wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
Av Spring Kft.

| Tervezés: 2020-09-06 | Tervező: Van Interior design | Méret: 172 nm | Helyszín: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 4. | Kivitelezés: 2020-09-06 | Üzemeltető: AV Spring Kft. | Partnerek: Prointerier Kft. |

Az AV Spring Kft. professzionalis audio- és vizuáltechnikai rendszerek integrációjával foglalkozik. A cég kulcs szakemberei a proAV kora 2000-es évekbeli felemelkedésétől a hazai piac elkötelezett szereplői.
Referenciáik között megtalálhatóak többek között a vállalati irodáktól kezdve, az oktatási intézmények előadóin át, a sportlétesítmények audio- és vizuáltechnikai kiépítése is. A rendszereik telepítése és üzemeltetése előtt már a tervezés és koncepcióalkotás folyamatában is támogatják ügyfeleiket és erre egy specilizálódott mérnöki részleget hoztak létre.
A proAV világa nem csak látványos, érdekes és izgalmas, de sok ügyfelüknél a vállalat hatékony működéséhez ma már nélkülözhetetlen. Ezzel párhuzamosan ez a világ bonyolult is, könnyen el lehet veszni az 1.000 feletti gyártó végtelen termékkínálatában. Felkészült tanácsadó csapatuk segít eligazodni és megtalálni az adott feladathoz, költségkerethez leginkább illeszkedő AV megoldást. Képzett és tapasztalt mérnök csapatuk pedig nemzetközi szinten is jegyzett sikeres projekteken megedződve képes a kapcsolódó komplex rendszerintegrációs munkák teljesítésére.
Vállalatuk központja Magyarországon található, azonban aktívak Európa más országaiban is. Külföldi partnerhálózatuk közreműködésével az AV rendszerek integrációja mellett átfogó szolgáltatásokat nyújtanak a kontinens más országaiban is.
A világ legnagyobb audio- és vizuáltechnikai szövetségének (PSNI Global AV Alliance) kizárólagos magyarországi tagjai, mely biztosítja, hogy a legmagasabb szintű nemzetközi standard-eket alkalmazzák és kiemelkedő színvonalat nyújtsanak.

Az elmúlt években folyamatosan fejlődött vállalatuk, az ügyfélkör növekedése magával hozta a dolgozói létszám bővülését is. Ezen folyamatok vezettek ahhoz, hogy korábbi irodájukat kinőtték és 2020 tavaszán a költözés mellett döntöttek.


Az új ingatlannak kettős szerepet szántunk: az irodai funkciók mellett bemutatótermeinket is itt terveztük kialakítani. Célunk volt, hogy a legmodernebb AV technológiákat tudjuk majd bemutatni a manapság hatékony és előremutató belsőépítészeti megoldások köntösébe rejtve. Ezzel párhuzamosan saját kollegáink munkájának támogatása, kényelme és igényeiknek kiszolgálása is fontos volt.


A Duna és a Kopaszi-gát közelsége, az Infopark zöld területei inspirálták a természetes színek megjelenését az iroda belső tereiben. Ez kiválóan harmónizál azon vállalati célkitűzésünkkel is, hogy minél több energetikailag zöld irodát szeretnének telepíteni ügyfeleiknél. Irodájuk belső kialakítása során a fixen installált bemutatótermek mellett egy olyan multifunkcionális közösségi teret is létrehoztak, mely akár rendezvények, nagyobb szabású technológiai bemutatók megtartására alkalmassá teszi a helyszínt. Ennek megfelelően történt a belsőépítészeti kialakítás és a technológiai háttér precíz tervezése. Az iroda összes helyiségében videokonferencia funkciót építettek ki, melyek a manapság használatos összes főbb platformot kezelik. Ez a rugalmasság fontos számukra, mert nemcsak az ügyfeleikkel, hanem vállalatuk 13. kerületben található raktár központjával is kapcsolatot kell tartaniuk. A kiépített rendszer biztosítja, hogy a "műszakis" csapatuk főhadiszállása „közvetlen közelségbe” kerüljön a technológia segítségével és kollegáik zökkenőmentes videokonferencia kapcsolatban legyenek a teljes munkaidő során. Ez a megoldás - a kiváló kép és hangminőség - csökkenti a távmunkánál tapasztalható elszigetelődési negatív hatást. Az irodában egy központosított vezérlést alkalmaznak, mely egy érintőképernyőn keresztül működtethető, illetve a teljes területen elhelyezett szenzorok jelzései alapján automatikusan is irányítja a rendszert. Az audio- és vizuáltechnika mellett épületgépészeti funkciókat is automatikusan vezérel az iroda, jelentős összegeket spórolva ezzel a megoldással az üzemeltetés területén. Ezen előremutató megoldások szinte unikálisak a magyar piacon és bemutatásunk egyfajta missziójukká vált.
A összes helyiségben – köztük a közösségi térben is – a videokonferencia mellett számos egyéb megoldás várja a kollegákat, ilyen például a kábelmentes prezentálás, oktatások/megbeszélések rögzítése, élő közvetítése és persze nem maradhatott el az X-Box sarok sem. Ezen eszközök és lehetőségek, főleg az irányított kikapcsolódás kiválóan integrálódott a mindennapok munkafolyamataiba. Nem alakítottak ki dedikált munkahelyeket, hanem share desk rendszert vezették be. A megosztott asztalok kultúrájának használatára és a hajlandóság mérésére folyamatos visszajelzéseket gyűjtenek, hiszen sokszor előfordulhat, hogy akár az otthoni munkavégzés körülményei, vagy más okok indokolják ezek felülvizsgálatát. Nagyjából a kollegák fele tud egyszerre leülni az asztaloknál, ahol minden pozícióban megegyező kiépítés várja a munkára jelentkezőket. Egy online rendszerben tudnak a munkatársak előre asztalt foglalni maguknak, így pontosan látjuk a foglaltságot és zsúfoltság esetén akár home office-ban is maradhatnak. A rendszer a Covid időszakban kimondottan hasznos, ugyanis limitálni lehet vele az irodában egyidőben tartózkodó dolgozók számát. Ezt a hibrid megoldást a későbbiekben is szívesen alkalmazzák. SZAVAZOK RÁ MOST 

NEM TALÁLHATÓ VIDEO

Mirra 2 Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

Mirra 2

termék raktárlista
Extra Table PE14 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Extra Table PE14

termék raktárlista
# Andreu World Extra Table
DV801-Entity DVO
termék információ
termék raktárlista

DV801-Entity

termék raktárlista
# DVO Entity
DV550-Pedestals DVO
termék információ
termék raktárlista

DV550-Pedestals

termék raktárlista
# DVO Storages
Lockers Actiu
termék információ
termék raktárlista

Lockers

termék raktárlista
# Actiu Lockers - S
Note-It Made Design
termék információ
termék raktárlista

Note-It

termék raktárlista
Stand-Up Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Stand-Up

termék raktárlista
Patch True Design
termék információ
termék raktárlista

Patch

termék raktárlista
Az Év irodája 2021 nevező

REFERENCIÁK

TEVA...

TEVA Gyógyszergyár Zrt.

SEMMELWEIS...

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

LURDY HÁZ

Lurdy Ház

GROUPAMA...

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

PANNÓNIA...

Pannónia Stúdió

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

ERŐS ÜGYVÉDI...

Erős Ügyvédi Iroda - Squire, Sanders - Dempsey L.L.P.

MAEMVI

Maemvi

COOPTECH

Cooptech

DUNA BELLVIEW

DUNA BELLVIEW

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...