wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

Referencia projektjeink

Az elmúlt 29 év munkái képekben, termék tagekkel!

KÉREK MÉG

ProHome Programunk

Minden segítség egy helyen
az otthoni munkavégzéshez

/prohome

Safe Design - COVID alatt és után

Megoldáscsomag, amely biztos pontokat ad
az újrakezdés bizonytalanságban és
biztonságossá teszi az irodai élet újraindítását

MEGVÉDEM AZ IRODÁMAT

HÍREK

LEGFRISEBB HÍREINK
AZ IRODA KULTÚRÁRÓL

JÁTSZVA TEREMTÜNK EGYEDI TEREKET - MONTANA FURNITURE

A végtelen lehetőségek által kínált teljes szabadságot élvezhetjük, ha a Montana Furniture színpompás, egész életre tervezett bútorai mellett döntünk. A Montana Furniture Peter J. Lassen filozófiáján alapul, miszerint mindannyiunknak szüksége van a...

tovább ...
#EuropaDesign #MontanaFurniture #design #dándesign #minőség #színek #részletek #moduláris #fenntartható
2024-06-19
Home termékek az Europa Design kínálatában Europa Design, home furniture, Arper, Andreu World, Montana, Ethnicraft, Hay, Herman Miller, lounge, dining, chair, rug, shelves, interior

HOME TERMÉKEK AZ EUROPA DESIGN...

Tudta, hogy az Europa Design kínálatában megtalálja a legjobb HOME bútorokat...
#EuropaDesign #homefurniture #Arper #AndreuWorld #Montana #Ethnicraft #Hay #HermanMiller #lounge #dining #chair #rug #shelves #interior
2024-06-19
Milanó 2024 beszámoló workshop az Europa Design Auditóriumában ITA, SalonedelMobile.Milano, Riva1920, Arper, Caimi, Slalom, Truedesign, Pedrali, Infiniti, Scab, Polflex, Fantoni, Resol, Plust, Serralunga, GandiaBlasco, Arteinmotion, Salonesatellite, BrianzaDesign

MILANÓ 2024 BESZÁMOLÓ WORKSHOP AZ...

Inspiráló délutánt tölthettünk tegnap az Europa Design Wellpoint...
#ITA #SalonedelMobile.Milano #Riva1920 #Arper #Caimi #Slalom #Truedesign #Pedrali #Infiniti #Scab #Polflex #Fantoni #Resol #Plust #Serralunga #GandiaBlasco #Arteinmotion #Salonesatellite #BrianzaDesign
2024-05-14
Hibrid üzleti reggeli : ESG követelmények a magyar piacon 2024.05.23. CCI France Hongrie, ESG, CSR, Hibrid üzleti reggeli,Europa Design

HIBRID ÜZLETI REGGELI : ESG...

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara a Wellpont rendezvényhelyszínen tartja...
#CCIFranceHongrie #ESG #CSR #Hibridüzletireggeli #EuropaDesign
2024-05-07

TERMÉKEK

TERMÉKEINK
TEMATIKUS BONTÁSBAN

ÜLŐBÚTOROK

  Időnk, és különösen munkaidőnk jelentős részét ülő pozícióban töltjük, ezért...

ASZTALOK

  Ülő-álló okosasztal? Rakásolható konferenciaasztalok? Kantinasztal könnyen...

VILÁGÍTÁS

  Fény nélkül nincs élet. Ez ilyen egyszerű. Annak eldöntése, hogy az adott térben...

TÁROLÓRENDSZEREK

  Nyitott, zárt, mobil, fix, kicsi, nagy. A tároló lehet még térelválasztó, sőt,...

AKUSZTIKA

  A munka nem lehet hatékony megfelelő akusztikai környezet nélkül! Ez sokféleképpen...

RECEPCIÓ

  Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen! A recepciós pult tulajdonképpen egy...

TÉRELVÁLASZTÓK

  Kreatív designelem hagyományos vagy egyedi funkcióval, mely egyre növekvő fontossággal...

PREZENTÁCIÓ ÉS...

  Az együttgondolkodás és a tudásmegosztás hatékony eszközei. Elhoztuk a legfrissebb...

KÜLTÉRI BÚTOROK

  Otthoni és közületi ergonomikus kültéri bútorok, fémből, betonból, fából és...

KIEGÉSZÍTŐK

  Sokkal fontosabbak, mint elsőre gondolnánk! Van, amelyik okos megoldásaival...

HOME

  Rendezd be otthonod az Europa Design design bútoraival.

GAMING

  Gamerek számára fejlesztett bútorok nem csak gamereknek Otthon játszó és otthon...

GYERMEKBÚTOROK

REFERENCIÁK

MILLENIUM TOWER

Millenium Tower

CSIKÓS...

Csikós Építész Iroda

AWT HUNGARY KFT.

Awt Hungary Kft.

AMC NETWORKS...

AMC Networks Central Europe

BÉCSI KÁVÉZÓ

Bécsi Kávézó

TRILAK

Trilak

MNB FELÜGYELETI...

MNB Felügyeleti Központ és Pénzmúzeum

USTREAM

Ustream

VODAFONE

Vodafone

TELENOR ASTORIA

Telenor Astoria

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...