wishlist

Raktár lista

wishlist del
A lista sorrendje módosítható Drag & Drop -al!
HU | EN

HÍREK

MFKI GÁLA 2023 - EIFFEL MŰHELYHÁZ

MFKI GÁLA 2023 - EIFFEL MŰHELYHÁZ Irodabútor,europadesign, MFKI, magyar-francia, kamara, gustaveeiffel,eiffel, eiffelmuhelyhaz, wellbeing

A Francia Kamara büszek tagjaként idén 12. alkalommal vettünk részt az év végi Gálán, melynek tematikája Gustave Eiffel emlékének megidézése.
Az Europa Design talákozási pontján a résztvevőknek elkészítettük saját cégük wellbeing felmérését, azaz, hogy nálunk milyen magas a "Wellfeiffel torony".


MFKI Gála2

ED - MFKI GÁLA 2023

MFKI Gála3

Az MFKI a Gustave Eiffel örökségének szentelt november 25-i gálaesten amelynek díszvendége Novák Katalin köztársasági elnök volt az építészetet és eleganciát ötvöző Gustave Eiffel világába repítette el vendégeit. 1889-ben nyitott meg a Moulin Rouge, épült meg az Eiffel torony, Világkiállítás zajlott Párizsban, a Montmartre a művészek, a festők bölcsőjévé vált. E színes, izgalmas világot idézték meg ezen az estén, mind a dekorációval, mind az alkalomra alkotott művészi produkciókkal.

"Egy évszázaddal ezelőtt egy francia építészeti csoda látott napvilágot, mely dacolt a lehetőségek korlátaival, és magával ragadta az egész világ képzeletét: az Eiffel-torony. A fejlődés és a merészség szimbóluma kétségtelenül Párizs ikonjává és Franciaország egyetemes jelképévé vált." - emlékeztetett Ducrot Ágnes igazgató.

A gálaesten Claire Legras, Franciaország magyarországi nagykövete, Mme Myriam Larnaudie-Eiffel, a Gustave Eiffel leszármazottjai által működtetett egyesület elnöke, Gustave Eiffel ükunokája, a rendezvény szellemi támogatatója is részt vett.

MFKI Gála


A rendezvényt 22 támogató, 16 partner és a kiállító segítette, akik lehetővé tették az esemény megvalósulását. 

Platina szponzorok : Accor Group LegrandSagemcom Magyarország Kft.Sonepar Magyarország Kft.

Arany szponzorok: Alstom Axon' Cable, BNP Paribas , Ceva Phylaxia CampusEquans Magyarország Kft. Groupama BiztosítóMichelin Saint-Gobain Schneider Electric, Spie, Valeo Veszprém

Bíbor szponzorok : Lesaffre Magyarország Élesztőgyártó és Kereskedelmi Kft.

Ezüst szponzorok : Аuchan MagyarországDS AutomobilesPeugeotRenaultSanofi Magyarország Servier Magyarország

Partnerek: Air FranceCarlsbergChocome, Espressoshop.hu, Euroapi, Europa DesignFüleky PincészetGZÏ Arts, @Hertz New York Coffee Roasters, Kalumba Madagascar, Le Parfum, Le Troquet, Bistrot FrançaisParis Leaf, rentIT, Splendor, WhiskyNet


A gála PROGRAMFÜZET megtekintése.

CIKK AJÁNLÓ


ÉV LAKBERENDEZŐJE 2023 PÁLYÁZAT – FÓKUSZBAN...

Év Lakberendezője 2023 pályázat – Fókuszban a Home Office LOSZ ÉV Lakberendezője 2023,pályázat,lakberendező,workshop
Az LOSZ Év Lakberendező 2023-as pályázatán kiemelt támogatókként...
2023-09-26

ARKKI – KREATÍV OKTATÁS – JÁTÉKOS TANULÁS

Arkki – kreatív oktatás – játékos tanulás építészet,gyerekek,arkki,alkotás,tanulás,gyerekprogram,fejlesztés,oktatás,készségfejlesztő,kreatív,iskola
Az Arkki készségfejlesztő és kreatív iskoláját 1993-ban...
2023-12-04

A CSR HUNGARY HOLNAP VÁROSÁÉRT DÍJÁT ADTA ÁT...

A CSR Hungary Holnap városáért Díját adta át Feuertag Ottó
A CSR Hungary Holnap városáért Díjának Bíráló Bizottságának tagja...
2023-12-06

EHHEZ AJÁNLJUKInsit Wilkhahn
termék információ
termék raktárlista

Insit

termék raktárlista

Carlotta SI0991 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Carlotta SI0991

termék raktárlista

Kabi Wood Akaba
termék információ
termék raktárlista

Kabi Wood

termék raktárlista
# Akaba Nincs

Alya Executive BU1490 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya Executive BU1490

termék raktárlista

OE1 Rectangle Herman Miller
termék információ
termék raktárlista

OE1 Rectangle

termék raktárlista

Alya SI1552 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1552

termék raktárlista

DV905 - Rym DVO
termék információ
termék raktárlista

DV905 - Rym

termék raktárlista
# DVO Nincs

Alya SI1555 Andreu World
termék információ
termék raktárlista

Alya SI1555

termék raktárlista

REFERENCIÁK

APOLLO BUSINESS...

Apollo Business Center

PROPERTY SYSTEM

Property System

WHB

WHB

ALCATEL-LUCENT...

Alcatel-Lucent Magyarország Kft.

EUROMOVE KFT.

Euromove Kft.

NORD CONSULTING

Nord Consulting

OTP...

OTP Egészségpénztár

ASTELLAS PHARMA...

Astellas Pharma Kft.

PRIOR GAMES

Prior Games

LURDY HÁZ

Lurdy Ház

A WELL 11 FEJEZETE

The WELL Air concept aims to ensure high levels of indoor air quality across a building’s lifetime through diverse strategies that include source elimination or reduction, active and passive building design and operation strategies and human behavior interventions.

A WELL Air koncepciójának célja a magas minőségű beltéri levegő biztosítása az épület teljes élettartama alatt különböző stratégiák felhasználásával melyek magukban foglalják a káros anyagok levegőbe jutásának megszüntetését vagy csökkentését, az aktív és passzív épülettervezést és üzemeltetést, valamint az emberi tevékenységek által történő beavatkozások optimalizálását.

The WELL Water concept covers aspects of the quality, distribution and control of liquid water in a building. It includes features that address the availability and contaminant thresholds of drinking water, as well as features targeting the management of water to avoid damage to building materials and environmental conditions.

A WELL Water koncepciója az épületen belüli vízellátás minőségét, elosztását és ellenőrzését fedi le. Foglalkozik az ivóvíz rendelkezésre állásával illetve szennyezettségével csakúgy, mint a vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésekkel, így kihatással van az építőanyagok minőségére illetve a környezeti körülményekre is.

The WELL Nourishment concept requires the availability of fruits and vegetables and nutritional transparency and encourages the creation of food environments where the healthiest choice is the easiest choice.

A WELL Nourishment koncepciója az épületet használók számára a friss zöldségek és gyümölcsök elérhetőségét és az épületen belül kínált táplálékoknak az átláthatóságát tűzi ki célul. Olyan környezet kialakítását támogatja, ahol az egészséges választás a legegyszerűbb választás.

The WELL Light concept promotes exposure to light and aims to create lighting environments that are optimal for visual, mental and biological health.

A WELL Light koncepció a természetes fény jelenlétét támogatja, a látási, mentális és biológiai egészség számára optimális világítási feltételek meglétére törekszik.

The WELL Movement concept promotes movement, physical activity and active living and discourages sedentary behaviors through environmental design strategies, programs and policies.

A WELL Movement koncepciója elősegíti a mozgást, a fizikai aktivitást, az aktív életet és elriaszt az ülő életmódtól a környezet megfelelő tervezésével, a különböző programokkal és irányelvek bevezetésével.

A WELL Thermal Comfort koncepció célja a produktivitás elősegítése és az ideális hőkomfort kialakítása az épület minden használója számára továbbfejlesztett hűtő-, fűtő rendszerek betervezésével, működtetésével és a rendszer személyre szabhatóságával.

A termikus kényelmet úgy definiálhatjuk, mint „az az állapot, amely kifejezi a termikus környezettel való elégedettséget és azt szubjektív értékelés alapján minősíti”. Szervezetünkben az állandó hőmérsékleti kényelmet a homeosztázis egyik területe a hőszabályozás biztosítja, mellyel egy élőlény bizonyos határok között fenntartja a testhőmérsékletét a környezeti hőmérséklet változása ellenére. Kiegyensúlyozza a hőnyereséget és a hőveszteséget annak érdekében, hogy a test belső hőmérséklete az optimális tartományban, 36-38 ° C (97-100 ° F) maradjon, ezt a hipotalamusz szabályozza.

The WELL Sound concept aims to bolster occupant health and well-being through the identification and mitigation of acoustical comfort parameters that shape occupant experiences in the built environment.

A WELL Sound koncepciójának célja az épületet használók egészségének és jólétének erősítése az akusztikai paraméterek javításával, hogy az épített környezetben tartózkodók is megtapasztalják az akusztikai kényelem előnyeit.

The WELL Materials concept aims to reduce human exposure to hazardous building material ingredients through the restriction or elimination of compounds or products known to be toxic and the promotion of safer replacements. Compounds known to be hazardous to the health of occupational workers and/or known to bioaccumulate or aggregate in the environment are also restricted and in some instances not permitted.

A WELL Materials koncepciója az emberek egészségét védi, az építőanyagokban fellelhető károsanyagok csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével és a megfelelő helyettesítő anyagok népszerűsítésével. Az egészségre veszélyes vegyületek felhasználását szintén szabályozza a WELL.

The WELL Mind concept promotes mental health through policy, program and design strategies that seek to address the diverse factors that influence cognitive and emotional well-being.

A WELL Mind koncepciója a mentális egészség elérését olyan rendelkezésekkel, programokkal és design stratégiákkal támogatja, melyeknek célja a kognitív és érzelmi jóllét kialakulásához való hozzájárulás.

The WELL Community concept aims to support access to essential healthcare, workplace health promotion and accommodations for new parents while establishing an inclusive, integrated community through social equity, civic engagement and accessible design.

A WELL Community koncepció célja, hogy támogassa az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, a munkahelyi egészségfejlesztést és a szülők munkába való visszatérését, miközben befogadó, integrált közösséget hoz létre a társadalmi igazságosság, a polgári részvétel és a hozzáférhető formatervezés révén.

Innovation features pave the way for projects to develop unique strategies for creating healthy environments.

A WELL Innováció fejezete a projektek útját segíti, hogy egyedi és innovatív stratégiák kidolgozásával megteremtsék az egészséges környezetet.


olvass tovább...