wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

INDOTEK SZÉKHÁZ – FENNTARTHATÓ FEJLESZTÉSEK AZ IRODAPIACON

INDOTEK SZÉKHÁZ – FENNTARTHATÓ FEJLESZTÉSEK AZ IRODAPIACON Irodabútor,indotek, irodahaz, irodabutor, belsoepiteszet, referencia,,vaci110, ingatlanberuhazas,,ingatlan, ergonomia, wellbeing

Az Indotek Group új székházának, a V110 irodaháznak teljes külső és belső felújítása méltón képviseli az ingatlanpiaci befektetéskezelő cégcsoport üzletpolitikáját, amely a fenntarthatóságot és az értékteremtést tartja szem előtt beruházásai során. A modern és barátságos irodai terek maximálisan támogatják a munkavégzést. Megtisztelő volt cégünk, az Europa Design számára, hogy megbízást kaptunk az irodák berendezésére, amelynél szintén a hosszú távú tervezés, a magas minőségű, környezettudatos anyaghasználat és a munkavállalói elégedettség játszotta a fő szerepet.


Indotek12

Indotek6

Indotek2

Indotek1Az Indotek Group a beruházásai során a fenntarthatóságot és az értékteremtést tartja szem előtt - Fotók: Bata Tamás

A több mint két évtizeddel ezelőtt alapított Indotek Group tudatosan keresi az olyan ingatlanberuházásokat, ahol az épületek újrapozicionálásával, átalakításával a környezet számára maradandó értéket hozhatnak létre. Ez történt saját székházuk felújításánál is, amelynél egy alacsony színvonalú épületet korszerűsítettek és alakítottak át környezettudatos, korszerű fűtéssel és gépészettel ellátott irodaházzá.

A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt az ingatlan elhelyezkedése, a Váci úton található épület jól megközelíthető több tömegközlekedési eszközzel is. Ezen kívül korábbi székhelyükön nem volt elegendő parkolási lehetőség, itt két földalatti szinten biztosított az autók elhelyezése. A négy fő épületből álló, 11 000 négyzetméteres épületegyüttesben kizárólag az Indotek Group cégei találhatók, az egyes osztályok egy-egy szintet foglalnak el, ami megkönnyíti a kommunikációt és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.


Indotek3

Indotek12

Indotek2

A belső irodaterekben is érezni a munkatársak jó közérzetét támogató barátságos, otthonos jelleget - Fotók: Bata Tamás

Az irodák egységes megjelenése az esztétikai szempontok mellett lehetővé teszi, hogy a munkatársakat mindenhol ugyanazok a munkakörülmények fogadják az irodaházban. Ezért minden szintre ugyanazok a bútorok kerültek, amely a cég bővülésénél megkönnyíti az egyes osztályok áthelyezését. Mivel az Indotek munkatársai az irodában dolgoznak, a cégkultúrának nem része a home office, ezért arra törekedtek, hogy a munkahelyek és az irodai környezet maximálisan támogassák a munkavégzést és minden dolgozó megkapja ugyanazt a kényelmet. Fontos, hogy a munkatársaknak saját munkatere legyen, ahová elhelyezhetik a személyes tárgyaikat is. A dedikált, személyre szóló munkahelyek a szokásosnál nagyobbak, és minden munkatársnak ugyanolyan asztala, széke, konténere és szekrénye van. Az egyes irodaszintek elrendezése ugyanazt a rendszert követi, a nyitott térben nyolcas bencheknél ülnek a munkatársak, amelyeket szekrények választanak el egymástól. Egyszemélyes irodákban a felső- és középvezetők dolgoznak.


Indotek17

Indotek13Az Indotek Group munkahelye és irodai környezete maximálisan támogatja a munkavégzést, minden dolgozó megkapja ugyanazt a kényelmet - Fotók: Bata Tamás

A környezet kiszolgálja a munkatársakat, minden szinten van teakonyha, tárgyalók és mosdók. A cégkultúra része, hogy ekkora létszámnál ne legyen ételszag az irodákban, ezért a földszinten kialakított étteremben lehetőség van az otthonról hozott ételek melegítésére is. Az étterem reggeltől estig nyitva van, és kizárólag az Indotek munkatársai használhatják. A belső irodaterekben is érezni a munkatársak jó közérzetét támogató barátságos, otthonos jelleget, amely a színhasználatban is megjelenik. Az étteremben is használt pasztell kék, zöld, drapp és szürke szín visszaköszön az egyes szinteken is. Ha valaki szeretne elvonulni, akkor erre lehetőséget adnak az egyszemélyes irodák, illetve kisebb megbeszéléseket a tárgyalókban is lehet bonyolítani. A nyitott térben kisebb akusztikus szófákat is elhelyeztek, amelyek szintén alkalmasak a telefonbeszélgetésekre, illetve álló magasságú asztalokat is használhatnak a kollégák.


Indotek14
Indotek9

Indotek
Az étteremben is használt pasztell kék, zöld, drapp és szürke szín visszaköszön az egyes szinteken - Fotók: Bata Tamás

Az irodabútorok és kiemelten az irodaszékek kiválasztásánál nagy hangsúlyt kapott az ergonómia. A  Sitland Team Strike görgős munkaszékeire az eltelt másfél-két év használat óta nem érkezett panasz, nagyon tartósak, és a dolgozók teljes mértékben elégedettek az üléskomforttal. A munkatársak jólléte mellett a berendezés kiválasztásánál is elsőrendű szerepet kapott a fenntarthatóság, ezért olyan gyártókra – Alea, Wilkhahn, Pedrali, Andreu World - esett a választás, amelyek az ESG szempontjait érvényesítik a termékek előállítása során.

Bútoraik a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek nem károsítják a környezetet, ugyanakkor hosszú távon megbízható minőséget képviselnek. Mivel az irodaépület a zajos és forgalmas Váci út mellett helyezkedik el, a munkatársak jó közérzetét friss levegő befújással is támogatják az irodatérben. A dolgozók mentális egészségéhez egyaránt hozzájárul a sok zöld növény, amelyet szakértő csapat gondoz. Az étteremhez kapcsolódó tágas teraszon is lehet dolgozni, kávézni, megbeszéléseket folytatni, hiszen az épület minden pontjához hasonlóan elérhető az internet és a vállalati hálózat.

Indotek4
A berendezés során felhasznált gyártók – Alea, Wilkhahn, Pedrali, Andreu World - az ESG szempontjait érvényesítik a termékek előállítása során - - Fotók: Bata Tamás

Indotek15
A Sitland Team Strike görgős munkaszékei - Fotók: Bata Tamás

Indotek16

Indotek11


CIKK AJÁNLÓ


AZ ÚJ VIEWGO PRO KIELÉGÍTI A NÖVEKVŐ PIACI...

Az új Viewgo pro kielégíti a növekvő piaci igényeket
A Dataflex bemutatta legújabb monitorkarját, az új Viewgo pro-t. Ezt...
2023-09-25

WELLBEING BOOSTER ORIENTÁCIÓS NAP – WELL-GAP...

Wellbeing BOOSTER Orientációs Nap – WELL-GAP ANALÍZIS europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis,europadesign, wellbeingszövetség, wellbeing, booster, wellgap, analizis, kuponkod
Keresd rendezvényünkön promociónkat a kuponkóddal! Ha még nem...
2024-02-06

MINDSZENTYNEUM – ZALAEGERSZEG

Mindszentyneum – Zalaegerszeg iroda,irodabútor,kávézó,wellbeing,konferenciaterem,múzeum
Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum szomszédságában kapott helyet a...
2023-12-04

EHHEZ AJÁNLJUKHanna Swivel  Akaba
termék információ
termék raktárlista

Hanna Swivel

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Alya BQ1593 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya BQ1593

termék raktárlista

Wing IVM
termék információ
termék raktárlista

Wing

termék raktárlista
# IVM Nincs

DV804-E-Place DVO
termék információ
termék raktárlista

DV804-E-Place

termék raktárlista
# DVO Nincs

Capri Executive SO1583 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Executive SO1583

termék raktárlista

Dna True Design
termék információ
termék raktárlista

Dna

termék raktárlista

Alya SI1553 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1553

termék raktárlista

Capri Lounge BU1695 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Capri Lounge BU1695

termék raktárlista

REFERENCIÁK

WIZZ AIR

Wizz Air

IMMOBILIA ZRT.

Immobilia Zrt.

BP AGORA HUB

BP Agora HUB

MAGÁNRENDELŐ

Magánrendelő

SYNTHES MEDICAL...

Synthes Medical Kft.

ORIGO FILM GROUP...

ORIGO Film Group Kft.

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

OTP FÁY ANDRÁS...

OTP Fáy András alapítvány

MOL

Mol

BÉCSI KÁVÉZÓ

Bécsi Kávézó

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...