wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

DIABLA

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Merész, színes, eredeti kültéri életstílus a  Diabla-tól

A DIABLA a Gandia Blasco Group új belépő szintű márkája. A hazai és nemzetközi kortárs formatervezési piacon közel nyolc évtizedes tapasztalattal rendelkező, tekintélyes spanyol cég támogatását élvezzük. A DIABLA kültéri bútorok gyártója, friss szemlélettel tekint mindenre, kiemelkedve a többiek közül egy szabadabb és könnyedebb, lazább, merészebb és kozmopolitább stílussal.

ARP kollekció

A Borja García és Laura Rosfrom Made Studio által készített Arp kültéri bútor kollekció a hárfa húrjainak függőleges vonalai által inspirált design racionalitását testesíti meg. Az Arp kollekció bárhová illik, a meghitt környezetektől, mint például egy kis terasz, a szállodákig, éttermekig és más nagy, tágas terekig, ahol gyakran kell a bútorokat mozgatni, átrendezni. Ekkor a könnyedség további előnyt jelent.

ARP

Grill kollekció

A Grill egy kültéri bútorgyűjtemény, amelynek nemzetközi bemutatkozására az Imm Cologne 2020 nemzetközi vásáron került sor, és amely geometrikus, könnyed és avantgárd dizájnjával meglepő. A kollekció kültéri bútorai könnyűek, így könnyen mozgathatók és átrendezhetők.

Grill

Sail kollekció

A Sail a Diabla Outdoor kültéri fotelek legbújósabb kollekciója. Ennek a puff alakú dizájnbútornak a belseje polisztirol gyöngyökkel van töltve, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a testhez, akár egy ölelés. Teraszokon, medencék mellett remekül mutatnak.

Sail

Mona kollekció

A Mona kollekció asztalainak szerkezete porszórt, horganyzott acélból, a lapja pedig fenolos anyagból készült, így nagy ellenálló képességgel és tartóssággal rendelkeznek a szabadban. Emellett könnyűek és sokoldalúak, ideális kültéri asztalok szállodák, strandklubok számára.

Lilly kollekció

A Lilly bútorok harmonikusak, görbe és kanyargós vázukkal úgy tervezték, hogy túléljék a trendeket és az idő múlását. Mivel modulárisak, ezek a darabok az Ön igényei szerint többféle kombinációt tesznek lehetővé, a korlátlan számú ülőhelyet kínáló kanapétól a dohányzóasztal köré körbe rendezett kompozíciókig a meghittebb környezethez. Anyaguk könnyűsége miatt ezek az exkluzív formatervek ideálisak szállodai teraszokra, éttermekbe.

Lilly

Costuras kollekció

A Costuras sorozatot egy olyan ikonikus tárgy öltésvonalai ihlették, mint a baseball-labda. Ezek a dizájner puffok a varratok geometriáját teszik jellegzetes jelükké. Ellenálló anyaguknak köszönhetően ideálisak kültéri használatra, de elegáns és diszkrét vonalvezetésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a nappaliba vagy a gyerekszobába is.

Trip kollekció

A Trip a Diabla Outdoor legnomádabb kültéri bútorkollekciója. Bárhová magaddal viheted őket, hiszen alumíniumból készültek, ami ellenállóvá, könnyűvé és összecsukhatóvá teszi őket: ezek a legjobb szövetségeseid a tengerparti vagy vidéki piknikezéshez. Ráadásul nagyon kevés helyet foglalnak.

Ha kíváncsi vagy a további különleges DIABLA kültéri bútorra és kiegészítőre látogasd meg a weboldukat vagy keress minket!
Patoso puff Diabla
termék információ
termék raktárlista

Patoso puff

termék raktárlista
# Diabla Nincs
Plier szék Diabla
termék információ
termék raktárlista

Plier szék

termék raktárlista
# Diabla Nincs
Tuba szék Diabla
termék információ
termék raktárlista

Tuba szék

termék raktárlista
# Diabla Nincs
Valentina up szék Diabla
termék információ
termék raktárlista

Valentina up szék

termék raktárlista
# Diabla Nincs


1 / 1 oldal | 1 - 16 / 5 találat
1

REFERENCIÁK

WEST HUNGÁRIA...

West Hungária Bau Kft.

FHB BANK

FHB Bank

PARTNER IN PET...

Partner in Pet Food

FERRERO

Ferrero

PILATES STUDIO

Pilates Studio

TELENOR ASTORIA

Telenor Astoria

RÓMAI TENISZ...

Római Tenisz Club

VÁCI CORNER...

Váci Corner Offices

RICOH

Ricoh

CIB BANK

CIB Bank

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...