Lottus Wood chair Enea
termék információ
termék raktárlista

Lottus Wood chair

termék raktárlista
# Enea Nincs

Delta Dencon
termék információ
termék raktárlista

Delta

termék raktárlista
# Dencon Nincs

REFERENCIÁK

BRITISH COUNCIL

British Council

PALAZZO HUNYADI

Palazzo Hunyadi

DAIKIN

Daikin

DRIVING CAMP

Driving Camp

EGIS

Egis

HB REAVIS...

HB Reavis Hungary Kft.

HOLD ZRT.

HOLD Zrt.

ESTON...

Eston International

CIB BANK

CIB Bank

BP AGORA HUB

BP Agora HUB

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...