wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#SITLAND

CELL 72

Termék család
Nincs termékcsalád

KATEGÓRIÁK:


Ülőbútorok | Szófák és fotelek | Akusztikus ülőbútorok

design
Fiorenzo Dorigo - Massimo Dorigo - Luca Garbet
 
 
Cell is the soft seating system designed to create personalized waiting and informal meeting areas within open plan spaces. The high back version in fact, thanks to its "enveloping" lines allows a special sound – proofing that helps creating a comfortable and private space where you can relax or work comfortably. In addition to the armchairs and to the high back sofas, the seating range Cell includes many other different solutions: a two-seater sofa, a low back armchair, a conference chair and the pouf.
 
All the Cell collection is made with innovative materials that give shape to products comfortable, durable and with a contemporary design. To give more functionality to Cell, it may be equipped with an elegant revolving table.
 
This seating collection with countless finishes, upholsteries and different bases in steel or wood offers the freedom to personalize their areas by choosing the best options.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

NEM TALÁLHATÓ TERVEZŐ

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

EGIS

Egis
#Europa Design #Egis #Referencia

PARTNER IN PET FOOD

Partner in Pet Food
#Europadesign #Partner In Pet Food #Referencia

EHHEZ AJÁNLJUKInvicta Balance Sitland
termék információ
termék raktárlista

Invicta Balance

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Dodo Sitland
termék információ
termék raktárlista

Dodo

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Leaf Sitland
termék információ
termék raktárlista

Leaf

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Passe-partout PC Sitland
termék információ
termék raktárlista

Passe-partout PC

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Joy Sitland
termék információ
termék raktárlista

Joy

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Invicta Comfort Sitland
termék információ
termék raktárlista

Invicta Comfort

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Body Sitland
termék információ
termék raktárlista

Body

termék raktárlista
# Sitland Nincs
Cell 128 Sitland
termék információ
termék raktárlista

Cell 128

termék raktárlista
# Sitland Nincs

REFERENCIÁK

EUROMEDICS

Euromedics

OTP ALAPKEZELŐ

OTP Alapkezelő

HOLD ZRT.

HOLD Zrt.

TUNGSRAM

Tungsram

MAGÁNVILLA

Magánvilla

SMART BEAUTY...

Smart Beauty Szalon

MAGÁNLAKÁS -...

Magánlakás - Budapest

MCDONALDS -...

McDonalds - Aréna Plaza

BECAUSE AGENCY

Because Agency

DTZ TABÁN...

DTZ Tabán Irodaház

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...