wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

ARPER

Rendezés relevancia szerint:

Gyártói Termék Szűrés ( Kategória szerint )Igényes bútorok, a fenntarthatóság jegyében

Az Arper egy családi bőrfeldolgozó üzemből nőtte ki magát Európa egyik vezető design gyártójává. Az 1989-ben alapított cég kárpitozott termékeit elegancia és játékosság jellemzi: finom sziluettek, organikus formák.

A kilencvenes években az Arper komoly környezetvédelmi kutatásokba kezdett, ezek eredményei és a technológiai fejlesztések pedig nemzetközi elismertséget hoztak a gyárnak. 

Ma több mint 80 országban vannak jelen és olyan legendás tervezőkkel dolgoznak mint Jean-Marie Massaud vagy a Lievorre Altherr Molina.

Magyarországis is több vállalat választott az Arper termékei közül, úgymint az EGIS, a Groupama Garancia Biztosító és a MEC- Mindshare. Színes konyha-étkezőjében piros Catifa székeket találunk.

Catifa szék

Catifa szék

Az Avis Budget Group is Catifa székeket választott a munkahelyi étkezőbe.

Catifa szék

Catifa szék

A cég tervezési megközelítése, hogy a termékfejlesztési folyamat minden részéta tervezéstől a gyártáson át a hosszú távú hatásig alaposan átgondolják, elegáns felbontásban egyesítve a funkciót, az esztétikát és a részleteket.

Akusztikai paneleket is találunk kínálatukba. Többféle fali megoldást, illetve asztali paravánt, valamint szabadon álló, térelválasztó funkcióval bíró, akusztikai elemket is.

Természetesen kültéri bútorválasztékuk is igen széles palettán mozog. Kávézók teraszaira, hotelek és éttermek kerthelyiségeibe kiváló választás lehet, csakúgy, mint otthonra.

Catifa Up Arper
termék információ
termék raktárlista

Catifa Up

termék raktárlista
# Arper Catifa
Colina Arper
termék információ
termék raktárlista

Colina

termék raktárlista
# Arper Colina
Saya Arper
termék információ
termék raktárlista

Saya

termék raktárlista
# Arper Saya
Aava 02 bárszék Arper
termék információ
termék raktárlista

Aava 02 bárszék

termék raktárlista
# Arper Nincs
Aava 02 szék Arper
termék információ
termék raktárlista

Aava 02 szék

termék raktárlista
# Arper Nincs
Aeeri Arper
termék információ
termék raktárlista

Aeeri

termék raktárlista
# Arper Aeeri
Arcos Arper
termék információ
termék raktárlista

Arcos

termék raktárlista
# Arper Arcos
Aston Club lounge szék Arper
termék információ
termék raktárlista

Aston Club lounge szék

termék raktárlista
# Arper Aston
Cila Arper
termék információ
termék raktárlista

Cila

termék raktárlista
# Arper Cila
Cross Arper
termék információ
termék raktárlista

Cross

termék raktárlista
# Arper Cross
Ghia Arper
termék információ
termék raktárlista

Ghia

termék raktárlista
# Arper Ghia
Kinesit Met Arper
termék információ
termék raktárlista

Kinesit Met

termék raktárlista
# Arper Kinesit
Meety Arper
termék információ
termék raktárlista

Meety

termék raktárlista
# Arper Meety
Nuur Arper
termék információ
termék raktárlista

Nuur

termék raktárlista
# Arper Nuur
Parentesit Arper
termék információ
termék raktárlista

Parentesit

termék raktárlista
# Arper Parentesit
Ralik asztal Arper
termék információ
termék raktárlista

Ralik asztal

termék raktárlista
# Arper Nincs


1 / 2 oldal | 1 - 16 / 25 találat
1 2

REFERENCIÁK

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

EGIS

Egis

EUROMEDICS

Euromedics

NADOR BOUTIQUE...

NADOR Boutique Bistro

YDILLIUM HOTEL -...

Ydillium hotel - KROKI

EUROCOMM

Eurocomm

UB MERCHANTS...

UB Merchants Kft.

ENERGIA KÖZPONT...

Energia Központ Nonprofit Kft.

ARGON KFT.

Argon Kft.

ALPHASONIC KFT.

Alphasonic Kft.

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...