wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN
#ANDREU WORLD

CARLOTTA BU0928

Termék család
Carlotta

KATEGÓRIÁK:


Fotelek
#Fotel #Karokkal #Kárpitozott #Bükkfa Keret #Lounge Chair #With Arms #Upholstered #Beech Wodd Frame #Hotel #Lobby #Kávézó #étterem #Restaurant

Fotel karokkal. Kárpitozott ülés és háttámla, tömör bükkfa keret.

    FÁJLOK LETÖLTÉSÉHEZ BELÉPÉS SZÜKSÉGES

LIEVORE ALTHERR MOLINA

Lievore Altherr Molina

NEM TALÁLHATÓ DÍJ

NEM TALÁLHATÓ REFERENCIA


TERMÉK CSALÁD

CARLOTTA

Carlotta SI0915

#Andreu World

Étkező- és kantinszékek

Szék kárpitozott üléssel és támlával, tömör bükkfa kerettel.

Carlotta SI0991

#Andreu World

Étkező- és kantinszékek

Szék kárpitozott üléssel és támlával, tömör bükkfa kerettel. Kis verzió.

Carlotta SO0916

#Andreu World

Étkező- és kantinszékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, tömör bükkfa kerettel.

Carlotta SO0992

#Andreu World

Étkező- és kantinszékek | Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és támlával, tömör bükkfa kerettel. Kis verzió.

Carlotta BU0926

#Andreu World

Fotelek

Fotel kárpitozott üléssel és háttámlával, tömör bükkfa vázzal.

Carlotta BQ0923

#Andreu World

Bárszékek | Étkező- és kantinszékek

Bárszék, kárpitozott üléssel és háttámlával, tömör bükkfa kerettel.

Carlotta BQ0943

#Andreu World

Bárszékek | Étkező- és kantinszékek

Bárszék kárpitozott üléssel és háttámlával, tömör bükkfa kerettel.

EHHEZ AJÁNLJUKBrandy BU2991 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Brandy BU2991

termék raktárlista
Anna Corporate SO1371 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Anna Corporate SO1371

termék raktárlista
Capri Lounge BU1737 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1737

termék raktárlista
Alya SI1551 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1551

termék raktárlista
Carola SO0908 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carola SO0908

termék raktárlista
Closed Bench BC6302 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Closed Bench BC6302

termék raktárlista
Capri Executive SI1571 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SI1571

termék raktárlista
Capri Lounge BU1695 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1695

termék raktárlista

REFERENCIÁK

PUBLICIS KFT.

Publicis Kft.

EATON...

Eaton Enterprises

KONYHAKÖR

Konyhakör

AMREST

AmRest

SLOVNAFT

Slovnaft

GREENCOURT -...

Greencourt - Ecoffix

OTP...

OTP Egészségpénztár

MAGÁNVILLA

Magánvilla

UNIFY

Unify

SALANS ÜGYVÉDI...

Salans Ügyvédi Iroda

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...